reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć!

nadrobiłam ale nie mam czasu się rozpisać więc napiszę w skrócie co u nas.
Mdłości raz są a raz nie ma, co dzień muszę sobie uciąć drzemkę w ciągu dnia bo inaczej nie funkcjonuje normalnie. Brzuszek rośnie ale fotka tkwi u mojego mężula na telefonie i co dzień zapominam mu przypomnieć żeby w końcu zrzucił na komputer :sorry:

wczoraj po 23 poczułam nasze dzieciątko, z pewnością to one! :-) zastanawiałam sie najpierw czy aby napewno ale po jakichś 15 minutach tak sie rozszalała że już nie miałam wątpliwości :rofl2: po tych akrobacjach spinała się macica i od nowa :-D w poprzedniej czułam wyraźniej,takie jakby dotknięcia ale A. był starszy wtedy o 3 tyg więc większy, teraz to było takie pyrkanie w brzuszku, musiała fikać niezłe fikoły :-) szczerze mówiąc to nie spodziewałam się czegokolwiek teraz, a tu mamy niespodziankę :tak:

w szpitalu w którym rodziłam A. nie trzeba było mieć żadnego zaświadczenia ze szkoły rodzenia to porodu rodzinnego, na izbie się tylko pytała czy rodzę sama czy poród rodzinny. i tyle.

jutro wybywam na tydzień niby wakacji, więc nie będę miała jak pisać :-(

reklama
Witam sie deszczowo :-/ pogoda taka że idzie oszalec
. Również polecam sklep C&A mają świetne ciuchy jak i dla dzieci tak i dla nas :-)
Dziś cały dzień prędze w domu sama z niunia bo pogoda sie nie poprawi a jeszcze zapowiadają burzę grad i możliwe trąby powietrzne :-( niech ten tydzień sie kończy i zacznie sie w koncu jakąś pogoda !!

Cześć
Nawet nie wiedziałam że jest sklep internetowy C&A - dzięki wam jestem do przodu :) Witaj natal

Witam po paru dniach nieobecności Wszystko wina neta Hmmm miałam troszkę do nadrobienia Ale to dobrze :biggrin2:
Ja z moim dzieciaczkiem zaczynamy dzisiaj 2 trymestr :tak:
Witam wszystkie nowe kobitki :biggrin2: Życzę bezproblemowej ciąży
Ja bym bardzo chciała rodzić razem z moim M ale on mi powiedział,że nie chce:no: Boi się he he On jest takim panikarzem że szok On jak się troszkę skaleczy i leci krewka to już panikuje i przeżywa Także zostaje mi rodzić samej Co do sposobu porodu to wolę naturalnie chociaż obawiam się tylko tego nacięcia Ale dam radę i nie ja jedna bo tyle kobiet to przeszło i jakoś dały radę to czemu ja mam nie dać Damy wszystkie radę :biggrin2:
Współczuję tym które mają mdłości i wymioty Trzymam kciukasy aby wszystko szybko przeszło Mnie to jakoś ominęło Na początku miałam mdłości i to wszystko Ani raz nie zaliczyłam pawika Oby tak dalej
natal84 widzę że masz termin porodu na 24 stycznia Super bo tak jak ja he he :-)

co do sklepu c&a jest fajny tak jak wczesniej pisałam ale z ciekawosci teraz sprawdziłam i sklep internetowy różni sie chociaż by od tego co ja mam w koszalinie. Byłam ostatnio wydać tam troche kasy ale żadnej rzeczy co kupiłam nie ma w sklepie internetowym

Hej Laski, Ja zawsze lubiłam chodzić do C&A ale w zeszły weekend wybrałam się z mężem aby poszukać spodni na mój rosnący brzuch(nie wspominając o tyłku:-D:-D) I fakt znalazłam spodnie ale tak jak zwykle ceny w C&A nigdy nie były zbytnio wygórowane tak teraz moja szczęka zahaczyła o kostki patrząc na ciążowe spodnie za 180 złotych. Wg mnie to trochę dużo jak za spodnie z których wyrosnę pewnie w przeciągu kilku tygodni. Jednak stawiam na allegro i gdzie są całkiem fajne okazje:-D.

hej :) ceny ciuchów ciążowych to jakiś kosmos... faktycznie na alegro można wyhaczyć fajne okazje, ja akurat spodnie kupiłam w vero modzie za 59zł więc okazja. (ale to w outlecie).
Wpadłam w wir sprzątania i to jakaś niekończąca się opowieść... przez to że kiepsko się czułam mam zaniedbanych kilka zakamarków ech.... ale już widzę światło w tunelu.
Oglądam jednym okiem tvn style, o kobietach które karmią piersią do 4, 5 i 8 roku życia - to jak dla mnie spore przegięcie!
Dziś wybieram się na zumbę z kumpelą, niestety nie widzę w okolicy dla ciężarnych, ale przecież jak poczuję zmęczenie to po prostu odpocznę :)
Poza tym chodzę na basen i mam zamiar na jogę :) teraz będę miała więcej czasu więc super. Mogę skupić się na ciąży :)

reklama
Domiska1 no pełen respekt z mojej strony ja się okropnie rozleniwiłam nic mi mi się nie chce, ani wychodzić z domu ani nic.:rofl2:

Do góry