reklama
Cluue
serca mam dwa :)
witam i gratuluję wszystkim nowym mamuśką !
Mi dziewczyny do wizyty zostały 4 dni, już nie mogę się doczekać.
Martwią mnie troche moje bóle brzucha od rana. Jak wstanę rano z łóżka to mnie tak ciągnie w dole brzucha i dopiero jak pochodzę trochę, rozchodzę się to przechodzi ... macie też tak ?
Mi dziewczyny do wizyty zostały 4 dni, już nie mogę się doczekać.
Martwią mnie troche moje bóle brzucha od rana. Jak wstanę rano z łóżka to mnie tak ciągnie w dole brzucha i dopiero jak pochodzę trochę, rozchodzę się to przechodzi ... macie też tak ?
martinek
Fanka BB :)
witam nowe przyszłe mamusie Cluee - też tak miałam i w nocy sie zdarzalo ze mialam takie jakby male skurcze jak sie przekrecalam...pytalam o to ginke powiedziala ze to normalne ze w czasie snu wszystkie miesnie sa wyluzowane a jak nagle wstajesz albo sie przekrecasz napinasz je nawet nieswiadomie, mi kazala sobie rano brac odrazu nospe i po umyciu sie zrobieniu sniadanka itd , polozenie sie na chwile znowu...jesli bole nie sa stale to nie ma sie o co martwic...
monika2222
Zaangażowana w BB
Witam nowe mamusie )). Ja też jestem pierwszy raz w ciąży i też wszystko jest dla mnie nowe .
Mnie coś głowa boli i chyba się położę .
Mnie coś głowa boli i chyba się położę .
agaagaaga14
agaagaaga14
Dziewczyny mam jeszcze pytanko czy Wy też jesteście takie śpiące Ja zasypiam na stojąco
wikcia2007
Aktywna w BB
Wzięłam sie położyłam i doszłam do wniosku że jutro zadzwonię jeszcze raz do mojego lekarza a jak nie to pojadę na izbę bo plamienie samo nie przejdzie
madziamadzia
Witajcie
Wpadłam na chwilę, bo jutro do pracy, a wcześnie rano jadę do pobrania krwi. Oj jak mi się nie chce iść do pracy :-( Pocieszam się tylko tym, że zostało 10 dni , tyle że najgorętszych.
Wczoraj miałam pierwsze spotkanie z kibelkiem i to po południu .
Milusia córcia jest już zdrowa, a mnie dopadło choróbsko. Kaszel już praktycznie minął. Gardło trochę jeszcze boli, ale biorę jeszcze antybiotyk. Kurcze nawet nie wiecie jakie mam wyrzuty, że go biorę. Ale jak mus, to mus. Mój lekarz rodzinny nie jest pierwszy do zapisywania antybiotyków, więc był konieczny na moje gardło.
Maamcia a próbowałaś zmienić synkowi mleko?
Agaagaaga14, Alicja32 witajcie
Wpadłam na chwilę, bo jutro do pracy, a wcześnie rano jadę do pobrania krwi. Oj jak mi się nie chce iść do pracy :-( Pocieszam się tylko tym, że zostało 10 dni , tyle że najgorętszych.
Wczoraj miałam pierwsze spotkanie z kibelkiem i to po południu .
Milusia córcia jest już zdrowa, a mnie dopadło choróbsko. Kaszel już praktycznie minął. Gardło trochę jeszcze boli, ale biorę jeszcze antybiotyk. Kurcze nawet nie wiecie jakie mam wyrzuty, że go biorę. Ale jak mus, to mus. Mój lekarz rodzinny nie jest pierwszy do zapisywania antybiotyków, więc był konieczny na moje gardło.
Maamcia a próbowałaś zmienić synkowi mleko?
