reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Mysiak nawet tutaj nie myśl o żadnym opuszczaniu!!!Wszystko będzie dobrze, 6 tydzień to jeszcze bardzo wcześnie,jak sprzęt jest niedokładny to może nie wyłapać wszystkiego. Bardzo mocno trzymam kciuki i wierzę,że wszystko będzie ok!!
Martinek jak się czujesz?
Gigra ja też mam bliźniaki dwujajowe w wyniku ICSI..bardzo mi przykro,że córeczka urodziła się chora:-( ja też się bardzo boję,czy u mnie wszystko będzie ok, najpierw nie mogłam zajść 2 lata w ciążę-nie wiadomo dlaczego a teraz ten krwiak...mam wątpliwości,czy on się wchłonie,bo brzuch od 2 dni boli mnie jak na @:-( A drugi bliźniak jakiej jest płci? W którym tyg. ciąży urodziłaś i czy sn czy przez cc?Sorki,że tyle pytań,ale ja nie wiem ja to jest zazwyczaj przy podwójnej ciąży..
Mamaga4 witamy Cię tutaj serdecznie. W którym jesteś tygodniu ciąży?
Wszystkie dziewczynki, które źle się czują serdecznie pozdrawiam!!

reklama
Hanus poosłałam Ci priv....

Cały dzien popłakiwałam a moja kochana córcia podchodził, mowiła "mamo zaspiewam ci piosenke, zaczynała po czym na koniec podchodziła i pytala'jestes juz troszke szczesliuwa?? heh i jak tu nie kochac... tato jej wytłumczył ze mama bedziue smutna...

Witajcie Kobietki.

Nie było mnie, bo miałam wyjazd rodzinny. Poza tym mam mdłości i strasznie chce mi się spać,

Witam wszystkie nowe styczniówki i życzę spokojnej ciąży.

Mysiak: Musisz być dobrej myśli. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Fasolinkę.

Mysiak, Hanus trzymam kciuki za Was!! Będzie dobrze! jeśli macie taką możliwość idźcie do innego lekarza na wizytę, moze coś wypatrzy :tak:
ja nie miałam jeszcze usg, w przyszłym tyg się wybieram, też się martwię ale co ma być to będzie, nie można się zamartwiać na zapas bo bym zwariowała, więc myślę pozytywnie...
MAMAAGA4 witaj! rozgość się i napisz coś o sobie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2013-f463/poznajmy-sie-58860/index4.html;-)
Ja mam mdłości jak w poprzedniej ciąży, bez finału w wc ale i tak jest do kitu, bo oczami bym jadła a jak tylko się zbliże to rezygnuje :wściekła/y: jak narazie idą mi tylko suche bułki jogurty żółty ser parówki sałata pomidory ziemniaki i herbata i mleko, jakieś tam słodycze a i ochota oczywiscie na pizze i kebaby ale to nie najlepsze wyjście bo kilogramy by raz dwa poleciały w górę jak szalone :-) czyli jak w poprzedniej, wtedy męczyłam się tak do 3 miesiąca i żyłam głównie na tym co teraz wymieniłam.

teraz mnie naszło na galaretkę :happy:

Dzięki Deszczyk :) Wiem, że to nawet dla dobra dzidzi nie możemy się denerwować , ale czasem to chyba silniejsze....:( Już w piątek mam wizytę i wszystkiego się dowiem i na pewno dam znać :)

Mysiak przejrzyj priv

Witam mamusie :)

Wczoraj mnie mdliło troszkę wieczorem, ale to było nie do porównania z mdłościami wcześniejszymi...

Teraz wcinam śniadanko jogurcik z musli i 2 zbożowe ciastka :)

Hej kochane witam się,

nie piszę, żebyście się nie martwiły wizytami bo sama umieram ze strachu, a wizytka za 9 dni.................

Dzisiaj mdli mniej, pewnie to już ten lepszy okres się załącza....

Pozdrawiam Wszystkich

witam
dziewczyny trzymam kciuki żeby na wizytach jednak okazało się ze wszystko jest dobrze
Kropka87 dobrze ze te straszne mdłości ci przechodzą
milusia83 ty już bliżej drugiego trymestru więc najgorsze objawy będą już napewno zanikać
a mi wczoraj o 23 zachciało się ogórków kiszonych i śledzi, mój kochany mężuś jeździł po mieście i szukał otwartego polskiego sklepu, ale wszystkie pozamykane już były, ale na szczęśćie u pakistańczyków było otwarte a tam są polskie produkty i zajadałam się śledzikami i ogóreczkami

Ostatnia edycja:
Hej widzę, że największa aktywność rozpoczęła się jak wyłączyłam komputer, ale tak jak mówiłam jestem nowa i muszę się wdrożyć.
MYSIAK chodzę do doktora Baryły, ponieważ po moich traumatycznych przeżyciach z zeszłego roku nie wyobrażam sobie że mogłabym trafić na nasz oddział i jeszcze do mojego byłego gina.

Niestety nie jestem na etapie ustawienia suwaczków więc krótko o mnie. Jestem w 9 tygodniu ciąży, jest to moje czwarte dziecko, chociaż w domu mam niestety tylko dwoje dzieci. Teraz mam nadzieję że mój limit nieszczęść się skończył i wszystko będzie dobrze i w styczniu powitamy kolejnego dzidziusia i spełnimy marzenie o dużej szczęśliwej rodzinie. Zawsze byłam optymistką i każdemu powtarzałam że marzenia się spełniają. W zeszłym roku życie mnie niestety chciało złamać i udało mu się ale nie na zawsze. Dowiedziałam się jednak że jestem silna, niesłychanie silna i że muszę żyć dalej i realizować swoje marzenia. I tak dzisiaj staram się być szczęśliwa, kocham swoje dzieci i czekam na następne. W skrócie tyle o mnie.

Pomimo, że to moja czwarta ciąża też mam mdłości, senności i inne takie. Wszystko minie i już niedługo będziecie tryskać energią.
Wszystkiego dobrego:-)

reklama
Mysiak, będzie dobrze, każdy dzidziuś ma swój czas w którym zechce nam się pokazać. :)
Czekam więc na Twojego, a na pewno będzie to na następnej wizycie. :)

Do góry