reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam moje drogie :)

Dzisiaj troszku zakręcony dzionek miałam...skręcanie nowych mebli do pokoju. Następnie sprzątanie. I szykowanko obiadosu. I tak popołudnie myknęło.

Milusia83 ty się kuruj i dbaj o siebie i bąbelka :) dużo zdrówka życzę :)

agaagaaga14 koniecznie wcieraj w brzuchol dużo balsamów i kremów na rozstępy :) to dobre na wszystkie plamki...itd :)

pozdrówki dla wszystkich styczniówek2013

reklama
Dzięki za radę Wypiłam sobie wapno i posmarowałam to witaminą A w maści i troszkę mniej mnie swędzi
milusia 83 rozstęp to raczej nie jest Stawiam raczej na uczulenie od orzeszków laskowych których w ostatnich dniach troszkę pochłonęłam Ale i tak muszę się jutro umówić do jakiegoś lekarza

agaagaaga14 słyszałam, że w ciąży nie powinno się stosować żadnych maści ani kremów które zawierają wit. A

milusia szybkiego powrotu do zdrowia ! ja mam tak samo ze słonecznikiem tyle że tym prażonym z biedronki ! mniam :)

oglądałam ostatnio na TLC ciąże z zaskoczenia i jestem w szoku jak do porodu można nie wiedzieć że jest się w ciąży :szok: coś niesamowitego ! oj uciekam, bo znów leci :)

Jaki zakręcony dzień uwierzcię nalazilam sie za wszystkie czasy po kołobrzegu i nie tylko ale w koncu jestem w moim wyrku i odpoczywam. Jutro też zwariowany dzień prawie cały poza domem więc na pewno zajrze wieczorem a we wtorek rano już wyjazd. Zmęcza mnie te przygotowania... A taka głodna jestem nie mogę sie najeść :-D

Z tego chińskiego kalendarza wychodzi mi, że moja córcia powinna być chłopcem. Z kolei teraz wychodzi, że urodzę dziewczynkę. Wiec jeśli z pierwszej ciąży wyszło inaczej, to może teraz będzie synek :)

Mi niedziela minęła jak zwykle, przed południem gotowanie, po południu leniuchowanie, hehe :)
Jeśli chodzi o mdłości to ja już nie mam od jakiegoś czasu, chyba, że jestem głodna to trochę mdli.

We wtorek moja Natalcia skończy 4 latka, ale ten czas szybko zleciał. Torcik będzie w sobotę, będzie najbliższa rodzinka. Chciałam kupić córci w prezencie jakąś grę planszową, ale wyszło, że dostanie kilka gier, więc plany się zmieniły i wczoraj jeździliśmy po hulajnogę. Ale też nic z tego, bo jak poszliśmy do sklepu dziecięcego, to Natalka zamiast oglądać hulajnogi, zaczęła przymierzać się do wózeczków gondolek dla lalek. Już wcześniej wspominała, że chciałaby taki wózek, a ma tylko taką zwykłą spacerówkę. I właśnie jutro jadę kupić jej ten wózeczek. W tym sklepie pracuje dalsza bratowa mojego męża, więc trochę nam z ceny zejdzie i taki fajny wózek kupię za 85zł.

witam po weekendzie.
caly tydz.siedzialam sama w domu,bo moj P.pracuje do pozna i jak wraca to praktycznie na kolacyjke i na nic juz nie ma sily,ale za to w weekend sobie zaszalelismy.w sobote bylismy u znajomych na grilku,a wczoraj odwiedzilismy najpierw jednych rodzicow,potem drugich,wiec obiadek mialam z glowy:-D potem spacerek po plazy nad jeziorkiem,a wieczorem seans filmowy i weekend zlecial:-)
nawet mdlosci mi nie dokuczaly,ani bol glowy.
pogoda w koncu dopisala-cieplutko i slonecznie,ale nie upalnie.tak w sam raz:-)

Wspolczuje dziewczynom, ktorym jakies bole dokuczaja i tym co chorubsko sie dobiera-szybkiego powrotu do zdrowia!
I znowu poniedzialek,wszyscy do pracy a ja w domku...ale trzeba korzystac i sie relaksowac i ladowac akumulatory na przyjscie dzieciatka na swiat:-) jutro kolezanka sie zapowiedziala z corcia -2latka,wiec bede miala z kim wyjsc na spacerek.
milego dnia wszystkim mamuskom:-)

Ostatnia edycja:
Melduję się że wstałam ! ;D

Wczoraj zjadłam pół kebaba, popiłam napojem gazowanym i miałam takie wyrzuty sumienia całą noc że szok :zawstydzona/y: niegazowane napoje mi nie podchodzą a gazowanych dużo nie chcę pić, żeby czasem nie zaszkodzić. więc od dziś jestem na wodzie i bez żadnego niezdrowego jedzenia, żadnych chipsów, fast foodów i innych pierdół :)

Juhuu już 17 tydzień ! :-D wg USG już 18. ciekawe co tam u mojego bąbelka w brzuszku słychać ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny jejku jak to dziwnie jak mąż obok :-) czekam na śniadanko i jedziemy w podróż 60 km w jedna stronę by zawieźc niunie do chrzestnych a z rana wyjazd !! :-D co do wyrzutów od tego sie nie umiera... Ja zjadłam wczoraj rolo frytki i dużą cole i czuje sie z tym bardzo dobrze a brzuszek najedzony dzidzia w brzuszku spokojna i to najważniejsze.
Ja wyznaje zasadę nie chuchajcię na siebie za bardzo bo potem będą problemy zawsze tak jest. Życzę wszystkim i każdej z osobna udanego poniedziałku :-)

Do góry