reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam Ja też bym prosiła o zaproszenie :-)
Byłam wczoraj u gina i widziałam moją kruszynkę :-)Wspaniały widok Jak sobie ładnie podskakiwała Ruszała rączkami i nóżkami wow coś cudownego Dostałam zdjęcie tylko że dzidzia zasłoniła się rączkami Miałam badanie genetyczne i wszystko jest ok Mam nadzieję że tak już zostanie
MI też toxo wyszło że nigdy nie chorowałam i teraz muszę bardzo uważać
Powiedzcie mi czy wy co wizytę robicie badanie na mocz i krew Ja robiłam na początku po razie i teraz dostałam tylko na mocz Zdziwiłam się że na krew mi nie dał

reklama
To ja też poproszę o zaproszenie :-)

I gratuluję agaagaaga14 ;-)

Moja godzina zero, czyli 14:00 zbliża się coraz bardziej... Ciekawe, jak moje Maleństwo się miewa, czy będzie nam machać, czy będzie sobie spało... <marzyciel>

O widze, że nie jestem sama z RZS :-:)-( Oj wiem co to znaczy mieć to paskudztwo... U mnie od 2 lat jest cisza, nie biorę leków, ale 2 lata temu 3 miesiące nie mogłam chodzić, oddcyhać nic... nadgarstki popuchnięte, kostki też, aaa szkoda gadać...

Dziewczyny mam pytanie do was- pomóżcie plisssss :) Kupiłam żelazo OLIMP CHELA-FERR BIO-COMPLEX 30 KAPSUŁEK - Domzdrowia.pl

jest tam już kwas foliowy - 200 mcg... co to za jednostka mcg? i teraz moje pytanie czy brać dalej kwas foliowy w dawce 1x tabletka (0,4 mg) czy brać może połówkę do tego żelaza czy nie brać w ogóle, bo to wystarczy co jest w żelazie. Gin na urlopie i nie wiem... Co myślicie?

z tym mam problem

Kropka ja na początku brałam sam kwas foliowy a jak lekarz przepisał mi witaminy w których jest kwas foliowy to sam kwas foliowy kazał odstawić, bo ten z witamin wystarczy

Dziękuję za zaproszenie.
Kropeczko wczoraj Ci napisałam o kwasie foliowym, że na tym etapie lepiej wziąć mniej niż więcej, bo i tak dostarczasz trochę z jedzenia, a nadmiar kwasu foliowego może szkodzić (tak powiedział mi kiedyś gin).
Cluue powiedz proszę jak wstawiłaś fotki w wątku zamkniętym? I tak w ogóle - fajna laska z Ciebie ;-) hehe

Kropka ja bym na Twoim miejscu brala tylko ten z zelazem, bo z tego co wiem to kwas foliowy jest najbardziej potrzebny na samym poczatku, przez pierwsze 3 miesiace, wiec mysle ze teraz juz powinno byc ok te 200 mcg. Chyba z niczym nie jest dobrze przesadzac.

reklama
Kaja trochę się nakombinowałam z tymi zdjęciami ale w końcu doszłam ;) zdjęcie trzeba dodać sobie na http://imageshack.us/ i jak już się tam pojawi prawym przyciskiem nacisnąć na zdjęcie i kliknąć "Kopiuj adres URL grafiki" i potem wkleić tu na forum w dodawanie zdjec tam gdzie trzeba wpisać adres URL

Ostatnia edycja:
Do góry