reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam nowe mamusie ja też dzis nowa na forum;-);-)

czarni ja jestem konkretnie teraz z Mścic ale pochodze z Mielna.A ty??
Salloum przyjmuje też na nfz na rokosowie na św.Wojciecha i ma gabinet na 1-maja, ale po tym jak Marzenixx opisala mi jej przejście to odrazu z listy go wykreślilam. i przyznam że cały czas sie zastanawiam nad pstrokonską?? a czarni a wiesz cos więcej o niej??

reklama
acha to pozdrawiam sąsiadkę:-D:-D:-D

ja po niedzieli spróbuję się jednak dostac do tej pstrokońskiej a jak nie to do błasińskiego zobaczymy gdzie mi sie uda i jaki czas ovzekiwania będzie.Tak bardziej to wolalabym kobietę tak na zmianę bo już mam dośc facetów gin i zresztą mój mąż nie będzie miał wtedy aluzji że jakiś konował mnie maca:dry: tym bardziej że mialam przed sobą dwa poronienia nie niechcem przeżywac tego wszystkiego przed jakimś bezlitosnym konowałem.

a co powiecie na temat marleny kośćijańskiej? słyszał ktos o niej czy to prywatnie czy nfz
mogę CI powiedziec że jak na nfz musisz czekać 4 tygodnie bo ma tyle kobiet ze to masakra... kopaczyk

Ostatnia edycja:
Monika, witaj! :*

Czytam co piszecie i nic nie rozumiem. :D

Milusia, podałam dzisiaj nurofen w syropku, poprzytulaliśmy sie trochę i zasnął od razu. Jak widzę, że nic nie pomaga to go nie męcze tylko daję, nie ma sensu inaczej...

reklama
no tak,wy wszystkie koszalinki albo poznanianki a ja jedna mieszkam w slonecznej ITALII:-).
u mnie na szczescie mdlosci minely i moge normalnie jesc.nie zazdroszcze wam tych mdlosci,przejdzie,zobaczycie:-):-):-)

Do góry