Dziewczyny mam problem a mianowicie dostałam dzisiaj plamień brązowych z domieszką krwi i cały czas pobolewa mnie podbrzusze, ból nie jest silny. A drugi problem taki że nie mam ubezpieczenia nie wiem co robić to raczej nie okres bo na teście była druga jasna kreska i okres nigdy nie spóźniał mi się 5 dni. Doradźcie coś proszę bo zwariuje
reklama
tasia1107
Początkująca w BB
czarni co do kościjańskiej to wiem która to ze szpitala ale nie wiem nic poza tym że mnie badala w szpitalu w pologu to wszystko nie mam o niej jakichs super opinii a co więcej to nie wiem.
patrycja 92 nie wiem co ci doradzić ale napewno się polóz i odpocznij, pamiętam że jak bylam w ciąży z moim synkiem to też tak miałam z tym że mi poleciala taka zywa krew a bylam wtedy w anglii i poszlam wtedy szybko do gp a on mnie skierowal na odddzial wczesnej ciąży i zrobili mi usg to byl pamiętam 5 tydz ciąży i okazała sie że mialam krwiaka na macicy po pierwszej ciąży zresztą poronionej, i krwawilal tak do 12tyg a potem mi to przeszlo,tzn wchłonęlo sie.
A teraz uciekam lulu bo oczy mi się kleją i do tego zgzga mnie dopadła.
patrycja 92 nie wiem co ci doradzić ale napewno się polóz i odpocznij, pamiętam że jak bylam w ciąży z moim synkiem to też tak miałam z tym że mi poleciala taka zywa krew a bylam wtedy w anglii i poszlam wtedy szybko do gp a on mnie skierowal na odddzial wczesnej ciąży i zrobili mi usg to byl pamiętam 5 tydz ciąży i okazała sie że mialam krwiaka na macicy po pierwszej ciąży zresztą poronionej, i krwawilal tak do 12tyg a potem mi to przeszlo,tzn wchłonęlo sie.
A teraz uciekam lulu bo oczy mi się kleją i do tego zgzga mnie dopadła.
Czarni
matka wariatka :D
Pati nie jest ciekawie może to być zagniezdzenie i dlatego tak sie czujesz albo coś gorszego czego nie życzę
Ja w lutym zobaczyłam dwie kreski potem różowy śluz a w nocy dostałam takicp boli jajników a rano wprzystko zlecialo załatw sobie szybko ubezpieczenie albo idź prywatnie może potrzebujesz progesteronu żeby utrzymać ciążę
Trzymam kciuki i mam nadzieję że to zagniezdzenie
Ja w lutym zobaczyłam dwie kreski potem różowy śluz a w nocy dostałam takicp boli jajników a rano wprzystko zlecialo załatw sobie szybko ubezpieczenie albo idź prywatnie może potrzebujesz progesteronu żeby utrzymać ciążę
Trzymam kciuki i mam nadzieję że to zagniezdzenie
Czarni
Chodź wydaje mi sie że potrzebujesz progesteron przed okresem miałas kiedyś brązowe plamienia oprócz tej sytuacji
Tak okres zaczynał się brązowym plamieniem i był skąpy i trwał góra 3 dni. Ale się denerwuję gdzie ja w sobotę do lekarza pójdę? Przyjmują w ogóle w soboty lekarze ginekolodzy prywatnie? I ile około taka wizyta prywatna kosztuje?
Czarni
Trzeba te minimum 100 mieć to jak mówiłam brak progesteronu powinnas go brać
A dzisiaj jak sie czujesz ustąpiło
A dzisiaj jak sie czujesz ustąpiło
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc dziewczyny;-)
patrysiu nie wyglada to dobrze z tego co piszesz, zwlaszcza ze masz jeszcze te bole..... jedz do szpitala, na izbe przyjec, nie masz ubezpieczenia to tam zaplac za wizyte , zreszta odrazu nie musisz, powiesz ze z tego wszystkiego zapomnialas książeczki bo jestes roztrzesiona czy cos i napewno cie przyjma i zbadaja, dopieor pozniej ci przyjdzie do zaplaty za wizyte...
