reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

hej

Ja dzis za długo spałam i jakas przymulona chodze :baffled:

czarni byłam wczoraj we Fregacie, tłumy mieli, stolik trzeba było rezerwowac, ale musze przyznac ze jedzienie przepyszne....:tak:

mam takie zachcianki ze szok...... jak o czyms pomysle do jedzenia to musze to zjesc !!:szok:

Dziewczyny ja założyłam wczoraj wątek na temat kosmetyków , nie wiem czy zwróciłyscie uwage..... lepiej by było jakbyście tam pisały o tych kremach, wrzucały nazwy czy linki, bo tutaj szybko sie zagubią w rozmowach a tam bedzie mozna pozniej zajrzec do konkretnego linku czy cos w razie potrzeby......

reklama
witam sie i ja ;)
u mnie mdlosci praktycznie brak z czego w sumie sie ciesze ;)
bylam w kosciele ale w polowie wyszlam bo mi sie slabo zrobilo :/
jeszcze 2 dni do wizyty juz sie doczekac nie moge :D

milusia dzięki za fachową ocenę ;-) ja też długo nie spałam, bo było mi smutno i płakałam, nie potrafiłam tego zahamować... Hormony mnie kiedyś wykończą...

no mnie dzis tez juz mecza mdlosci, ale poranek był całkiem fajny.

bede chyba musiała suwaczek zmienic, a tak mi sie nie chce hihihi moj dzidek wg usg ma 6tyg i 3dni.

titilaya ja wczoraj miałam płaczliwy dzien....

niedzielne dzień dobry:) mnie tez od rana mdli...ale mniej troszke...tak sobie wmawiam:) zapachy mnie dobijaja...najgorsze jest otwieranie zmywarki i lodówki;/ Miałam w domu w różnych miejscach..takie flakoniki zapachowe z patyczkami, mąż musiał wszystkie wyrzucić...dobrze że nie jest zima, bo nie wyobrazam sobie siedziec w domu bez otwartego okna i wietrzenia:) No i oczywiscie tez poplakuje, prawie kazdy program mnie wzrusza...:)

Kurcze Kropka fajnie masz. Ja to się jeszcze nie doczekałam śniadania do łóżka od mojego M. mdłości co prawda nie mam ale kurcze coś bym dobrego zjadła ale nie wiem co;-). Musze się do sklepu bujnąć ale mi się nie chce:zawstydzona/y: taki dzień dziś strasznie leniwy:-)

reklama
Do góry