Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dobra ale ty trzesz ziemniakiale też bardzo chodzą za mną placki ziemniaczane... Masakra marzena musimy sie zgadac na wspólne robienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra ale ty trzesz ziemniakiale też bardzo chodzą za mną placki ziemniaczane... Masakra marzena musimy sie zgadac na wspólne robienie
katarem to mam to samo, a do tego czasami troszke krwi :/ no i walcze z infekcja kttora mi sie zrobila, musze brac piguly przez 6 dniHej
Ale wy tutaj szalejecie z postami nagdonic sie nie da
MMMMMMMMMM Placki ziemniaczane.... jutro sobie zrobie bo dzisiaj juz najedzona jestem.
Widze ze zakupki pierwszych ciuchow ciazowych sie zaczely.. Ja jak narazie kupilam tylko ciazowe dzinsy ktore mi sie jeszcze na brzuchu nie trzymaja wiec smigam w legginsach i tuniczkach.. plus jeszcze jedna para dzinsow mi zostala w ktore wchodze wiec nie ma tragedii
Dziewczyny tez wam dokucza niezyt nosa, no u mnie jest masakra.. do tego katar sienny taki mam ze szok..
Pozdrowionka dla wszystkich