gizmowa mojemu tez ida ząbki pierwsze ! a ma juz prawie 9 miesiecy tragedii nie ma, ale w nocy jest niepsokojny, dzis to wogole marudzil co chwila...... i powiedz mi mimo iz twoj nie ma gorączki przy ząbkowaniu to podajesz nurofen?
eh ja dzisiaj an szkolenie musze isc, ale mi sie nie chce
patrysiu nie wyglada to dobrze z tego co piszesz, zwlaszcza ze masz jeszcze te bole..... jedz do szpitala, na izbe przyjec, nie masz ubezpieczenia to tam zaplac za wizyte , zreszta odrazu nie musisz, powiesz ze z tego wszystkiego zapomnialas książeczki bo jestes roztrzesiona czy cos i napewno cie przyjma i zbadaja, dopieor pozniej ci przyjdzie do zaplaty za wizyte...
gizmowa mojemu tez ida ząbki pierwsze ! a ma juz prawie 9 miesiecy tragedii nie ma, ale w nocy jest niepsokojny, dzis to wogole marudzil co chwila...... i powiedz mi mimo iz twoj nie ma gorączki przy ząbkowaniu to podajesz nurofen?
eh ja dzisiaj an szkolenie musze isc, ale mi sie nie chce
Czarni
Wogóle pogoda jaka fajna sie zapowiada
Pati jak pójdziesz do szpitala tylko nie zgadzaj sie aby zostać bo ceny za dobę w szpitalu są ogromne
Pati jak pójdziesz do szpitala tylko nie zgadzaj sie aby zostać bo ceny za dobę w szpitalu są ogromne
Witam z rana..
Ale tu od wczoraj ruch;-)
Witam naowe mamusia - ale Was sie przez jeden dzień nazbieralo
Pati i jak dzisiaj?? trzymam kciuki..
Kurcze a ja dzis wstałam jakaś popuchnięta.. Masakra.. Nawet obrączka z palca nie chce mi zejsc w poprzedniej ciazy tez tak mialam i wygladalam tragicznie.. A palce jak u Fiony;-)
Ale tu od wczoraj ruch;-)
Witam naowe mamusia - ale Was sie przez jeden dzień nazbieralo
Pati i jak dzisiaj?? trzymam kciuki..
Kurcze a ja dzis wstałam jakaś popuchnięta.. Masakra.. Nawet obrączka z palca nie chce mi zejsc w poprzedniej ciazy tez tak mialam i wygladalam tragicznie.. A palce jak u Fiony;-)
reklama
tasia1107
Początkująca w BB
Witam mamusie
Patrycja92 i co z tobą???mam nadzieje że nic poważnego.
Gizmowa współczuje twojemu maluszkowi oby szybko te perełki powychodziły Swoją drogą to mojemu nie dawno wszystkie kiełki wychodziły na raz to do dziś pamiętam tą masakre, bez czopka sie nie obeszlo bo strasznie gorączkowal a maruda to byla nie do zniesienia. Na szczęscie tylko piątki mu zostały i koniec.
Marzenixx mójemu małemu też pózno ząbki zaczeły wychodzic bo mial 8,5miesiąca.
A ja dzis czuje się nie najlepiej chyba przez pogode bo oszaleć można raz upala raz zimnica normalnie organizm mi sie roztraja.
W dodatku nie moge wkleic suwaczka bo laptop mi świruje i kopiować nie chce, zaraz go udusze.
Patrycja92 i co z tobą???mam nadzieje że nic poważnego.
Gizmowa współczuje twojemu maluszkowi oby szybko te perełki powychodziły Swoją drogą to mojemu nie dawno wszystkie kiełki wychodziły na raz to do dziś pamiętam tą masakre, bez czopka sie nie obeszlo bo strasznie gorączkowal a maruda to byla nie do zniesienia. Na szczęscie tylko piątki mu zostały i koniec.
Marzenixx mójemu małemu też pózno ząbki zaczeły wychodzic bo mial 8,5miesiąca.
A ja dzis czuje się nie najlepiej chyba przez pogode bo oszaleć można raz upala raz zimnica normalnie organizm mi sie roztraja.
W dodatku nie moge wkleic suwaczka bo laptop mi świruje i kopiować nie chce, zaraz go udusze.