reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witam

Ja mam dziś dobry dzień. Rano poszłam upuścić krew a potem pobiegałam po mieście i w mega tempie zrobiłam obiad co dawno mi się nie zdarzyło, żebym się z czymś szybko uwinęła i nawet teraz jeszcze siły są.
No i wypiłam 1 słaba kawę po 10 tygodniach ale nie bardzo mi smakowała choć wcześniej dzień bez kawy nie wchodził w grę.
Też muszę udać się na zakupy bo niestety ostatnie spodnie robią się za ciasne ale póki jest lato to kupie leginsy a dopiero jesienią jakieś ciążowe.
Dziewuszki czy ja dostałam zaproszenie do grupy zamkniętej? bo nie wiem czy moje wiadomości poprawnie działają niby ustawiłam sobie, że mają się zapisywać wysłane a ich nie ma to może i do mnie nie dochodzą

Hej

Ale wy tutaj szalejecie z postami ;) nagdonic sie nie da :p

MMMMMMMMMM Placki ziemniaczane.... jutro sobie zrobie bo dzisiaj juz najedzona jestem.

Widze ze zakupki pierwszych ciuchow ciazowych sie zaczely.. Ja jak narazie kupilam tylko ciazowe dzinsy ktore mi sie jeszcze na brzuchu nie trzymaja wiec smigam w legginsach i tuniczkach.. plus jeszcze jedna para dzinsow mi zostala w ktore wchodze wiec nie ma tragedii ;)

Dziewczyny tez wam dokucza niezyt nosa, no u mnie jest masakra.. do tego katar sienny taki mam ze szok..

Pozdrowionka dla wszystkich:happy:

Witam placki ziemniaczane też bym zjadła mniammmm tylko nie ma kto mi zrobić hehe :p
Co do ciążowych ciuchów to ja dostałam od kuzynki trochę bluzek i spodni więc nie wiele będę kupować może jakiś spodnie ale to na jesień dopiero żeby już nie kupować więcej :)

Hej kochane,
przepraszam, że nie odpiszę, ale resztkami sił piszę:) melduję się ze szkoleń w Wawie, troszkę padam na mordkę, a dzisiaj taka migrena, że masakra...mózg mi zaraz z głowy wypadnie:)
wiatry, pogoda zmienia się z minuty na minutę echhh wrrrrrr

Ogólnie czuję się bardzo dobrze, tylko sił troszeczkę brakuje, jakieś zadychy łapią, kurde zobaczę niebawem co z tą hemoglobiną....

Odnośnie smaków ziemniaczano plackowych - heheh to jest jedyna potrawa, która mogę spożywać bez względu na porę, godzinę i stan hehehe, chociaż nie powiem, że jak ostatnio się nażarłam (bo inaczej się tego nie da nazwać) to mnie tak muliło, że hej......

To, która trze ziemniaczki ? Tylko ja lubię na grubej tarce nie z sokowirówki hehehe

buziakuję Was kochane i do napisania.;...

Cześć dziewczęta:-)
Dziś po raz pierwszy od wielu tygodni (8,9?) udało mi się wyjść z dziećmi na dłuuuugi spacer:happy:Wiem,że dla wielu z Was to nic takiego,ale u nas,w tej krainie deszczowców, dzisiejsza poprawa pogody,to naprawdę luksus:-) W związku z tym, wczorajszy (8 godzinna szkolna wycieczka z córką) i dzisiejszy dzień spędziłam bardzo aktywnie i jestem trochę, ale bardzo pozytywnie zmęczona;-)
Tak sobie poczytałam o Waszych ostatnich zakupach no i stwierdziłam,że gdyby pogoda się utrzymała choć troszkę, to chętnie się wybiorę na "polowanie".Bo ze mnie to już takie typ, że jak za oknem leje,to masakra-zero chęci do wszystkiego.Poza tym,wreszcie po 6 tygodniach od kiedy mieliśmy z mężem wypadek samochodowy zaczynam odczuwać lekką poprawę samopoczucia(fizycznego),więc może dlatego zaczyna mi się cokolwiek chcieć.Fizjoterapia wreszcie zaczyna przynosić efekty:happy:
Narobiłyście mi smaka tymi plackami ziemniaczanymi i chyba jutro zrobię na obiad;-)Pod warunkiem oczywiście,że moje mdłości utrzymają się na znośnym poziomie.

Witam nowe forumowiczki i życzę spokojnej ciąży:-)

Hej

Ale wy tutaj szalejecie z postami ;) nagdonic sie nie da :p

MMMMMMMMMM Placki ziemniaczane.... jutro sobie zrobie bo dzisiaj juz najedzona jestem.

Widze ze zakupki pierwszych ciuchow ciazowych sie zaczely.. Ja jak narazie kupilam tylko ciazowe dzinsy ktore mi sie jeszcze na brzuchu nie trzymaja wiec smigam w legginsach i tuniczkach.. plus jeszcze jedna para dzinsow mi zostala w ktore wchodze wiec nie ma tragedii ;)

Dziewczyny tez wam dokucza niezyt nosa, no u mnie jest masakra.. do tego katar sienny taki mam ze szok..

Pozdrowionka dla wszystkich:happy:
katarem to mam to samo, a do tego czasami troszke krwi :/ no i walcze z infekcja kttora mi sie zrobila, musze brac piguly przez 6 dni:wściekła/y:

Z

Witam dziewuszki - przyszłe mamuśki :)
Nie wiem jak u was, ale pogoda psuje moje samopoczucie dodatkowo...słoneczko miło widziane, a śladu po nim nie widać :(

Drogie forumowiczki co do waszych zakupów to czytam, że część z was zaopatrzona już w wygodne jeansy z pasem na brzusio. A ja nawet się jeszcze nie rozglądałam. Słyszałam od znajomej, iż w h&m spodnie ciążowe mają być pod koniec sierpnia w niższych cenach :)
Może pokuszę się na jakieś wyprzedaże. Z tymi zakupkami jestem też dość ostrożna ze względu na to, iż moja ciąża była zagrożona. wszystko się unormowało i jest lepiej. Ale wolę dmuchać na zimne :)

Mam jeszcze pytanko: W którym tygodniu wasi ginekolodzy podali wam płeć waszego maleństwa?
I jaka była wasza reakcja? Czy część z was przeczuwała czy to chłopiec, czy dziewczynka?

Pozdrawiam serdecznie i spokojnej nocy :)

reklama
Bilka ja bylam teraz mozna pow rowno w 14tc i maly mial nozki zacisniete jeszcze nie dalo sie odczytac plci
Emilka mi chyba zaczyna odpuszczac alergia bo ja mam na pylki traw od konca maja do konca lipca, tylko sola fizjologiczna plukalam nos i oczy

ja tez mam za soba zakupki ciazowe 2 pary leginsow ciazowych i dresy z lidla bo jeszcze udalo mi sie upolowac i jestem bardzo zadowolona

u mnie 2kg na + wyglada na to ze ok
podrzucam Wam kalkulatorek kontolny
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl

Do góry