reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Aha i też mam problem z tym prywatnym zaproszeniem od Marzenixx? Prosiłam ale nie wiem o co chodzi - gdzie mam się go spodziewać?

reklama
Hej może jeszcze nie wchodziła na styczniowki nasze i nie widziała. Wyśle normalne zaproszenie do grupy.
Ale jestem głodna... A tak nie chce mi sie wstawać przydał by sie czasami jakiś kelner ;-)

Hej dziewczyny,
U mnie dziś szaro i ponuro za oknem a chciałam na wycieczkę jakąś jechać małżonem. :-(
Ostatnio coś nie mam apetytu niby głodna jestem coraz bardziej a nie mam ochoty na nic :-(
Lekarz mi mówił żeby też odstawić kwas foliowy jak będę brała witaminy, mi dał "Femibion" i kazał brać co drugi dzień bo podobno od niego się bardziej przybiera na wadze. Nie wiem jak to z wagą bo staram się jej unikać i nie wchodzić. Zauważyłam że jedyne pasujące ubrania w domu dla mnie są własnością mojego męża. :baffled::baffled: Straszne:szok: a to dopiero początek 2 trymestru. Chyba zaczynam się załamywać.

Czarni mogę być Twoją kelnerką pod warunkiem, ze Ty będziesz moją w 8 i 9 miesiącu ciąży ;D

Dorotqa a ja wręcz przeciwnie, nie przytyłam jeszcze nic :( Lekarz mnie straszy, że jak 2 sierpnia na wizytę nie przytyję chociaż kilograma to mnie do szpitala na kroplówkę wyśle. Potem się śmiał i nie wiem czy to żart był czy nie ;D Jem więcej niż przed ciążą a tu muszę się na jeszcze więcej zmusić ...

Witam się dziewczyny :)
Zaraz uciekam na zakupy jakiś obiadek zrobić a potem jadę sobie do mamy. Moje plany na dzisiejszy dzień legły w gruzach bo mój ślubne idzie do pracy grrrr :wściekła/y:
Pozdrawiam miłego dnia

Cluue nie powiem żeby mnie to jakoś podniosło na duchu :-D:-D.
Szylwias witaj w klubie moje plany na dzisiejszą wycieczkę też szlag trafił co prawda mój w domu ale po zjedzeniu śniadania poszedł dalej spać "bo strasznie się wymęczył graniem na komputerze w nocy i musi odespać":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Coś mi mówi że w styczniu będę miała dwójkę dzieci a nie jedno :-D:-D:-D

czesc dziewczyny! prawie sie nie odzywam ale staram sie byc w miare na bieząco. Dzis narazie dobrze sie czuje,ale ciaze znosze bardzo zle :( Caly czas mdli,nie moge normalnie jesc,czasem to juz mialam wszystkiego dosc. Marze aby czuc sie juz dobrze!
My z moim K tez szukamy mieszkania,bo teraz wynajmujemy i ogromne pieniadze za nie placimy.
Lece sie myc i przebrac z pizamki :) Jak dobrze jest rano leniuchowac :)

witam ! dzisiaj to pozwolilam sobie na dluzszy sen,codziennie wstaje z moim jak sie szykuje do pracy przed 7 ,ale dzis nie dalam rady,dopiero przed11wstalam.moze dlatego bo za oknem szaro i ponuro i deszczowo.nic sie nie chce.dobrze,ze obiad mam z wczoraj to moj pracus bedzie mial co jesc,bo ja dzis to i apetytu nie mam.
my mieszkamy w kawalerce i tez myslimy nad wiekszym lokum,ale to moze gdzies za rok,narazie musimy jakos sobie poradzic. na lozeczko juz wygospodarowalismy miejsce i mysle,ze za 2mies.juz cos kupimy.
pogoda dzis niezbyt na wycieczki,a tez lubie wiec chyba w domku dzis... milego dnia:-)
rowniez prosze o zaproszenie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry