reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witajcie :-)

U nas w końcu trochę słońca, więc za chwilkę ruszamy na obiad. Jestem dzis strasznie głodna, a ochotę mam jedynie na coś ciepłego i konkretnego. Żadna kanapka ani nic podobnego nie przejdzie mi przez usta.

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

gosiab28 Wutaj w naszym gronie, życzę Ci bezproblemowej ciąży!

Cieplutkie pozdrowienia z Krakowa :))) weekend dość intensywny ale jak zwykle aduję tu akumulatroki, teraz obiadek, ja na ploteczki do przyjaciółek a mąż z moim bratem na paintball :) mam nadzieję, że będzie chroni klejnoty, bo jeszcze mogą się przydać :))))

Hej

My po obiadku, teraz czas na lenistwo :tak:

Jak tam wasze brzuszki?? Ja kilka dni śmigałam w moim getrach ciążowych z poprzedniej ciąży a dziś nałożyłam normalne i powiem wam że okropnie mnie brzuch uciskał , nie że za małe ale straszny dyskomfort czułam , zmieniłam wiec spowrotem na ciążowe i tak juz chyba będe pomykać w ciążowych :tak:
Chociaż w jeansy normalnie jeszcze wchodze ale jak siadam to tez czuje dyskomfort, eh czas sie oswajać z myslą ze to juz czas na ciążowe ciuszki :sorry2:

Mimo mojego zrytego humoru płaczu i tego że wszystko z rąk mi leci jestem prze szczęśliwa moja przyjaciółka 8 i dni do terminu urodziła chłopca 4420 61 cm mały przystojniacha :-D

Ja ważyłam 4100 :) Też był ze mnie słoń:p A w szkole podstawowej już najchudsza z całej klasy:) Więc chyba nie ma znaczenia :) Przynajmniej u mnie się nie sprawdziło i nie wyrosłam:)))

reklama
Witam dziewczynki, wlasnie wrocilam z pracy i padam, ogolnie jest mi od kilku dni zimno az sie trzese czasami gdy wszyscy porozbierani. Co do badania papp-a i innych to ja uwazam ze jezeli mama chce, nawet jezeli nie jest to konieczne i wszystko jest ok, powinna isc niz sie zastanawiac i niepokoic. To jest indywidualne podejscie i kazda mama ma inne.
Kaju termin ten sam ale kiedy urodzimy to nikt nie wie, w ostatniej ciazy od konca 8 miesiaca lekarze mowili ze mam uwazac bo moge urodzic a urodzilam tyd po terminie, przy czym przy kazdym skurczu tzw przepowiadajacym balam sie ze to juz. Teraz chcialabym urodzic troche przed terminem, jezeli oczywiscie bedzie wszystko ok.

Do góry