reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

też sie dziś cieszyłam że maż wróci wczesniej z pracy.... póki do mnie nie zadzwonił... :/ ale pocisza mnie fakt że jak przyjdzie to bedzie całe 2 tygodnie w domu :)

reklama
ojj mi też na początku ciąży dokuczał ból głowy... zwłaszcza jak wstawałam z łóżka to aż mi pulsowało w głowie.

Przed chwilą tak mnie na chipsy naszło, że musiałam wstać i iść do sklepu bo inaczej się nie dało :( Chipsy wiadomo nie są zdrowe ale myślę że raz na jakiś czas nie zaszkodzą

Tak samo wiecznie jadłabym owoce. Jak nie ma w domu nektarynek to chodzę zła. Za to warzywa mogłyby dla mnie nie istnieć.

Dzisiaj z K uzgodniliśmy że robimy sobie leniwy wieczór. Nigdzie się z domu nie ruszamy, nic nie robimy tylko leżymy jakiś fajny film włączymy i koniec. Trzeba trochę odpocząć, bo wiecznie gdzieś jeździć coś załatwiać musimy i już nam to uszami wychodzi.

Życzę miłego dnia dziewczyny ! :)

takie wieczory są genialne korzystajcie póki jesteście sami :)
co do jedzenia ja sobie niczego nie odmawiam mam ochotę na cole to ją pije mam ochotę na rolo to go jem jednak jest coś w tych zachciewajkach jedyne przyjemne dla nas i nie koniecznie nie zdrowe dla malucha w końcu od czego są te nieszczęsne wymioty :-D
a owoce i warzywa to co musi byc w domu koniecznie i tak samo było z oliwią nektarynki i śliwki dostawy non stop bo inaczej wariuje potem czereśnie i reszta owoców a warzywa przede wszystkim pomidory i papryka mam niezłego hopla na ich punkcie :)

Troszkę posprzątałam,ale nie daje rady.Ból coraz silniejszy.:no2:Chyba muszę się położyć,ale póki co sama z dziećmi nie dam rady.Jeszcze pranie powiesić i odkurzyć cały dom.Z obiadu dziś rezygnuję.Może mąż coś wymyśli.Ja się poddaję.

Cluue leniwy wieczór we dwoje to coś wspaniałego.Ja już nie pamiętam,kiedy tak mogliśmy z mężem.Chyba przed narodzinami naszej pierwszej córki.No normalnie Ci zazdroszczę.:-p
Fakt,moje córki o 20tej już śpią,ale my jesteśmy tak zmęczeni po całym dniu,że szybko padamy.Zwłaszcza,że starsza już o 6 rano jest na nogach.:baffled:

Co do jedzenia typu chipsy i cola,to powiem Wam,że nie raz chipsy solone uratowały mnie w przypadku silnych mdłości.Tak samo cola. Bo kiedy mnie muli tak okropnie, a po coli wiadomo-przynajmniej się odbije porządnie,to ulga niesamowita. Według mnie wszystko jest dla ludzi,byle z umiarem.

Trzymajcie się dziewczyny.:-)

Witajcie drogie forumowiczki :)

Ja właśnie się szykuje z moim mężulkiem i mykamy z grupką znajomych grillować nad jeziorko. Stwierdziliśmy, że pogoda nie taka zła i trzeba się dotlenić. Pobyć wśród znajomych, pośmiać się, bo jak będzie dzidziuś to priorytety się też zmienią.
Życzę wam miłej sobótki i zadowolonych minek z uśmiechem od ucha do ucha.
pozdrówki ;)

Czesc dziewczyny
Ja tez zaraz wybieram sie na grila z mezem ktory wreszcie ma wole.
Mam problem z lewą ręką wiec nie będe duzo pisac jakies zapalenie sciegna i ledwo cokolwiek robie tak mnie boli ze w nocy nie spałam i w dodatku nic nie moge wziasc ani smarowac mam czekac az przejdzie a jak nie przejdzie do poniedziałku to do chirurga.
Pozdrawiam milego dnia

dziewczyny wspolczuje wam tych boli glowy i mdlosci jeszcze, ja nie wiem co to znaczy nigdy w zyciiu glowa mnie nie bolala, a i mdlosci i wymioty ciazowe mnie ominely, jestem chyba jakas inna :D haha

co do zachciewajek, ja ostatnio mam chcice ciagle na bake rollsy pizza ;) mniam, a i tak jak piszecie od czasu do czasu coli sie napije ;)

teraz bedzie mnie mniej bo jutro sie pakuje, bo wyjezdzam na urlop nad morze do Świnoujscia, a potem w Bieszczady wiec nawet 2 tyg moze mnie nie byc :) tak sie ciesze tym urlopem, odpoczne troche od pracy wreszcie ;) caluski dla Was :*

Witam

Zycze milego grillowanka i milego wypoczynku tym co sie wybieraja na wakacje.

Co do boli glowy to tez mam, nie pamietam zeby mnie takie braly w poprzedniej ciazy, no ale ponoc kazda ciaza inna.

Ja dzisiaj sie wybralam do polskiego sklepu i oczywiscie skonczylo sie na tym ze wydalam tam ponad 20 funtow! Ale lodoweczka zaopatrzona jest w ogorki malosolne, sledziki po kaszubsku, salatke warzywna, pierogi, pyszna polska smietane, barszcz czerwony i salatki rozne.. co mi wpadlo w rece dzisiaj szlo do koszyka.. mniam.. zaraz chyba ide znow sledzika jakiegos wciagnac ;)

Tzrymajcie sie cieplo dziewczyny!

Hej

Ależ wam zazdroszcze tych urlopów, grili, wspólnych wypadów z mężem, ja to se moge narazie pomarzyć :dry: mój mąż ciągle w pracy, teraz ma dużo zleceń i jeszcze Sunrise po drodze, także ja ostatnio wiecznie sama..... A do tego trzeba skonczyc dom bo do końca wrzesnia mamy plan sie przeprowadzić eh.... jak mi sie marzy chociaż weekend odpoczynku we trójeczke :-:)-(
Odpoczywajcie dziewczyny ile sie da, bo potem juz nie bedzie tak różowo :sorry2:

Co do bólu głowy to ponoc jak dużo w ciąży boli to chłopak hehhe taki zabobon :blink:

Wczoraj zrobiłam placki ziemniaczane bo tak chodziły za mną a potem pól nocy mnie żołądek bolał.....:baffled:

Dziś za to mix se zrobiłam, jajecznica, potem lody, czereśnie teraz kalafiorowa, ciekawe co mnie czeka w nocy :errr:

Jutro mąz ma mieć chociaż jeden dzień wolny to jedziemy pospacerować nad morze i na gofra bo chodzi za mną gofr okrutnie !!:rolleyes:

reklama
Marzenixx wiem co czujesz, mój mąz tez ostatnio tylko praca albo śpi:baffled:Córka się nudzi w domu, nawet na dworze jakoś jej nie zawsze pasuje...a ja dochodzę do siebie po 2 tyg.choroby...

Do góry