reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam :) Dzisiaj lepiej na razie nie plamie i bólu też nie czuję :) Zobaczymy co będzie później. Dzisiaj chyba sobie będę odpoczywać cały dzień i jutro też. A w poniedziałek umówię się gdzieś na wizytę prywatnie. Albo sobie pojadę do siostry która też jest w drugiej ciąży i chodzi do fajnej pani ginekolog i sobie porozmawiam ze siostrą bo ona od początku jest na podtrzymaniu a termin ma na lipiec :)
A od rana ciągle mnie mdli :(

reklama
Hej, a ja zrobiłam dzis drugi test bo nie czuję sie na ciąże. wyszły odrazu dwie mocne kreski :) Grzeczna ta fasolka w takim razie,bo oprócz rannego przewracania się w żołądku nic innego nie dolega,nawet cycochy są normalne :) A mdłosci niech NIGDY nie przychodzą :tak:

Hej kobietki ja się witam:)

Czuję się jako tako - mdło bleeeeeeeeeee - mam wszystkowstręt

PAtrycja nie wygląda to dobrze i biegiem do lekarza na izbę, cokolwiek, muszą Ci przepisać duphaston, luteinę, skoro masz bole i takie plamienia...uważaj bardzo.......Albo idź do apteki, zostaw dokument tożsamości i powiedz, że doniesiesz receptę....

Witam nowe mamuśki....

Buziaki

witam wszystkie nowe kobitki:) Patrycja, nie chce cie straszyc bo nie powinnas sie teraz stresowac...ale nie czekaj z wizyta u lekarza....ja nie mialam plamien , ani boli a okazalo sie ze mam krwiaka i teraz leze ...biore luteine i duphaston - i oba te leki sa na recepte...ale lekarz musi zobaczyc co sie dokladnie dzieje i przepisac odpowiednia dawke wiec absolutnie nie bierz na wlasna reke....

jak tam wasze objawy?mdlosci? u mnie dzisiaj juz lepiej bo sie zrobilo naszczescie chlodno...wczoraj myslalam ze nie wytrzymam w tej duchocie przedburzowej;/ Mdlości odpukać ustąpiły trochę w porównaniu z tym co się dzialo tydzień temu... we wtorek do szpitala na badania...oby moj krwiaczek sie wchlanial:)

Ja nie mam żadnych objawów na szczęście strasznie mi sie chce cały czas pić i w ciągu dnia nie chce mi sie jeść za to nadrabiam wieczorami

reklama
Ja sie lenie;-) Moja Lenka pojechala na weekend do dziadków wiec mam od wczoraj chwilke dla siebie:tak:

Co do objawów to mnie mdli strasznie..
Teraz na chwilke ustapiło to zjadłam pierogii.. Ale znowu sie zaczyna - straszne to..
Dzis na szczęscie lepsza pogoda - więc jakoś można funkcjonować:-)

Pati dobrze, ze palmienie ustąpiło ale ja bym tez pojechala dla świetego spokoju na izbe..

Do góry