Mysiak nawet tutaj nie myśl o żadnym opuszczaniu!!!Wszystko będzie dobrze, 6 tydzień to jeszcze bardzo wcześnie,jak sprzęt jest niedokładny to może nie wyłapać wszystkiego. Bardzo mocno trzymam kciuki i wierzę,że wszystko będzie ok!!
Martinek jak się czujesz?
Gigra ja też mam bliźniaki dwujajowe w wyniku ICSI..bardzo mi przykro,że córeczka urodziła się chora:-( ja też się bardzo boję,czy u mnie wszystko będzie ok, najpierw nie mogłam zajść 2 lata w ciążę-nie wiadomo dlaczego a teraz ten krwiak...mam wątpliwości,czy on się wchłonie,bo brzuch od 2 dni boli mnie jak na @:-( A drugi bliźniak jakiej jest płci? W którym tyg. ciąży urodziłaś i czy sn czy przez cc?Sorki,że tyle pytań,ale ja nie wiem ja to jest zazwyczaj przy podwójnej ciąży..
Mamaga4 witamy Cię tutaj serdecznie. W którym jesteś tygodniu ciąży?
Wszystkie dziewczynki, które źle się czują serdecznie pozdrawiam!!
Martinek jak się czujesz?
Gigra ja też mam bliźniaki dwujajowe w wyniku ICSI..bardzo mi przykro,że córeczka urodziła się chora:-( ja też się bardzo boję,czy u mnie wszystko będzie ok, najpierw nie mogłam zajść 2 lata w ciążę-nie wiadomo dlaczego a teraz ten krwiak...mam wątpliwości,czy on się wchłonie,bo brzuch od 2 dni boli mnie jak na @:-( A drugi bliźniak jakiej jest płci? W którym tyg. ciąży urodziłaś i czy sn czy przez cc?Sorki,że tyle pytań,ale ja nie wiem ja to jest zazwyczaj przy podwójnej ciąży..
Mamaga4 witamy Cię tutaj serdecznie. W którym jesteś tygodniu ciąży?
Wszystkie dziewczynki, które źle się czują serdecznie pozdrawiam!!