Agaagaaga14, Alicja32 witajcie
Ja też mam czasami takie chwilowe kłucia, ale to normalneMnie ogólnie brzuch nie boli Od czasu do czasu mam dziwny kłujący paro-sekundowy ból Szczególnie występuje on jak za energicznie wstanę z łóżka albo przekręcę się na drugi bok
W poprzedniej ciąży jak mogłam, to chodziłam o 20 spać. Teraz niestety tak wcześnie nie mogę, bo jak położę córcię, to z mężusiem mamy "akcję błysk", a potem muszę przygotować się do pracy.Dziewczyny mam jeszcze pytanko czy Wy też jesteście takie śpiące Ja zasypiam na stojąco
Trzymam kciuki, żeby minęłoWzięłam sie położyłam i doszłam do wniosku że jutro zadzwonię jeszcze raz do mojego lekarza a jak nie to pojadę na izbę bo plamienie samo nie przejdzie
agaagaaga14
wikcia2007 Moim zdaniem powinnaś jutro iść jak najszybciej do lekarza Nie ma co zwlekać Lepiej dmuchać na zimne Może da Ci coś na to plamienie Ja też miałam 2-u dniowe plamienie ale to po badaniu Mój gin użył za dużego wziernika A wiadomo że w ciąży jest tam wszystko delikatne
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
agaagaaga14, alicja32 witajcie ))
wikcia2007 do lekarza biegusiem, lepiej tego nie odkładać
cluue ja tez mam tak czasami jak wstanę z łóżka to mnie zakuje to dosłownie sekunda, a co do spania to raczej mało śpie, tylko w pracy w piątek przez pierwsze 30 min walczyłam by oka nie zamknąć
sorki że tak rzadko wpadam ale praca mnie męczy i jak wieczorem wracam to już kompletnie wyczerpana, a teraz weekendy też zajęte bo przeprowadzka w następną sobotę i pakowanie w trakcie, jeju jak ja tego nie lubie, na samą myśl że jeszcze trzeba będzie to potem rozpakować to mi się niedobrze robi
dzisiaj poszliśmy pomyć podłogi, ja posprzątałam szafki w kuchni żebu potem juz tego nie robić, no i w tygodniu będziemy po mału przenosić walizki, niestety auta nie mamy więc na piechotke, dobrze że to blisko góra 10 min piechotą, tyle że ja to jakiś lekki plecak albo torbe na kółkach wezme, w piątek ma nam pomóc kolega z mojej pracy poprzewozić drobne rzeczy no a w sobote przyjedzie facet z vanem i zabierze reszte :-) juz chce być po))
z fasolką w porządku, nadal moim jedynym objawem są bolące piersi no i mdłości na myśl o jedzeniu i to na tyle, brzuszek jeszcze ne taki duży ale niedługo będe musiała powiedzieć w pracy bo po mału zaczyna się przez spodnie odbijać hehe
wikcia2007 do lekarza biegusiem, lepiej tego nie odkładać
cluue ja tez mam tak czasami jak wstanę z łóżka to mnie zakuje to dosłownie sekunda, a co do spania to raczej mało śpie, tylko w pracy w piątek przez pierwsze 30 min walczyłam by oka nie zamknąć
sorki że tak rzadko wpadam ale praca mnie męczy i jak wieczorem wracam to już kompletnie wyczerpana, a teraz weekendy też zajęte bo przeprowadzka w następną sobotę i pakowanie w trakcie, jeju jak ja tego nie lubie, na samą myśl że jeszcze trzeba będzie to potem rozpakować to mi się niedobrze robi
dzisiaj poszliśmy pomyć podłogi, ja posprzątałam szafki w kuchni żebu potem juz tego nie robić, no i w tygodniu będziemy po mału przenosić walizki, niestety auta nie mamy więc na piechotke, dobrze że to blisko góra 10 min piechotą, tyle że ja to jakiś lekki plecak albo torbe na kółkach wezme, w piątek ma nam pomóc kolega z mojej pracy poprzewozić drobne rzeczy no a w sobote przyjedzie facet z vanem i zabierze reszte :-) juz chce być po))
z fasolką w porządku, nadal moim jedynym objawem są bolące piersi no i mdłości na myśl o jedzeniu i to na tyle, brzuszek jeszcze ne taki duży ale niedługo będe musiała powiedzieć w pracy bo po mału zaczyna się przez spodnie odbijać hehe