Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
na TLC jest teraz "Porodówka" - polecam, jak ktoraś lubi pooglądać porody:-) ja jestem w stanie na to patrzec dopiero jak juz to przeszłam, wczesniej nie byłam w stanie hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mnie dziewczyny załamałyście...
Witamin nie łykam, bo mi niedobrze i lekarz powiedział, że nie ma sensu (dziwne, nie?), podczas pierwszych 4 tygodni niewiedzy brałam jakieś suplementy, co napisali, że w ciąży NIE, farbowałam włosy ze 3 tygodnie temu, nie poszłam na żadem dzień zwolnienia mimo strasznego stanu i mam silny stres, bo się domyśliłam, że chcieli mnie w robocie zwolnić, ale popsułam im plany... Zdenerwowłam się strasznie i spłakałam się strasznie. Tylko nie piłam alkoholu - może walnę se lufkę, żeby mieć pełen komplet, bo i tak już dzidzia będzie zaburzona .......