reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

A tak wogole to dzien dobry :-)
W sumie nie wiem czy taki dobry, zrobił mi się swędzący problem :confused2: Kurcze nigdy nie mialam takich problemów, w poprzedniej ciązy ani razu chociaz wiem ze w ciazy kobiety często są narazone na infekcje.... ale ja nie miałam nic, zaczeło mi sie kilka tygodni po porodzie! Miałam chyba jakas wysuszoną sluzówke albo obtarta po porodzie nie wiem i kilka tygodni sie leczyłam, i od tamtej pory nic az tu nagle znowu, wkurza mnie to ...:confused2::wściekła/y:

Dziewczyny wysłalam tylko kilknascie zaproszeń, jak komuś nie wyslalam to dawac znac to dośle :tak:

Współczuję dopiero co skończyłam kurację :(

reklama
Dziękuję za zaproszenie.
Kropeczko wczoraj Ci napisałam o kwasie foliowym, że na tym etapie lepiej wziąć mniej niż więcej, bo i tak dostarczasz trochę z jedzenia, a nadmiar kwasu foliowego może szkodzić (tak powiedział mi kiedyś gin).
Cluue powiedz proszę jak wstawiłaś fotki w wątku zamkniętym? I tak w ogóle - fajna laska z Ciebie ;-) hehe

Ja biorę Femibion natal 2 i dodatkowo kwas foliowy tak mi kazał gin. w pierwszej też tak brałam.

Dzięki dziewuszki :) Kurdeeee ja to mam jazdy codziennie jak położe się do łóżka i poczuje zapach pościeli to idę zwymiotować :eek: myślałam, że to wina płynu do płukania... ale nie... kołdra antyalergiczna więc piorę ją dzisiaj (opcja letnia) poduchy są z pierza, a podejrzewam, że nigdy nie były czyszczone i one chyba mają dziwny zapach(chociaż nigdy tego nie czułam) dzisiaj jade do ikei, jyska kupić 2 poduchy a te dwie co mam oddaje we wtorek do Zabrza do punktu gdzie czyszczą pierzę... wynalazałam taki, dzwoniłam i powiedzieli 8 zł za kg, więcok 40 zł mi wyjdzie, ale kiedyś to trzeba zrobić... te roztocza itp :crazy::sorry: ja to mam narąbane... nawet laptop mi śmierdzi ... wiecie ten zapach jak się grzeje.... wczoraj wzięłam o 19po kolacji to żelazo, a wymiotowałam o północy, więc to nie po żelazie... po prostu jak mi coś zaśmierdzi, to w momencie mi się zbierze i koniec... byle do kibelka:szok: powiem wam, że wytrzymam jeszcze troche, ale wczoraj to już normalnie płakałam...

reklama
Clue a Tobie też kazał się rejstrować ten program?? Bo ja nie moge przesłać:-(

Mi działa bez rejestracji ... nie wiem dlaczego wymaga tego od Ciebie :(

Kropka mnie zapach pościeli usypia, tylko się położę, powdycham i juz mi się oczy zamykają. Na wymioty mi się ma jak otwieram lodówkę i czuję te zapachy ... lodówka umyta, nikt nie narzeka a ja omijam ją szerokim łukiem ;)

Ostatnia edycja:
Do góry