reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam moje drogie :)

Dzisiaj troszku zakręcony dzionek miałam...skręcanie nowych mebli do pokoju. Następnie sprzątanie. I szykowanko obiadosu. I tak popołudnie myknęło.

Milusia83 ty się kuruj i dbaj o siebie i bąbelka :) dużo zdrówka życzę :)

agaagaaga14 koniecznie wcieraj w brzuchol dużo balsamów i kremów na rozstępy :) to dobre na wszystkie plamki...itd :)

pozdrówki dla wszystkich styczniówek2013

reklama
Dzięki za radę Wypiłam sobie wapno i posmarowałam to witaminą A w maści i troszkę mniej mnie swędzi
milusia 83 rozstęp to raczej nie jest Stawiam raczej na uczulenie od orzeszków laskowych których w ostatnich dniach troszkę pochłonęłam Ale i tak muszę się jutro umówić do jakiegoś lekarza

agaagaaga14 słyszałam, że w ciąży nie powinno się stosować żadnych maści ani kremów które zawierają wit. A

milusia szybkiego powrotu do zdrowia ! ja mam tak samo ze słonecznikiem tyle że tym prażonym z biedronki ! mniam :)

oglądałam ostatnio na TLC ciąże z zaskoczenia i jestem w szoku jak do porodu można nie wiedzieć że jest się w ciąży :szok: coś niesamowitego ! oj uciekam, bo znów leci :)

Jaki zakręcony dzień uwierzcię nalazilam sie za wszystkie czasy po kołobrzegu i nie tylko ale w koncu jestem w moim wyrku i odpoczywam. Jutro też zwariowany dzień prawie cały poza domem więc na pewno zajrze wieczorem a we wtorek rano już wyjazd. Zmęcza mnie te przygotowania... A taka głodna jestem nie mogę sie najeść :-D

Z tego chińskiego kalendarza wychodzi mi, że moja córcia powinna być chłopcem. Z kolei teraz wychodzi, że urodzę dziewczynkę. Wiec jeśli z pierwszej ciąży wyszło inaczej, to może teraz będzie synek :)

Mi niedziela minęła jak zwykle, przed południem gotowanie, po południu leniuchowanie, hehe :)
Jeśli chodzi o mdłości to ja już nie mam od jakiegoś czasu, chyba, że jestem głodna to trochę mdli.

We wtorek moja Natalcia skończy 4 latka, ale ten czas szybko zleciał. Torcik będzie w sobotę, będzie najbliższa rodzinka. Chciałam kupić córci w prezencie jakąś grę planszową, ale wyszło, że dostanie kilka gier, więc plany się zmieniły i wczoraj jeździliśmy po hulajnogę. Ale też nic z tego, bo jak poszliśmy do sklepu dziecięcego, to Natalka zamiast oglądać hulajnogi, zaczęła przymierzać się do wózeczków gondolek dla lalek. Już wcześniej wspominała, że chciałaby taki wózek, a ma tylko taką zwykłą spacerówkę. I właśnie jutro jadę kupić jej ten wózeczek. W tym sklepie pracuje dalsza bratowa mojego męża, więc trochę nam z ceny zejdzie i taki fajny wózek kupię za 85zł.

witam po weekendzie.
caly tydz.siedzialam sama w domu,bo moj P.pracuje do pozna i jak wraca to praktycznie na kolacyjke i na nic juz nie ma sily,ale za to w weekend sobie zaszalelismy.w sobote bylismy u znajomych na grilku,a wczoraj odwiedzilismy najpierw jednych rodzicow,potem drugich,wiec obiadek mialam z glowy:-D potem spacerek po plazy nad jeziorkiem,a wieczorem seans filmowy i weekend zlecial:-)
nawet mdlosci mi nie dokuczaly,ani bol glowy.
pogoda w koncu dopisala-cieplutko i slonecznie,ale nie upalnie.tak w sam raz:-)

Wspolczuje dziewczynom, ktorym jakies bole dokuczaja i tym co chorubsko sie dobiera-szybkiego powrotu do zdrowia!
I znowu poniedzialek,wszyscy do pracy a ja w domku...ale trzeba korzystac i sie relaksowac i ladowac akumulatory na przyjscie dzieciatka na swiat:-) jutro kolezanka sie zapowiedziala z corcia -2latka,wiec bede miala z kim wyjsc na spacerek.
milego dnia wszystkim mamuskom:-)

Ostatnia edycja:
Melduję się że wstałam ! ;D

Wczoraj zjadłam pół kebaba, popiłam napojem gazowanym i miałam takie wyrzuty sumienia całą noc że szok :zawstydzona/y: niegazowane napoje mi nie podchodzą a gazowanych dużo nie chcę pić, żeby czasem nie zaszkodzić. więc od dziś jestem na wodzie i bez żadnego niezdrowego jedzenia, żadnych chipsów, fast foodów i innych pierdół :)

Juhuu już 17 tydzień ! :-D wg USG już 18. ciekawe co tam u mojego bąbelka w brzuszku słychać ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny jejku jak to dziwnie jak mąż obok :-) czekam na śniadanko i jedziemy w podróż 60 km w jedna stronę by zawieźc niunie do chrzestnych a z rana wyjazd !! :-D co do wyrzutów od tego sie nie umiera... Ja zjadłam wczoraj rolo frytki i dużą cole i czuje sie z tym bardzo dobrze a brzuszek najedzony dzidzia w brzuszku spokojna i to najważniejsze.
Ja wyznaje zasadę nie chuchajcię na siebie za bardzo bo potem będą problemy zawsze tak jest. Życzę wszystkim i każdej z osobna udanego poniedziałku :-)

Do góry