reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Hej kobitki :-)

Marcelek wykompany, nakarmiony, śpioszka.
Mama zaraz idzie zrobić śniadanko tacie do pracy i też bierze prysznic i się kładzie. Ciekawe jak dzisiaj będizemy śpiochać. Ile razy maluszek się przebudzi :-) ???

Dzięki za info na temat becikowego.
Buziaki :tak: i dobranoc.

SUPER ŻE MAMY NA FB UTWORZONĄ TĄ NASZĄ GRUPĘ STYCZNIÓWEK 2013....JA Z PEWNOŚCIĄ BĘDĘ TAM CZĘŚCIEJ BYWAŁA NIŻ TU. bO W TELEFONIE NA FB MOGE SIEDZIEĆ BEZ PROBLEMU :)

reklama
Afja, prześlij mi swojego maila, to Ci podeślę Język niemowląt.

fajny pomysł z tym FB. Czarni wysłałam Ci na priva wiadomość. czekam na zaproszenie :)

u nas dzis super noc, tylko jedna pobudka o 3:00 i później dopiero o 7:00. za to dzień kiepski. jak na rehabilitacji włączyła się syrena, tak już przez cały dzień :-D i najchętniej w ogóle by się z cycusiem nie rozstawała. nic nie mogłam zrobić, nawet obiadu zjeść. no może mi to w nocy wynagrodzi.

zmiana :D te które jeszcze nie są na fb wysyłać na priv linki swojego profilu bo już z drugą dziewczyną mam problem z odnalezieniem waszych kopii z imion i nazwisk jest pełno :D

witam:-)
teraz pewnie bardziej fejsik bedzie oblezony,ale tutaj tez zajrze od czasu do czasu :-)

magda z uk a co u ciebie,jak twoje dzieciaczki?

u nas w koncu kapiel obeszla sie bez placzu i nocka nawet nawet,bo juz tylko 2 pobudki na cyca i dalej lulu.choc tuz przed kapiela kolka natal zlapala,ale podalam kropelki dicoflor i chyba troche pomogly,bo tytlko godzinke cierpiala,a tak to nawet do 3 godzin potrafi plakac.
a ja jutro mam wychodne-ide z przyjaciolka do kina tylko jeszcze nie wiemy na jaki film,a moj sie zajmie corunia,sam mnie zreszta wygania zebym gdziesz wyszla:-)

milego dnia mamuski:-)

hejka
dziewczyny znacie jeszcze jakies sposoby na zatwardzenie u Malucha?
my bez kupy juz 3 dobe :( wiem, ze to mozliwe u takich malych baczkow, ale problem z tym, ze on caly czas steka i steka i placze przy tym, a brzuszek twardy :( juz nie mam sil, bo taki placzliwy sie przez to dodatkowo zrobil, ze szok. Mam isc z tym juz do lekarza? Sama nie wiem :((( Pomocyyyyyyy

Hejka

Moja mala tak dala wczoraj czadu Kurcze nie wiem czy to kolka czy jakies gazy Tak sie prezyla ze szok Ja plakalam razem z nia bo mi jej szkoda bylo

muuum_to_be a dajesz coś do picia Janeczkowi Moja jest na mm i gdyby nie pila wody i herbatki rumiankowej to by tez kupki nie robila a tak to robi chociaz raz dziennie

czarni dalam Tobie na priva namiary na mnie na fb kurcze ale nie wiem czy to wystarczy Nie znam sie na tym

reklama
muuuum_to_be - chyba musisz zmienic mleko ..na takie hipoalergiczne - skonsultuj sie z lekarzem..u nas tez byly zaparcia a ja karmie piersia i tylko dokarmialam czasem mm i po mm odrazu byly problemy...teraz kup windi w aptece i po masazu brzuszka tak z 20min- wloz w pupke kilka razy i poczekaj az gazy zejda..powinna wyjsc kupka...jak nie to wloz czopek glicerynowy...my tez dajemy malej dicoflor 3 krople dziennie

Do góry