Hej kochane tak szybciutko się witam
Witam nową stycznióweczkę...
Kochane ja jestem mgr kosmetologii po farmacji i powiem Wam, że skład jest zupełnie inny
Owszem dwa kosmetyki bardzo dobre...Ja stosowałam mustelę, ani jednego rozstępa
Porównaanie INCI, jak znajdę czas rozszyfruję Wam
Mustela:
Aqua (Water), Lactic Acid, Triethanolamine, Cyclomethicone, Octylpalmitate, Hydrogenated Cocoglycerides, Sodium Lactate Methylsilanol, Propylene Glycol, Isodecyl Neopentanoate, Hydrolyzed Soy Protein, Glyceryl Stearate, Arachidyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Behenyl Alcohol, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, Sophora Japonica Extract, Arachidyl Glucoside, Beeswax (Cera Alba), C13-14 Isoparaffin, Fragrance (parfum), DEA-Cetyl Phosphate, Zinc Gluconate, Methylparaben, Butylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Laureth 7, Enteromorpha Compressa Extract, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.
Baby Dream
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil/Unsaponifiables, Sorbitol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Ether, Myristyl Alcohol, Perfum, Tocopheryl Acetate, Lanolin, Chlorella Vulgaris Extract, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Lauryte, Polyglyceryl-2 Lauryte, Glyceryl Caprate, Tocopherol, Sodium Hydroxide.
Szylwia S jedynie mustela jest od praktycznie pierwszego miesiąca, cała reszta powyżej 3 miesiąca, ale dla mnie i tak to wszystko jest zabawne bo smarujemy twarze kremami, farbujemy włosy, malujemy paznokcie, a tam to dopiero jest mega jazda ze składem...
Huniankaa nic tylko gratulować tak sprężystej skórki
ja jechałam na balsamach...