reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam Ja też bym prosiła o zaproszenie :-)
Byłam wczoraj u gina i widziałam moją kruszynkę :-)Wspaniały widok Jak sobie ładnie podskakiwała Ruszała rączkami i nóżkami wow coś cudownego Dostałam zdjęcie tylko że dzidzia zasłoniła się rączkami Miałam badanie genetyczne i wszystko jest ok Mam nadzieję że tak już zostanie
MI też toxo wyszło że nigdy nie chorowałam i teraz muszę bardzo uważać
Powiedzcie mi czy wy co wizytę robicie badanie na mocz i krew Ja robiłam na początku po razie i teraz dostałam tylko na mocz Zdziwiłam się że na krew mi nie dał

reklama
To ja też poproszę o zaproszenie :-)

I gratuluję agaagaaga14 ;-)

Moja godzina zero, czyli 14:00 zbliża się coraz bardziej... Ciekawe, jak moje Maleństwo się miewa, czy będzie nam machać, czy będzie sobie spało... <marzyciel>

O widze, że nie jestem sama z RZS :-:)-( Oj wiem co to znaczy mieć to paskudztwo... U mnie od 2 lat jest cisza, nie biorę leków, ale 2 lata temu 3 miesiące nie mogłam chodzić, oddcyhać nic... nadgarstki popuchnięte, kostki też, aaa szkoda gadać...

Dziewczyny mam pytanie do was- pomóżcie plisssss :) Kupiłam żelazo OLIMP CHELA-FERR BIO-COMPLEX 30 KAPSUŁEK - Domzdrowia.pl

jest tam już kwas foliowy - 200 mcg... co to za jednostka mcg? i teraz moje pytanie czy brać dalej kwas foliowy w dawce 1x tabletka (0,4 mg) czy brać może połówkę do tego żelaza czy nie brać w ogóle, bo to wystarczy co jest w żelazie. Gin na urlopie i nie wiem... Co myślicie?

z tym mam problem

Kropka ja na początku brałam sam kwas foliowy a jak lekarz przepisał mi witaminy w których jest kwas foliowy to sam kwas foliowy kazał odstawić, bo ten z witamin wystarczy

Dziękuję za zaproszenie.
Kropeczko wczoraj Ci napisałam o kwasie foliowym, że na tym etapie lepiej wziąć mniej niż więcej, bo i tak dostarczasz trochę z jedzenia, a nadmiar kwasu foliowego może szkodzić (tak powiedział mi kiedyś gin).
Cluue powiedz proszę jak wstawiłaś fotki w wątku zamkniętym? I tak w ogóle - fajna laska z Ciebie ;-) hehe

Kropka ja bym na Twoim miejscu brala tylko ten z zelazem, bo z tego co wiem to kwas foliowy jest najbardziej potrzebny na samym poczatku, przez pierwsze 3 miesiace, wiec mysle ze teraz juz powinno byc ok te 200 mcg. Chyba z niczym nie jest dobrze przesadzac.

reklama
Kaja trochę się nakombinowałam z tymi zdjęciami ale w końcu doszłam ;) zdjęcie trzeba dodać sobie na http://imageshack.us/ i jak już się tam pojawi prawym przyciskiem nacisnąć na zdjęcie i kliknąć "Kopiuj adres URL grafiki" i potem wkleić tu na forum w dodawanie zdjec tam gdzie trzeba wpisać adres URL

Ostatnia edycja:
Do góry