reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witajcie :-)

U nas w końcu trochę słońca, więc za chwilkę ruszamy na obiad. Jestem dzis strasznie głodna, a ochotę mam jedynie na coś ciepłego i konkretnego. Żadna kanapka ani nic podobnego nie przejdzie mi przez usta.

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

gosiab28 Wutaj w naszym gronie, życzę Ci bezproblemowej ciąży!

Cieplutkie pozdrowienia z Krakowa :))) weekend dość intensywny ale jak zwykle aduję tu akumulatroki, teraz obiadek, ja na ploteczki do przyjaciółek a mąż z moim bratem na paintball :) mam nadzieję, że będzie chroni klejnoty, bo jeszcze mogą się przydać :))))

Hej

My po obiadku, teraz czas na lenistwo :tak:

Jak tam wasze brzuszki?? Ja kilka dni śmigałam w moim getrach ciążowych z poprzedniej ciąży a dziś nałożyłam normalne i powiem wam że okropnie mnie brzuch uciskał , nie że za małe ale straszny dyskomfort czułam , zmieniłam wiec spowrotem na ciążowe i tak juz chyba będe pomykać w ciążowych :tak:
Chociaż w jeansy normalnie jeszcze wchodze ale jak siadam to tez czuje dyskomfort, eh czas sie oswajać z myslą ze to juz czas na ciążowe ciuszki :sorry2:

Mimo mojego zrytego humoru płaczu i tego że wszystko z rąk mi leci jestem prze szczęśliwa moja przyjaciółka 8 i dni do terminu urodziła chłopca 4420 61 cm mały przystojniacha :-D

Ja ważyłam 4100 :) Też był ze mnie słoń:p A w szkole podstawowej już najchudsza z całej klasy:) Więc chyba nie ma znaczenia :) Przynajmniej u mnie się nie sprawdziło i nie wyrosłam:)))

reklama
Witam dziewczynki, wlasnie wrocilam z pracy i padam, ogolnie jest mi od kilku dni zimno az sie trzese czasami gdy wszyscy porozbierani. Co do badania papp-a i innych to ja uwazam ze jezeli mama chce, nawet jezeli nie jest to konieczne i wszystko jest ok, powinna isc niz sie zastanawiac i niepokoic. To jest indywidualne podejscie i kazda mama ma inne.
Kaju termin ten sam ale kiedy urodzimy to nikt nie wie, w ostatniej ciazy od konca 8 miesiaca lekarze mowili ze mam uwazac bo moge urodzic a urodzilam tyd po terminie, przy czym przy kazdym skurczu tzw przepowiadajacym balam sie ze to juz. Teraz chcialabym urodzic troche przed terminem, jezeli oczywiscie bedzie wszystko ok.

Do góry