reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Gosiu nasza grupa jest na facebook'u i tam dziewczyny w większości piszą. Jeśli nie masz konta, to załóż nawet takie fikcyjne i zaproś jedną z nas, albo podaj imię i nazwisko którejś na priv, to Cię znajdziemy:-) Czekamy:tak:

Mum to be a Ty już jesteś na fb? Jak nie, to to samo co z Gosią. Czekamy:-)

reklama
muuum to be u nas ostatnio zaraz po lekkich biegunkach bylo zatwardzenie masakra maly prezyl sie dwa dni i nic a wczesniej bylismy u lekarza z owa biegunka bo nie bylam pewna czy to po szczepieniu czy co bo 5 dni lekko go czyscilo, lekarka powiedziala ze jak brzuszek juz nie boli to ze delicol mozemy odstawic i nie podawac herbatki rumiankowej i tak zrobilam wystarczyla jedna doba aby z lejacych kupek zrobilo sie zatwardzenie, masakra spowrotem wrocilam do delicolu i herbatek i masowalam brzuszek chyba z pol godziny caly czas kladlam na brzuszek co chwila lub na rece nosilam tez na brzuszku dopiero po rumiankowej troszke mocniejszej wyszla kupa tak gesta jak nigdy tak wiec nie rezygnujemy z rumianku i delicolu przynbajmniej do 3 m-ca :/ duzo masowac i cierpliwosci wkoncu kupka powinna wyjsc.

witam
w koncu sie wyspalam.mala po23 zasnela i dopiero ok,2 sie obudzila a potem o 6 i o9:-)

dzis na obiadek do dziadkow jedziemy wiec obiad z glowy ;-)

milej niedzieli mamuski:happy2:

Dziewczyny, która jeszcze nie jest na facebooku a ma chęć dołączyć, to piszcie do którejś z nas na priv, powysyłamy zaproszenia. Tam produkcja pełną parą:-)

reklama
hejka
Powiedzcie mi Piszac posty lub odpowiedzi na fb w naszej grupie wyskakuje mi to samo na glownej stronie A nie chcialabym aby tak bylo Gdzie to moge zmienic Probowalam ale nic mi z tego nie wyszlo Dzieki Pozdrawiam

Do góry