reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witajcie
Ja dzis kiepsko spalam ale to dlatego, ze wizyta i zawsze przed kiepsko spię.
A świństw już nie jem . W czwartek skusiłam się na Mc Donalda i pół wieczoru wisiałam nad kibelkiem więc mam odrzut automatyczny :-)

reklama
mi też się wydaje, że nie ma co się jakoś bardzo ograniczać, no chyba że ktoś ma wyjątkową tendencję do tycia, to wtedy trzeba trochę przystopować z niezdrowym jedzeniem. ja wczoraj byłam w kinie i zakupiłam mega zestaw popcorn plus cola i wtrąbiliśmy z mężem cały. tak mi potem dobrze było że nie wiem :)
kawy nie piję już od 2 miesięcy, nie mogę nawet patrzeć jak ktoś pije tak mnie odrzuca, wiec muszę czymś nadrabiać poziom kofeiny :)
uciekam, bo zaraz mam wizytę. pozdrawiam was wszystkie!

alez sie zezloscilam !!! napisalam mega posta i mi wcielo !!!!:wściekła/y::wściekła/y:

wiec teraz w skrocie bo juz nie mam weny phi....

chcialam sie pochwalic ze zjadlam wczoraj mega wypasionego gofra z malinami i jagodami , pyszny byl :rofl2:

dzis sie lenie bo wczoraj sie nasprzatalam i brzucho az mnie bolał.....

clue ty to chyba w grudniu urodzisz co? heheh
czarni zycze udanego urlopu!

i buziaki for all :))

Witam po weekendzie.

Od piątku miałam straszne bóle głowy, myślałam, że mi pęknie dosłownie :baffled:
Są też lepsze strony minionych dni. W sobotę pojechaliśmy oglądać mieszkanie i .... już zarezerwowaliśmy. Także jak wszystko pójdzie ok, to w połowie września się przeprowadzamy. Jupiiii :-)

A odnośnie gazowanych napojów, to jak nigdy w sobotę tak mi się zachciało coli, że 3 kubki wypiłam, z kolei wczoraj była faza na fantę. Raczej nie piję takich rzeczy, fantę to chyba kilka lat temu ostatnio :tak: Nie było mocy, żeby sobie odmówić.

Miłego dzionka dla wszystkich ;-) U mnie słoneczko i podobno tak ma być w tym tygodniu.

Kaja ja w poprzedniej ciązy tak gdzies od połowy miałam takie pragnienie na fante że do końca piłam już tylko to, śmiałam się ze pomarańczowe dziecko mi sie urodzi ahaha, po porodzie została mi ta fanta ale juz nie tak ochoczo a teraz znowu powróciła wiec u mnie fanta numerem jeden :-)

To i ja się witam po śniadanku:) weekend ogólnie udany, trochę sprzątania, trochę leniuchowania, trochę odwiedzin no i spacerek nad jeziorkiem oczywiście. Gofra też zaliczyłam i parę innych niezdrowych rzeczy-też uważam że nie ma co przesadzać, ja ogólnie jem ostatnio dość często i śmiejemy się jakbym w środku miała czarną dziurę bo co zjem to trawię w ekspresowym tempie i za godzinę głodna jestem. Wydaje mi się, że organizm nadrabia te braki z czasów wymiotów i braku apetytu.;-) Jedyne co zepsuło mi wczoraj humor to ból głowy, dokuczał mi cały dzień:baffled:

Clue to faktycznie Ty chyba pójdziesz "na pierwszy ogień" w grudniu;-)
green flower długo Cię męczą te wymioty,:baffled: mam nadzieję że już niedługo:tak:
czarni udanego wyjazdu:tak:

Obiadek mam gotowy więc luzik dzisiaj;-) Miłego dnia życzę i powodzenia na wizytkach:tak:

i ja sie witam, piekna pogoda sie zrobila i ma z nami zagoscic na dluzej ;)
ja dopinam walizki, ostatnie rzeczy dorzucam bo a noz sie przydadza :D
jeszcze jakies zakupy i jutro z rana w droge juhuuu :D morze czeka

bede gdzies dopiero za 2 tygodnie, buziaczki dla wszystkich pieknych styczniowych mamuś :***

Witam się i ja poniedziałkowo :) weekend udany, rodzinny u teścia :)w sumie fajnie było, pozwiedzaliśmy Łódź, trochę się nachodziliśmy i potem padłam :))) spałam jak suseł. Pisałyście o czarnej dziurze w brzuchu...to ja mam ją zdecydowanie... cały czas jestem głodna i jem i jem...nie mówiąc już o smakach które łączę :))))
Malinka pisałaś o małych dołach, witaj w klubie też tak mam ... czy sobie poradzę, czy będę dobrą mamą, czy będę umiała rozpoznać potrzeby maleństwa, a co jak nie??? na szczęście takie myśli dość szybko mijają, wtulam się w męża, smyram po brzuszku i wiem że musi być dobrze.
Co do chińskiej wróżby to wychodzi dziewczynka - ja mam coś przeczucie na chłopca. Będę szczęśliwa i tak i tak, to pierwszy dzieciaczek więc obojętna mi płeć, ale już bym chciała wiedzieć ;))) wizyta 21.08 więc jeszcze chwilka ;)

Witam się po przerwie właśnie nadrobiłam zaległości :-)
Ból ręki przechodzi więc nawet nigdzie się nie wybieram mam usztywnioną i jest dobrze wiec samo przejdzie :)
W sobotę po grillu mojemu mężusiowi zachciało się tańców więc zamiast iść spać wróciłam do domu o godzinie 3 w nocy już byłam tak zmęczona, że nie mogłam zasnąć a jak już zasnęłam to o 9 obudził nas telefon i koniec spania. Wybraliśmy się na zakupy kupiłam super sukienkę na wesele :-p:-) jestem taka zadowolona że aż głupio hehe potem poleżałam na zielonej trawce na kocyku na łące z żoną kuzyna a mężowie oglądali samoloty :p i wróciliśmy późnym wieczorem już byłam tak zmordowana, że tylko się umyłam i poszłam spać ale dalej czuje, że mam takie oczy ciężkie...chyba zaraz będzie drzemka :-p
Pozdrawiam i życzę miłego dnia i udanych urlopów:-)

reklama
Marzenixx, M@linka, no na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że wszystko się poprzesuwało i termin mi wychodzi na 26 grudnia :szok: chociaż pewnie jeszcze nie raz się termin zmieni. :) Mi to się marzy być już z dzidziulkiem w domu na święta :)

Kaja28 gratuluję wyboru mieszkania ! ;) no i powodzenia w przeprowadzce !

dotka85 udanych wakacji ! :) i przede wszystkim szerokiej drogi :)

szylwias niech Ci rączka szybko zdrowieje ! :) Swoją drogą potańczyłabym sobie też ! Ostatni raz tańczyłam w styczniu bodajże :szok:
Pochwal się sukienką na zamkniętym ;D

Miałam wczoraj taką ochotę na gofry przez was że szok ! :szok: Zaczęłam robić i co ? Nie dość że wyszły jakieś takie gumowe to jeszcze góra się dopiec nie chciała :( wszystko poszło do kosza a ja pół dnia smutna siedziałam, bo mi się gofra chciało :-D

Przed chwilą wróciłam z miasta nakupiłam sobie nektarynek i brzoskwiń i arbuza i chodzę z uśmiechem od ucha do ucha. Najgorsze jest to że wiecznie owoce bym jadła i tak szybko znikają że aż trudno uwierzyć że sama tyle ich wcinam :zawstydzona/y:

Do góry