reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć Dziewczynki:) Myślałam, że to mnie tylko taki leń w ciąży ogarnął a tu widzę, że wszystkie się z tym borykamy:-( Mimo, że jestem już na L4 to ciężko mi się ogarnąć, zrobię zakupy, obiad i już mam dość...a jak pośpię chwilę w dzień czy popołudniu to już jestem do niczego do wieczora:no2: Ale trudno, damy radę co nie?;-) Mój brzuszek wyskoczył z dnia na dzień...ubrałam wczoraj obcisłą bluzkę i legginsy i doznałam lekkiego szoku...:biggrin2: ale to całkiem miłe uczucie;-)
Wikcia2007 nie zwlekaj z wizytą, lepiej się upewnić czy wszystko jest ok.
Miłego dnia i powodzenia w tym upale-będzie grzało dzisiaj coś czuję...:tak:

reklama
a ja tak patrzę na pierwszą kartę ciąży i patrzę, że też miałam te czopki ale ich nie brałam bo po witaminie mi przeszło a teraz patrzę, że dostałam ją w 9 tygodniu...więc to może samo przeszło a nie po tej witaminie całej...a ja ją tak zachwalałam i się cieszyłam, że mam sprawdzony patent na mdłości;/ (choć fakt wymiotów jeszcze nie mam)

ja też zasypiam na stojąco a jak już wieczorem się kłade to mam problem, żeby zasnąć wrrrr

No to i ja się dołączę do styczniowych mam, ja mam termin na 5-8 stycznia, mdłości mam przez cały dzień :-( i oby niedługo się skończyły

Ostatnia edycja:
cześć! odzywałam się tu już ok miesiaca temu ale się przypomnę :) Termin mam na ok 11 styczeń. To moja pierwsza ciąża i strasznie się boje jak to przeżyję :szok: Ciąże rozpoczełam od szpitala z powodu plamień, po tym byłam miesiąc na zwolnieniu, wróciłam do pracy na tydzień ale dzisiaj juz jade do mojego lekarza po zwolnienie bo mdłości mnie wykańczają :baffled: Normalnie czasami żyć się nie chce :baffled::baffled:

Ostatnio sie nie odzywalam rownież z powodu mdłości :((( ja już czuje sie z tego powodu nerwowo wykończona ... Nie wiem jak bedzie dalej ale sobie tego nie wyobrażam :((( nie daje już rady:(((

Witam Hmmm ledwo wstałam Jeszcze taki ukrop dobrze że w domku zawsze troszkę chłodniej:rolleyes:
wikcia2007 no i jak plamisz jeszcze Mam nadzieję że poszłaś do lekarza Daj znać jak wrócisz Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok
Ogólnie nie lubię nabiału Zmuszałam się zawsze aby przynajmniej pary razy w tyg. zjeść jakiegoś jogurta albo wypić szklankę kakao Teraz w ciąży to na samą myśl o nabiale robi mi się niedobrze Mam nadzieję że nie zaszkodzę tym fasolce i będzie się dobrze rozwijała

witam
ja też chodzę mega zmęczona, na nic nie mam sił, a do tego od dwóch dni boli mnie brzuch i dół pleców a skończyła mi się nospa , znajomy miał mi przywieść z Polski ale zapomniał, zaczynam się martwić czy wszystko jest dobrze
jak by tego było mało mamy problemy u najstarszej córki w szkole, 3 dziewczyny które chodzą do tej szkoły dłuzej strasznie ją gnębią, dzis musimy wybrac się do szkoły i zobaczyć co oni mają zamiar z tym zrobić, bo jest coraz gorzej, w piątek pół godziny przetrzymywały ja w toalcie, wyzywały i szarpały i niechciały wypuscić na szczęście do toalety weszła nauczycielka szukając uczniów i córa uciekła. Ja nie rozumię dlaczego Polacy tak się traktują za granicą, zamiast trzymać się razem

M@linkato pochwal sie tym brzuszkiem w galerii ;)
Niebieska a boli Cie centralnie jak skurcze maccicy? czy raczej od jelit? mnie cala sobote tak wiercilo ale to jelita byly, po no-spie jak lyknelam to sie uspokoilo troszke jakby

wspolczuje Wam tych mdlosci i wymiotow mnie to kompletnie ominelo, wiec chyba jestem w tym wzgledie farciara :D tylko cycki mega bola ale to jest akurat do zniesienia
wczoraj tez w ciagu dnia przesplalam 1,5 h a potem bylam jeszcze bardziej nieprzytomna :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry