reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

A ja jestem do dupy... :-( humor że mogłabym zabić w domu nikt sie do mnie nie odzywa jestem gorzej najeżona iż jeż kręgosłup mnie boli ryczec mi sie chce hormony nieźle dają mi :-/

reklama
A ja jestem do dupy... :-( humor że mogłabym zabić w domu nikt sie do mnie nie odzywa jestem gorzej najeżona iż jeż kręgosłup mnie boli ryczec mi sie chce hormony nieźle dają mi :-/

Ech...to widzę,że nie tylko ja jestem w fatalnym nastroju:no: Jakieś mnie nerwy naszły z wieczora:baffled: Cóż mogę dodać...jutro będzie nowy dzień,może lepszy? Wiem,marne pocieszenie,ale łączę się w bólu.

Mam nadzieję że rano będzie lepszy dzień bo tego mam serdecznie dość. Mam nadzieję że moje dziecko w koncu pójdzie spać by chodź trochę cieszyć sie cisza nie lubię strasznie tych hormonów i klutni cholera wie o co gr... :-/

witam z rana!
niebieska81-szybkiego powrotu do zdrowia dla corci.
ja rowniez miewam humorki, moj partner stara sie byc wyrozumialy,ale czasem sama nie wiem o co mi chodzi...
z jedzeniem tez rowniez roznie bywa,czasem mam na cos ochote,ale jak tylko sprobuje okazuje sie,ze to jednak nie jest to czego chcialam,a czasem zjem byle co aby zoladek zapelnic,a potam mdlosci,albo zaparcia... masakra:no:

witajcie dziewczynki;-) naprawdę ciężko za Wami nadążyć, jeden dzień się człowiek opuści i już tyle nadrabiania...;-)
To ja tylko powiem,że z tego kalendarza wychodzi mi chłopak i takie też mam przeczucie...chociaż może to przez to że mój T jest pewien że to chłopak i trochę mi to wmówił;-)
Czarni, Magda_z_uk,Alicja32 witajcie w klubie! Ja niestety też łapię się na tym, że czasem jestem nie do wytrzymania:baffled: No i te smutki dopadające bez powodu...niby nic się złego nie dzieje a ja np przepłakałam cały poranek:-( To nasze pierwsze dziecko więc dochodzą jeszcze dylematy jak to będzie, wszystko się zmieni, czy damy radę... itd. A potem przychodzą wyrzuty sumienia, że wyrodna ze mnie matka i powinnam się cieszyć że wszystko jest ok i tak chcieliśmy tego dziecka a teraz marudzę... echh bez sensu:-( Mam nadzieję, że nie tylko ja tak mam...
Miłego dnia wam życzę i lepszego humorku:tak:

Witajcie!! i na nowy dzien wszystkim usmiechu zycze!!!!!! :-)
Ja wczoraj masakre mialam, zjadlam smarzone kielbaski, pozniej napilam sie soku pomaranczowego, a na koniec to myslalam ze umre z glowa w toalecie!!!!:wściekła/y:, a juz myslalam ze to przeszlo, ale to juz nie pierwszy raz po smarzonym tak mam, i soku pomaranczowym tez. Teraz od rana zdechla chodze. Co do wynikow badan, o ktorych wczoraj pisalam to wszystko super, ale niestety zelazo brac musze ;-)
Milego dnia!!!!!!!!!!!!

Witam :-) dzisiaj pobudke o dziwo zrobił dzidziol w brzuszku tak sie wiercił sie i wypinal że było już po spaniu. zawsze to oliwia mamo ja jestem głodna wstawaj :-D
Len dzień kolejny obiadu dziś nie robię to już wogóle wstawać mi sie nie chce ale nie długo trzeba by sie kawy napić i jakoś sie szykować na dzisiejsze zakupy :-D uwielbiam ha ha

Cześć dziewczęta.;-)Dziś u mnie ból głowy od samego rana:no2:.W ogóle w tej ciąży często mnie boli głowa.Najgorsze jest to,że miałam tyle planów na dziś,a tu nic z tego,bo wyć mi się chce.Tak mnie boli.:sad:
Życzę Wam miłego dnia i idę coś ze sobą zrobić,bo oszaleję:baffled:

Też mam problem z bólem głowy ale często jest to przez pogodę... Pomaga mi na to aromatyczna kawa i chwila ciszy i spokoju. Wybiło południe więc czas wstać :-D

reklama
Pewnie masz rację Czrni. U mnie wreszcie po wielu dłuuuugich tygodniach deszczu, słońce przebija się przez chmury.Pogoda zdecydowanie się zmienia,więc pewnie dlatego. Właśnie zamierzam zrobić sobie kawę,choć boję się,czy po niej moje mdłości nie powrócą:confused:.Mimo to wypiję,bo muszę coś zrobić. Mąż dziś w pracy krótko,więc wreszcie spędzimy trochę czasu razem,a tu taki zonk z mojej strony....ech...zawsze coś:oo:

Do góry