reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Melduje że żyje ;-) spakowana ostatnie poprawki rano najgorsze że to już tak późno a mi sie wogóle spać nie chce masakra :-/ a o 6 pobudka coś porażającego . Co do śledzi do tej pory nie kupiłam :-( gofry ble owoce mniam to tak w skrucie :-D
Dziękuję wszystkim na pewno wyjazd będzie udany ;-)

reklama
Witam dziewczyny :)
Mmam pytanie jestem w 17 tc jeszcze przed wczoraj czulam lekki ciezar w brzuszku czulam ze cos tam rosnie,prytylam 4 kg od poczatku ciazy brzuszek troszke sie zaokraglil, a dzisiaj zastanawim sie byc moze panikuje,ale czy nie isc do lekarza bo nie czuje nic od wczorajszego popoludnia tak jakbym wogole w ciazy nie byla czy to normalne? Zaczynam sie niepokoic bo myslalam ze dzisiaj znow cos bede czula a tutaj dalej nic, przedtem jak tylko dluzsza chwile siedzialam w jednej pozycji to czulam po wstaniu jakby mnie troszke rozciagalo w podbrzuszu :/ czy wy rowniez tak macie?

czesc laski

u nas tez wkoncu lato, piekna pogoda ale ja tam wole zimno, w taki gorąc zle sie czuje , a z dzieckiem tez musze na dwor wychodzic, no ale i tak penie kilka dni w domu spedzimy, Misio mój mi sie rozchorował, ma katar i temperature od wczoraj wiec uziemieni w domu jestesmy....

lanjaa ja tylko z cukrem jem placki a na drugi dzien jak zostaja to smaze je na patelni z jajkiem, pyyychota !!
januarka to normalne, dziecko sie przerwca w brzuchu, raz jest nizej, raz wyzej, czasami wrazenie jest jakby uciskalo brzuch a czasami faktycznie jest odczucie jakby brzuch był pusty ..... nie denerwuj sie, ale jezeli bardzo chcesz to dz do lekarza aby sie uspokoic :))

Witam

Ale tutaj ruch.. nadrobilam juz ale nie pamietam co mam komu odpisac :sorry2:

Januarka nie martw sie na zapas, jesli nie masz jakis boli i krwawienia to wszystko jest raczej wporzadku, a jesli martwi cie fakt ze dzidzia sie nie rusza to moze zjedz kilka kostek czekolady i zobacz czy dzidzia zacznie kopac.. a jak dalej jestes zmartwiona to moze zadzwon do lekarza.

Marzenixx zdrowka dla synka!

U nas jak juz Magda z UK pisala pogoda jest wiec my rowniez caly dzien na ogrodku pluskamy sie w baseniku. Ja niestety moge zapomniec o opalaniu bo chyba przez ciaze strasznie mam wrazliwa skore i odrazu jestem czerwona, takze dla mnie kremik z faktorem 30 minimum.

Ktos sie pytal, nie pamietam kto :sorry2: o to jak placki ziemniaczane podajemy.. ja podaje ze smietanka albo jak mi sie chce to robie po wegiersku.

Dobra ja lece wieszac pranko na ogrodek i podlac moje pomidorki.. Milego dzionka zycze wszysykim i udanych wizyt u lekarza :)

co do uczucia w brzuchu, to ja mam tak, ze czasami skurcze, czasem klucie po jednej stronie, ciezar. A czasem zupelna cisza! Nie martw sie na zapas wszystko bedzie dobrze!"!!! inaczej byc nie moze przeciez!!!!! al dla twojego wlasnego spokoju jak chcesz skontaktuj sie z lekarzem!!! :-) pzdr. dla wszystkich !!!!;-)

reklama
Hejka dziewczyny :)

Co do czarnej dziury w brzuchu,to też ją mam :-) wiecie dziewczyny w końcu w II trymestrze rośnie zapotrzebowanie na kalorie o ok 300 kcl,wiec głód też ma prawo być większy.

Czarni udanego wypoczynku. Pogode będziecie mieć piękną. W ogóle Ci co teraz mają urlopy, a szczególnie Ci co są nad morzem mają cudownie :)

Marzenix, dla mnie w takim stanie, też upały mogłyby nie istnieć. Opalać się nie mogę, bo w głowie mi się kręci i tętno odrazu zabójcze mam.

Ja cały czas siedze na grouponie i szukam czegoś sensownego w górach na pt, sb, nd przyszłego tygodnia. Mąż o dziwo ma aż 3 dni dla mnie no i może ten weekend, w który pojedziemy do Cz-wy.

Rzadko sie odzywam, ale jakoś nie mam weny ostatnio, jestem jakaś spowolniona... :/

Do góry