Skorupka84
Fanka BB :)
To nie jestem sama strasznie męczące to jest ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olcia ja tez pracuje 8h przy kompie mojej pracy nie da sie inaczej zorganizowac zeby obeszlo sie bez kompa, wiec pracuje przy nim normalnie. Teraz monitory juz nie szkodza nie ma tego promieniowania co kiedys tu bardziej chodzi o pozycje siedzaca zeby od czasu do czasu wstac i sie poprostowac, a jak Ci nadgodziny odpadna to spoko.
ja tez tak mam bol piersi i tyle, zmeczenie po pracy wieksze niz zwykle i od czasu do czasu jeszcze zamuli czy to zgaga sama nie wiem
nie no ja zawsze staram się umawiać tak żeby mi nie kolidowało z pracą... no a przenieść mnie nie przeniesie na inne stanowisko bo nie ma jak...Olciu z tego co wiem, jeśli chodzi o pracę przy komputerze to możesz maksymalnie przebywać przy nim 4h, potem pracodawca może Cię przenieść na inne stanowisko pracy, niewymagające korzystania z komputera. Mało osób o tym wie, ale jeśli umawiacie się na badania w godzinach pracy, to pracodawca musi Was na nie zwolnić i zachowujecie prawo do wynagrodzenia za czas nieobecności.
Cześć,
a ja mam takie pytanie z innej beczki, czy macie też tak że przez cały dzień brzuszek jest "normalny" nie wydęty a wieczorem powiększa się ze 3 razy i jest mega wydęty???