reklama
Ja dzwoniłam do kliniki i położna kazała mi zadzwonić do dr we wt o 11 na komórke (on tylko do wtorku pracuje) potem boze ciało i znowu dlugi weekend. Mam mu powiedziec co i jak i on zadecyduje co mam zrobic i czy ewentualnie na wtorek na 20 15 przyjsc czy nie. Nie wiem moja mama mówi, ze są leki osłonowe na żołądek. Nawet w necie pisze, że progesteron szkodzi na żołądek i wątrobe.
mysiak
Fanka BB :)
Martinek ja biore 2x1 dupaston i tez mam mega mdłości..., po luteinie tego nie miałam wiec nie wiem skąd ten objaw.. czy po dupku czy od dzidaska....
Mnie dzis cyce bolą jak nie wiem co.... aaaaaaa
Mnie dzis cyce bolą jak nie wiem co.... aaaaaaa
martinek
Fanka BB :)
kropka - tylko wiesz jak jest...troche walczymy z lekarzami ..w internecie wszystko mozesz przeczytac...kazdą odpowiedz jaka chcesz uzyskac mi lekarka powiedziala ze mam od srody zmniejszyc dawke...zrobie to juz jutro...2 dni mnie nie zbawia...oby
Ja dopiero tydzień wytrzymałam :/ Tylko gdyby nie poprzzednie poronienie, a nie ma stwierdzonej niedomogi progesteronowej, to nie mam w sumie wskazań do przyjmowania progesteronu. Jezuuu troche mi lepiej, to wreszcie coś zjem, bo dzisiaj w sumie tylko rosół wepchnęłam. Ja ją moge brać, tylko żeby chociaż troche te mdłości zmniejszyć, bo one powodują że na nic nie mam siły
Można napić się naparu z mięty od czasu do czasu? Albo parę kropli żołądkowych? Zauwazyłam też, że jeśli napiję się coli, to mi to pomaga. Odbije mi się i jest lżej. Kurde zapachy mnie drażnia, wszystko mi śmierci, nie mogę się dotykać mięsa surowego, bo chce mnie skręcić... Jak ja mam gotować??
reklama
Witam Dziewczynki,
Ja dziś w domku 2 dni urlopu sobie zarządziłam a co
Witam nowe mamusie;*
Gieniek, lepiej leżeć niż potem żałować, ja przeleżałam tak całą drugą połowę pierwszej ciąży, wiem, że to męczące
Co do kosmetyków to ja w pierwszej ciąży stosowałam oliwkę Hipp a potem zwykły balsam neutrogena,
A moja koleżanka całą ciążę smarowała się zwykłą oliwą z oliwekJ
Mi mustela nie pomogła tzn. nie pasowała mi jej konsystencja,
Mam taki balsam do kąpieli z Rossmanna i on super pachnie jak te kosmetyki Hipp właśnie szukałam innych kosmetyków z tej serii, ale nie mogłam znaleźć.
Co do mięty to ja piję i mięte i melisieJw poprzedniej ciąży miałam mega bóle żołądka i moja gin. Powiedziała, że czasem krople żołądkowe mogę, (bo mi tylko one pomagają), ale nie często, bo one są na alkoholu, i ja ich nie brałam jednak ani razu.
Co do huśtawki nastrojów to ja mam ogromną, wydzieram się na męża o byle coL a on to dzielnie znosi…a zaraz potem mi przykro i przychodzę się przytulać ;/
A Jak Wasza waga Kobitki?
Bo ja jem sporo więcej niż przed ciążą nie mam mdłości ani wymiotów a mam kilogram mniej…
Ja dziś w domku 2 dni urlopu sobie zarządziłam a co
Witam nowe mamusie;*
Gieniek, lepiej leżeć niż potem żałować, ja przeleżałam tak całą drugą połowę pierwszej ciąży, wiem, że to męczące
Co do kosmetyków to ja w pierwszej ciąży stosowałam oliwkę Hipp a potem zwykły balsam neutrogena,
A moja koleżanka całą ciążę smarowała się zwykłą oliwą z oliwekJ
Mi mustela nie pomogła tzn. nie pasowała mi jej konsystencja,
Mam taki balsam do kąpieli z Rossmanna i on super pachnie jak te kosmetyki Hipp właśnie szukałam innych kosmetyków z tej serii, ale nie mogłam znaleźć.
Co do mięty to ja piję i mięte i melisieJw poprzedniej ciąży miałam mega bóle żołądka i moja gin. Powiedziała, że czasem krople żołądkowe mogę, (bo mi tylko one pomagają), ale nie często, bo one są na alkoholu, i ja ich nie brałam jednak ani razu.
Co do huśtawki nastrojów to ja mam ogromną, wydzieram się na męża o byle coL a on to dzielnie znosi…a zaraz potem mi przykro i przychodzę się przytulać ;/
A Jak Wasza waga Kobitki?
Bo ja jem sporo więcej niż przed ciążą nie mam mdłości ani wymiotów a mam kilogram mniej…