reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

A tak wogole to dzien dobry :-)
W sumie nie wiem czy taki dobry, zrobił mi się swędzący problem :confused2: Kurcze nigdy nie mialam takich problemów, w poprzedniej ciązy ani razu chociaz wiem ze w ciazy kobiety często są narazone na infekcje.... ale ja nie miałam nic, zaczeło mi sie kilka tygodni po porodzie! Miałam chyba jakas wysuszoną sluzówke albo obtarta po porodzie nie wiem i kilka tygodni sie leczyłam, i od tamtej pory nic az tu nagle znowu, wkurza mnie to ...:confused2::wściekła/y:

Dziewczyny wysłalam tylko kilknascie zaproszeń, jak komuś nie wyslalam to dawac znac to dośle :tak:

Współczuję dopiero co skończyłam kurację :(

reklama
Dziękuję za zaproszenie.
Kropeczko wczoraj Ci napisałam o kwasie foliowym, że na tym etapie lepiej wziąć mniej niż więcej, bo i tak dostarczasz trochę z jedzenia, a nadmiar kwasu foliowego może szkodzić (tak powiedział mi kiedyś gin).
Cluue powiedz proszę jak wstawiłaś fotki w wątku zamkniętym? I tak w ogóle - fajna laska z Ciebie ;-) hehe

Ja biorę Femibion natal 2 i dodatkowo kwas foliowy tak mi kazał gin. w pierwszej też tak brałam.

Dzięki dziewuszki :) Kurdeeee ja to mam jazdy codziennie jak położe się do łóżka i poczuje zapach pościeli to idę zwymiotować :eek: myślałam, że to wina płynu do płukania... ale nie... kołdra antyalergiczna więc piorę ją dzisiaj (opcja letnia) poduchy są z pierza, a podejrzewam, że nigdy nie były czyszczone i one chyba mają dziwny zapach(chociaż nigdy tego nie czułam) dzisiaj jade do ikei, jyska kupić 2 poduchy a te dwie co mam oddaje we wtorek do Zabrza do punktu gdzie czyszczą pierzę... wynalazałam taki, dzwoniłam i powiedzieli 8 zł za kg, więcok 40 zł mi wyjdzie, ale kiedyś to trzeba zrobić... te roztocza itp :crazy::sorry: ja to mam narąbane... nawet laptop mi śmierdzi ... wiecie ten zapach jak się grzeje.... wczoraj wzięłam o 19po kolacji to żelazo, a wymiotowałam o północy, więc to nie po żelazie... po prostu jak mi coś zaśmierdzi, to w momencie mi się zbierze i koniec... byle do kibelka:szok: powiem wam, że wytrzymam jeszcze troche, ale wczoraj to już normalnie płakałam...

reklama
Clue a Tobie też kazał się rejstrować ten program?? Bo ja nie moge przesłać:-(

Mi działa bez rejestracji ... nie wiem dlaczego wymaga tego od Ciebie :(

Kropka mnie zapach pościeli usypia, tylko się położę, powdycham i juz mi się oczy zamykają. Na wymioty mi się ma jak otwieram lodówkę i czuję te zapachy ... lodówka umyta, nikt nie narzeka a ja omijam ją szerokim łukiem ;)

Ostatnia edycja:
Do góry