reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam z rana

Madziamadzia powodzenia.. U nas poszlo nawet szybko i bezproblemowo..
W nagrode dostawala naklejki a potem z czasem sama juz o nich zapomniala.. A do tego nie wiem jak Twoja córa ale moja Lena nie lubi byc brudna i jak sie raz zsikala tak, że stala w tych siuskach to od tego czasu zadnej wpadki juz nie bylo;-):tak:

A ja mam dzis na 12 USG ale sie boje, bo to pierwszy raz jak zobacze mojego maluszka - jestem przerażona i zamiasta się cieszy to mi się plakać chce:eek::sorry:

A tak w ogole to wybaczcie, że Was tak zaniedbuje ale jak lenka w przedszkolu byla to ja kladlam się i spałam.. Teraz mała ma wakacje wiec pewnie bede czesciej;-)

reklama
Maonka ja za wszystkie badania placilam z wlasnej kieszeni
Marzenix ide spr czy dodalas fotke :p
Baska trzymam kciuki za wizyte &&, zdaj realcje jak wrocisz

Cześć dziewczyny ! Czuję się dzisiaj koszmarnie, boli mnie głowa i mam zamiar cały dzień przeleżeć w łóżku :)

Wpadłam żeby wam polecić stronę
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

zamówiłam sobie tam ostatnio próbki i dzisiaj do mnie doszły ! :) a szczerze mówiąc jakoś wątpiłam, że to działa.

Próbki są zupełnie za free więc pomyślałam, że warto wam ją polecić

Dodaje foto.
IMG10083.jpg

Cześć dziewczynki:) W weekend mnie tu nie było bo udało mi się trochę dotlenić, działka u rodziców, jeziorko itd:-) Niestety za szybko się pochwaliłam że w tym roku mnie alergia nie męczy i od wczoraj kicham i z nosa kapie:-( Ogólnie czuję się lepiej momentami, które na szczęście trwają coraz dłużej:tak: chociaż wczoraj po malinkach ledwo dojechałam do domu i od razu nad kibelek, mało mi żołądka nie wyrwało:baffled: no cóż taki już nasz los;-)
Miłego dnia Wam życzę i dobrego samopoczucia:tak:

Cluee tez wypelnilam ten formularz ale poki co cisza ;) a te probki calkiem spore widze
Molikna dlugo sie trzymaja te wymioty, Ty juz w 13 tc jestes przeciez :)

Cluee tez wypelnilam ten formularz ale poki co cisza ;) a te probki calkiem spore widze

No właśnie miło mnie to zaskoczyło, bo spodziewałam się że pewnie będą w tych takich małych saszetkach a tu niespodzianka :) te w buteleczkach są po 50 ml a te w tubkach po 15

Witam poniedziałkowo
U mnie dziś się chmurzy i dobrze bo myślałam wczoraj że się ugotuję. Takiego skwaru to dawno nie było.
Nawet jednego powiewu wiaterku nie było
Cały dzień chowałam się przed słońcem a wieczorem od tego upału chyba strasznie bolała mnie głowa:no:
Ja tez chodzę do gina prywatnie ale za badania na szczęście nie muszę płacić bo mam dodatkowy pakiet medyczny z pracy w którym je robię, ale wiem od lekarki,ze badania są bezpłatne na nfz tylko od gina z nfz bo uznają ,że jak kogoś stać na prywatnego lekarza to i na badania również. Czyli jak zwykle jakiś idiota miał genialny pomysł.
Mało, że odciążmy system rezygnując z lekarza.

dotka85 wg usg to jestem 5 dni do tyłu czyli 12 dopiero;-) widocznie mi nie odpuści tak szybko, albo maluch nie lubi malinek...;-)

Witam w słoneczny poranek,

M@linka wczoraj solidaryzowałam się z tobą:-)Też zaliczyłam żyganko. Masakra...

Na kosmetyki z Johnsona czekałam Dotka85 jakieś dwa tygodnie. Wielkość opakowań typowo podróżna, jak gdzieś jedziemy to szukam właśnie kosmetyków o takiej pojemności.

W środę na 8.00 jadę na badania genetyczne i mam stresa. O ile z USG wynik będzie od razu to z osocza trzeba będzie trochę poczekać i to czekanie trochę mnie dołuje.

Pozdrawiam

reklama
Cluue właśnie wypełniłam formularz, dzięki za info :-)
M@linka ja wczoraj byłam pierwszy raz na działce, spędziłam tam cały dzień, wieczorem coś mnie zaczęło pod nosem szczypać, a rano opryszczka, czy zima, nie wiem jak to się nazywa, posmarowałam kremem i czekam :-( Najlepsze jest to, że wcale nie siedziałam na słońcu, jedynie od czasu do czasu podchodziłam do basenu, żeby nogi zamoczyć i ochłodzić, bo bardzo spuchły. Nigdy nie miałam opryszczek, pierwszy raz zdarzył się w marcu, byliśmy na imprezie i gospodarz miał opryszczkę i chyba zaserwowali niedokładnie umyte szklanki, bo po tej imprezie aż 3 osoby złapały to paskudztwo. Myślałam, że to jednorazowe :-( a tu lipa...

Do góry