Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Magda,Czarni chyba jednak lepiej poczekać na usg
Jasne,że tak. Masz absolutną rację. Ja te kalendarze traktuję mniej więcej tak,jak wróżenie z fusów Tylko jak tu cierpliwie czekać aż do 29.08...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda,Czarni chyba jednak lepiej poczekać na usg
Jasne,że tak. Masz absolutną rację. Ja te kalendarze traktuję mniej więcej tak,jak wróżenie z fusów Tylko jak tu cierpliwie czekać aż do 29.08...;-)
Czarni z nosem mam identycznie jak Ty. Do tego czuję, jakby był gdzieś dalej zapchany . W poprzedniej ciąży od ok 25 tygodnia miałam tak zapchany nos w nocy, że co chwilę się budziłam. Trochę pomagał nawilżacz powietrza i otwierane co chwilę okna. Po porodzie wszystko minęłoWitam sie z piątkowy poranek standardowo leniwie. Co do nosa od tygodnia mam to samo. Susza i do tego jakieś strupy nie przyjemne sie robią ale wczoraj sie natknęlam że to normalne więc po prostu trzeba to przeżyć i nie używać żadnych spreyów do nosa.
Biłkabdg ja w po przedniej ciąży dowiedziałam się, że będzie córcia dopiero w 27tc. Na samym początku ciąży przeczuwałam, że będzie synek.Mam jeszcze pytanko: W którym tygodniu wasi ginekolodzy podali wam płeć waszego maleństwa?
I jaka była wasza reakcja? Czy część z was przeczuwała czy to chłopiec, czy dziewczynka?
Cześć Babki,
A u mnie ten kalendarz chiński działa we wszystkich 3 przypadkach - jak na razie.
Mam 2 chłopaków i właśnie na USG się dowiedziałam, że w brzuchu jest dziewczynka. Chińczyk mówi to samo.
Ale podobno dziewczynka może się jeszcze zamienić w chłopca.
Słyszałyście o takich pomyłkach?