reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

a mnie plecy trosze bola na dole :( mam nadzieje ze to nic zlego, ale chyba jakas choroba mnie rozbiera, kicham gardlo troszke boli... ehhh co jeszcze mnie czeka :-(

reklama
lanjaa eh to mamy przechlapane..... ja już czasem nie mam siły tak samej ciągle siedziec no ale co zrobić, a wszystkie koleżanki w pracy więc nawet na spacer żadko mam z kim wyjśc.....
To se pomarudziłam....:sorry2:
Zjadłam kolejnego loda , ide się kąpać i spac bo dziś jestem mega zmęczona i niewyspana...

Witam ponownie. Jakoś dotrwałam do końca dnia. Ból głowy w końcu się delikatnie uciszył,ale jakaś taka otępiała jestem:errr:Mam nadzieję,że jutro będzie ze mną lepiej,bo planujemy wielkie grillowanie (huuura,w końcu ma być ładna pogoda.....tylko ciiiii,bo zapeszę:wink:).

Mam problem z lewą ręką wiec nie będe duzo pisac jakies zapalenie sciegna i ledwo cokolwiek robie tak mnie boli ze w nocy nie spałam i w dodatku nic nie moge wziasc ani smarowac mam czekac az przejdzie a jak nie przejdzie do poniedziałku to do chirurga.
Mam nadzieję,że stan Twojej ręki szybko się poprawi,czego z całego serce Ci życzę.:blink: Sama wiem,jak jest ciężko,kiedy nosząc maleństwo pod sercem,coś takiego nam się przytrafia.
Ja w 8 tygodniu ciąży miałam wypadek samochodowy.Niby nic takiego.Ktoś rąbnął w nas,jeszcze ktoś w tego kogoś itd.W moim przypadku skończyło się brakiem możliwości poruszania:szok:Miałam taki ból kręgosłupa promieniujący do obu nóg,że masakra:baffled: Zajęto się mną nad wyraz dobrze,ale bez farmakologii się nie obyło.Bardzo nie chciałam.Bałam się i boję nadal o moje dzieciątko,ale nie było wyjścia.Musieli mnie na nogi postawić.Dziś po 6 tygodniach jest całkiem dobrze.Choć mieszkam w UK, ciąże prowadzi mi lekarz,a raczej cały zespół lekarzy.Mam nadzieję,że za kilka tygodni wrócę do pracy jeszcze na trochę...

Marzenixx
ja w sumie też siedzę ciągle sama ze swoimi szkrabami,dlatego jak tylko mąż ma wolne sobotnie popołudnie lub niedzielę,to się cieszę jak wariatka.

Ostatnia edycja:
natal to odpoczywaj, mnie tez plecy bola ale mnie od tachania wózka z małym:baffled:
magda no mi siostra ciagle to powtarzala bo mnie głowa bolała hehe no ale chłopak jest :-D

uciekam spac, dobrej nocki

reklama
Witam sie wieczornie o koncu w domku od 16 jeszcze sprzątam pranie robię masakra dziś nie wiem o której pójdę spać. Bolą mnie plecy wogóle jestem taka jakaś. Jeszcze mąż jutro chce jechać do kołobrzegu na after party nie chce mi sie nie samowicię jutro muszę spakować mała nas wywieźć królika już mi sie nie chce... Im bliżej wyjazdu tym ja bardziej leniwa.

Do góry