reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam :) Dzisiaj lepiej na razie nie plamie i bólu też nie czuję :) Zobaczymy co będzie później. Dzisiaj chyba sobie będę odpoczywać cały dzień i jutro też. A w poniedziałek umówię się gdzieś na wizytę prywatnie. Albo sobie pojadę do siostry która też jest w drugiej ciąży i chodzi do fajnej pani ginekolog i sobie porozmawiam ze siostrą bo ona od początku jest na podtrzymaniu a termin ma na lipiec :)
A od rana ciągle mnie mdli :(

reklama
Hej, a ja zrobiłam dzis drugi test bo nie czuję sie na ciąże. wyszły odrazu dwie mocne kreski :) Grzeczna ta fasolka w takim razie,bo oprócz rannego przewracania się w żołądku nic innego nie dolega,nawet cycochy są normalne :) A mdłosci niech NIGDY nie przychodzą :tak:

Hej kobietki ja się witam:)

Czuję się jako tako - mdło bleeeeeeeeeee - mam wszystkowstręt

PAtrycja nie wygląda to dobrze i biegiem do lekarza na izbę, cokolwiek, muszą Ci przepisać duphaston, luteinę, skoro masz bole i takie plamienia...uważaj bardzo.......Albo idź do apteki, zostaw dokument tożsamości i powiedz, że doniesiesz receptę....

Witam nowe mamuśki....

Buziaki

witam wszystkie nowe kobitki:) Patrycja, nie chce cie straszyc bo nie powinnas sie teraz stresowac...ale nie czekaj z wizyta u lekarza....ja nie mialam plamien , ani boli a okazalo sie ze mam krwiaka i teraz leze ...biore luteine i duphaston - i oba te leki sa na recepte...ale lekarz musi zobaczyc co sie dokladnie dzieje i przepisac odpowiednia dawke wiec absolutnie nie bierz na wlasna reke....

jak tam wasze objawy?mdlosci? u mnie dzisiaj juz lepiej bo sie zrobilo naszczescie chlodno...wczoraj myslalam ze nie wytrzymam w tej duchocie przedburzowej;/ Mdlości odpukać ustąpiły trochę w porównaniu z tym co się dzialo tydzień temu... we wtorek do szpitala na badania...oby moj krwiaczek sie wchlanial:)

Ja nie mam żadnych objawów na szczęście strasznie mi sie chce cały czas pić i w ciągu dnia nie chce mi sie jeść za to nadrabiam wieczorami

reklama
Ja sie lenie;-) Moja Lenka pojechala na weekend do dziadków wiec mam od wczoraj chwilke dla siebie:tak:

Co do objawów to mnie mdli strasznie..
Teraz na chwilke ustapiło to zjadłam pierogii.. Ale znowu sie zaczyna - straszne to..
Dzis na szczęscie lepsza pogoda - więc jakoś można funkcjonować:-)

Pati dobrze, ze palmienie ustąpiło ale ja bym tez pojechala dla świetego spokoju na izbe..

Do góry