reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Cluue wybacz ... :)
Ale czyż Ci nasi mężczyźni dla nas i naszych pociech - zachciewajek nie spełniają. Jagódki Ci świeże z lasu przywiezie po pracy :)
pozdrówki dziewuszki ;)

reklama
Ciężko mi powiedzieć ja jak robię po węgiersku to przyprawiam sól pieprz i ścieram cebulę wtedy są smaczne a jak sobie trochę tak trochę na słodko to nie przyprawiam i są wtedy mdle ale jak daje dodatki to tego nie czuje ;-)

Cześć kobietki:-)
Tak sobie czytam Wasze wpisy na temat płci i przypomniało mi się, że gdzieś kiedyś znalazłam w necie kalendarz chiński płci, który jako jedyny sprawdził się w przypadku moich dwóch poprzednich córek. Teraz zapewne wiele z Was powie, że "to już było" i że to zabobony,ale...No właśnie. Na tyle kalendarzy chińskich w necie tylko ten jeden mi się sprawdził,więc może coś w tym jest?Według wszystkich innych moje dwie córy powinny być chłopczykami:-D Jak macie ochotę to kliknijcie w linka i dajcie znać,co Wam wyszło i czy w przypadku tych,które już mają dzieci(lub znają już płeć) płeć się zgadza.Miłej zabawy:-)

Kalendarz chiński płci - chłopiec czy dziewczynka - *-spam-*

Czarni wiesz,chyba mnie troszkę pocieszyłaś;-)
Ja nie ukrywam,że marzę o chłopcu tym razem. Dołożyliśmy z mężem wszelkich starań,aby był chłopczyk (oczywiście śledząc m.in. wątek o planowaniu płci na bb). Usg połówkowe mam na 29 sierpnia,a ciekawość mnie zżera.Oczywiście kolejna córa będzie również najukochańsza,ale wiecie jak to jest....same baby w domu:-DDlatego,kiedy w tym kalendarzu sprawdziło mi się z obiema córkami,a tym razem pokazuje chłopca, to się zaczęłam zastanawiać ile w tym prawdy...Może któraś jeszcze się podzieli wynikami?:-)

Czarni wiesz,chyba mnie troszkę pocieszyłaś;-)
Ja nie ukrywam,że marzę o chłopcu tym razem. Dołożyliśmy z mężem wszelkich starań,aby był chłopczyk (oczywiście śledząc m.in. wątek o planowaniu płci na bb). Usg połówkowe mam na 29 sierpnia,a ciekawość mnie zżera.Oczywiście kolejna córa będzie również najukochańsza,ale wiecie jak to jest....same baby w domu:-DDlatego,kiedy w tym kalendarzu sprawdziło mi się z obiema córkami,a tym razem pokazuje chłopca, to się zaczęłam zastanawiać ile w tym prawdy...Może któraś jeszcze się podzieli wynikami?:-)

A mi w każdym innym kalendarzu wychodzi dziewczynka a to jest jeden jedyny w którym wychodzi chłopiec ;D Miejmy nadzieję że 2 sierpnia się wszystko wyjaśni i dam znać czy działa czy nie ;) Szczerze mówiąc mi jest zupełnie obojętnie bo to moje pierwsze dziecko, a Tobie z całego serca życzę chłopca :)

Ostatnia edycja:
A mi w każdym innym kalendarzu wychodzi dziewczynka a to jest jeden jedyny w którym wychodzi chłopiec ;D Miejmy nadzieję że 2 sierpnia się wszystko wyjaśni i dam znać czy działa czy nie ;) Szczerze mówiąc mi jest zupełnie obojętnie bo to moje pierwsze dziecko, a Tobie z całego serca życzę chłopca :)

Dzięki bardzo Cluue:happy2:
Czekam z niecierpliwością na wieści,co nosisz pod sercem;-)

Cluue sprawdziłam i sprawdza się tylko w przypadku drugiej córki,a pierwsza wciąż powinna być chłopcem:baffled: Tym razem pokazuje również chłopca...hmm...:happy2:

reklama
Do góry