reklama
Czesc dziewczynki
Nie pisalam bo cale dnie spedzam w szpitalu .
Urodzilam 31 stycznia synka okazalo sie ze jest chory i zaraz po cesarce zabrali nam go na oddzial noworodkowy na drugi dzien mial operacje , przezylismy szok teraz jest juz lepiej ale dalej jest w szpitalu reszte opisze jak znajde czas pozdrawiam wszystkie mamy.
Urodzilam 31 stycznia synka okazalo sie ze jest chory i zaraz po cesarce zabrali nam go na oddzial noworodkowy na drugi dzien mial operacje , przezylismy szok teraz jest juz lepiej ale dalej jest w szpitalu reszte opisze jak znajde czas pozdrawiam wszystkie mamy.
Flamandka zdrówka dla maleństwa, trzymajcie się
YYY gdzie reszta ((
Wszystkie na fb??? Zaraz skrobnę do którejś o zaproszenie.
U mnie czasu brak, mały pochłania sporo czasu, i jeszcze koleczki się zaczęły
I aktualnie pierwszych gości przyjmujemy,cioteczki chcą w końcu poznać Małego
Pozdrowienia
YYY gdzie reszta ((
Wszystkie na fb??? Zaraz skrobnę do którejś o zaproszenie.
U mnie czasu brak, mały pochłania sporo czasu, i jeszcze koleczki się zaczęły
I aktualnie pierwszych gości przyjmujemy,cioteczki chcą w końcu poznać Małego
Pozdrowienia
Skorupka84
Fanka BB :)
Wszystkie na fb teraz ja wwolnych chwilach zagladam ale ciezko bo maly potrzebuje juz coraz to wieicej i wieciej towarzystwa a w dzien robi sobie tylko jedna drzemke
Czarni
matka wariatka :D
Czesc dziewczynki
dużo zdrówka dla was :* i wracajcie do nas
reklama
agaagaaga14
Fanka BB :)
flamandka życzę dużo zdrówka dla synusia Niech wszystko będzie po Waszej myśli Trzymam kciuki Pozdrawiamy