reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

HEj kochane,

witam się z domciu, mały spi, a ja doprowadzam mieszkanie do stanu normy, jutro juz smigam do biura wiec chcę zrobić jak najwięcej...

Odnośnie kobietek, ktore przyjmują dupki lutki i inne wspomagacze, bardzo Wam wspólczuję bo te hormonki niestety nasilają mdlosci, ja wystarczajaco mam swoich hormonów - każdego dnia tak muli, że hej....Zatem trzymam za WAs kciuki

Odnośnie kobietek "leżakujących" dacie radę kobietki, leżcie bo to dla Waszych fasoleczek, niech zdrowo rosna, a Wy zaciskajcie ząbki.....powodzenia

Odnosnie wagi ja jestem 2kg do tyłu, ale jem sporo mniej zatem to chyba przez to......

Ściskam i miłego dnia...

reklama
Hej dziewczynki, wróciłam z 4-dniowego pobytu w szpitalu, zaczęłam trochę krwawić i byłam na obserwacji, na razie sytuacja opanowana, mam odpoczywać i brać luteinę. Serduszko już ładnie pika:-)

Lanja to super, może to tylko krwawienie z szyjki? Teraz odpoczywaj i będzie dobrze :)

Ja dzisiaj mdłości nie mam póki co. Troche mnie krzyż boli, ale to chyba z leżenia i nic nie robienia. Mam nadzieje, że nie będzie bardziej bolał, bo bólu krzyża i dołu brzucha to się boję najbardziej... Śpie po 10 h i jak śpie mniej to jestem nie do życia...

My dzisiaj mamy rocznicę ślubu :) Boże to już rok, ale to zleciało... Mąż w Poznaniu także nici ze świętowania, ale to nic odbijemy sobie.. Ja siadam do książek :/

Wow zazdroszczę Wam tego spania moja córcia wczoraj poszła spać ok. 22 a dziś już po 4 rano gadała i budziła mnie co chwilka;/ „przespałyśmy” tak do 6 ale co to za sen hehe

dołączam! :-):-):-)

jak widać na suwaczku 6t1d :) termin wg om na 27 stycznia :-)
wczoraj wieczorem testowałam, i choć wydawało mi się że raczej nie jestem w ciąży, choć mąż od tygodnia powtarzał że jestem :-D ale nie chciałam sobie wmawiać żeby przypadkiem nie uroić :no:
Ale są! Dwie krechy!

i mam pytanko do mam z Warszawy, (a może jakaś jest z Urysnowa? ;-)) my od miesiąca tutaj mieszkamy i nie znam żadnego ginekologa! poratujcie, pierwszą wizytę muszę zaliczyć prywatnie bo zmieniam ubezpieczyciela i jestem chwilowo bez :zawstydzona/y: ale dalej raczej na NFZ zostanę bo ceny prywatnych tutaj są kosmiczne :szok: ja pierwszą ciąże chodziłam całą prywatnie i płaciłam 80 czy 90 zł, za ostatnią wizytę zapłaciłam 100 bo po nowym roku sobie podniósł stawkę, a to i tak się wydawało sporo, a tutaj, czad :-)

Ja nie znam dużo dobrych aletą Panią polecam z całego serca, leżałam u niej w szpitalu na patologii Dr Agnieszka Timorek Lemieszczuk Tel. 825 43 04
Klinika SONUS pr5owadzi razem z mężem.
Na necie opinie ma same pozytywne prawie i ja to potwierdzamJ
No i ja mam też ją pod kątem szpitala, w którym chcę rodzićJ

dzięki! :) metrem to mam nawet rzut beretem :) ze 20 minut, może nawet nie. a ile ona bierze?
powiem Ci że ja trafiłam w sumie na 3 babki, w szpitalu, i nie mile wspominam, ale skoro polecasz to wierzę że ta jest w porządku :tak:
na NFZ nie przyjmuje chyba nie?

reklama
Niestety nie, też bym chciała na NFZ ale ona tylko prywatnieL droga jest bo 180 zł.
Leżała ze mną dziewczyna, która też prowadziła u niej ciążę i mimo, że była w ciąży już 3 razy to, to było jej pierwsze dziecko, inne niestety poroniła lub rodziła w 21 tygodniu i lekarze nie potrafili pomóc, ta lekarka tak się nią zajęła, że dziewczynie się jednak udało, była z okolic Warszawy, więc pod koniec ciąży położył ją na oddział, żeby miała ją na oku cały czas.

Do góry