madziamadzia
Fanka BB :)
U nas dzisiaj znów pada
Cały dzień spędziłyśmy dzisiaj z Hanusią u babci. Byłyśmy odwiedzić też moją dobrą koleżankę, która 3 tygodnie temu urodziła drugą córcię Hanuśka cały czas ją głaskała po główce i całowała
A sklep polecam C&A: Sklep internetowy C&A | Modna odzież po niskich cenach nie tylko z ciążowymi ubraniami. Mają też m.in. super ciuszki dla dzieciaczków . Jak coś nie pasuje nie ma problemu ze zwrotem.
Cały dzień spędziłyśmy dzisiaj z Hanusią u babci. Byłyśmy odwiedzić też moją dobrą koleżankę, która 3 tygodnie temu urodziła drugą córcię Hanuśka cały czas ją głaskała po główce i całowała
Hanus naszą córcią opiekowała się sąsiadka i drugim maluszkiem też będzie, bo lepiej trafić nie mogliśmy. Hania nawet teraz idzie do niej często w odwiedziny tak się przywiązała . Co do cen, to wiem, że jest różnie. Ja mieszkam na wsi i ustaliłyśmy, że płacę jej 4zł na godzinę. Miesięcznie wychodziło 450 - 600 zł. Pytałam znajomych i np. w mieście dziewczyny za 8h od pn do pt płacą niani za miesiąc 500zł, inne 700zł, a jeszcze inne 1000zł. Najlepiej popytaj znajomych o ceny w Waszej okolicy.Dziewczyny! Zatrudnia ktoś nianie? Albo ma w planie!? Ja będę musiała.. Bo chce szybko wrócić do pracy po porodzie...Gdzie ja znalazlyscie? Ile kosztuje? Proszę o Pomoc!!
Kropka pod każdą odpowiedzą masz do zaznaczenia m.in. Cytuj, a obok Multi - Cytat. Zaznaczasz to drugie przy postach, które chcesz cytować i na końcu robisz Odpowiedz ;-)Dziewczyny jakie znacie sklepy gdzie jest jeszcze odzież ciążowa oprócz H&M? Nigdy się nie interesowałam i nie wiem :/
A sklep polecam C&A: Sklep internetowy C&A | Modna odzież po niskich cenach nie tylko z ciążowymi ubraniami. Mają też m.in. super ciuszki dla dzieciaczków . Jak coś nie pasuje nie ma problemu ze zwrotem.