reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
lanjaa eh to mamy przechlapane..... ja już czasem nie mam siły tak samej ciągle siedziec no ale co zrobić, a wszystkie koleżanki w pracy więc nawet na spacer żadko mam z kim wyjśc.....
To se pomarudziłam....
Zjadłam kolejnego loda , ide się kąpać i spac bo dziś jestem mega zmęczona i niewyspana...
To se pomarudziłam....
Zjadłam kolejnego loda , ide się kąpać i spac bo dziś jestem mega zmęczona i niewyspana...
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Witam ponownie. Jakoś dotrwałam do końca dnia. Ból głowy w końcu się delikatnie uciszył,ale jakaś taka otępiała jestemMam nadzieję,że jutro będzie ze mną lepiej,bo planujemy wielkie grillowanie (huuura,w końcu ma być ładna pogoda.....tylko ciiiii,bo zapeszę).
Ja w 8 tygodniu ciąży miałam wypadek samochodowy.Niby nic takiego.Ktoś rąbnął w nas,jeszcze ktoś w tego kogoś itd.W moim przypadku skończyło się brakiem możliwości poruszaniaMiałam taki ból kręgosłupa promieniujący do obu nóg,że masakra Zajęto się mną nad wyraz dobrze,ale bez farmakologii się nie obyło.Bardzo nie chciałam.Bałam się i boję nadal o moje dzieciątko,ale nie było wyjścia.Musieli mnie na nogi postawić.Dziś po 6 tygodniach jest całkiem dobrze.Choć mieszkam w UK, ciąże prowadzi mi lekarz,a raczej cały zespół lekarzy.Mam nadzieję,że za kilka tygodni wrócę do pracy jeszcze na trochę...
Marzenixx ja w sumie też siedzę ciągle sama ze swoimi szkrabami,dlatego jak tylko mąż ma wolne sobotnie popołudnie lub niedzielę,to się cieszę jak wariatka.
Mam nadzieję,że stan Twojej ręki szybko się poprawi,czego z całego serce Ci życzę. Sama wiem,jak jest ciężko,kiedy nosząc maleństwo pod sercem,coś takiego nam się przytrafia.Mam problem z lewą ręką wiec nie będe duzo pisac jakies zapalenie sciegna i ledwo cokolwiek robie tak mnie boli ze w nocy nie spałam i w dodatku nic nie moge wziasc ani smarowac mam czekac az przejdzie a jak nie przejdzie do poniedziałku to do chirurga.
Ja w 8 tygodniu ciąży miałam wypadek samochodowy.Niby nic takiego.Ktoś rąbnął w nas,jeszcze ktoś w tego kogoś itd.W moim przypadku skończyło się brakiem możliwości poruszaniaMiałam taki ból kręgosłupa promieniujący do obu nóg,że masakra Zajęto się mną nad wyraz dobrze,ale bez farmakologii się nie obyło.Bardzo nie chciałam.Bałam się i boję nadal o moje dzieciątko,ale nie było wyjścia.Musieli mnie na nogi postawić.Dziś po 6 tygodniach jest całkiem dobrze.Choć mieszkam w UK, ciąże prowadzi mi lekarz,a raczej cały zespół lekarzy.Mam nadzieję,że za kilka tygodni wrócę do pracy jeszcze na trochę...
Marzenixx ja w sumie też siedzę ciągle sama ze swoimi szkrabami,dlatego jak tylko mąż ma wolne sobotnie popołudnie lub niedzielę,to się cieszę jak wariatka.
Ostatnia edycja:
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Trzymaj się słońce. Dużo zdrówka życzę;-)a mnie plecy trosze bola na dole mam nadzieje ze to nic zlego, ale chyba jakas choroba mnie rozbiera, kicham gardlo troszke boli... ehhh co jeszcze mnie czeka :-(
Miłego wieczorku dla wszystkich i oczywiście udanej niedzieli
Trzymaj się słońce. Dużo zdrówka życzę;-)
Miłego wieczorku dla wszystkich i oczywiście udanej niedzieli
Dzieki Madziu , Tobie tez samego zdrowka!! i wogole dla nas wszystkich tu, bo teraz to jest najwazniejsze!!!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Co do bólu głowy to ponoc jak dużo w ciąży boli to chłopak hehhe taki zabobon
Dobre Tego jeszcze nie słyszałam,ale wcale bym się nie pogniewała,jak będzie chłopczyk;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
natal to odpoczywaj, mnie tez plecy bola ale mnie od tachania wózka z małym
magda no mi siostra ciagle to powtarzala bo mnie głowa bolała hehe no ale chłopak jest
uciekam spac, dobrej nocki
magda no mi siostra ciagle to powtarzala bo mnie głowa bolała hehe no ale chłopak jest
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jeszce trochę i uwierzę,że się spełni marzenie moje i mojego męża;-)
Śpij dobrze!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dobra,mykam do wyrka. Do jutra. Dobrej nocki dla wszystkich
reklama
Czarni
matka wariatka :D
Witam sie wieczornie o koncu w domku od 16 jeszcze sprzątam pranie robię masakra dziś nie wiem o której pójdę spać. Bolą mnie plecy wogóle jestem taka jakaś. Jeszcze mąż jutro chce jechać do kołobrzegu na after party nie chce mi sie nie samowicię jutro muszę spakować mała nas wywieźć królika już mi sie nie chce... Im bliżej wyjazdu tym ja bardziej leniwa.