reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Hejo kochane, u mnie sajgon czasowy, hmmm masakra mała można tak powiedzieć, im starsze maleństwo tym gorzej mi temat ogarnąć, czas zasuwa niesamowicie...jeżdżę na szkolenia już....echhh

Czesc dziewczynki
Nie pisalam bo cale dnie spedzam w szpitalu .
Urodzilam 31 stycznia synka okazalo sie ze jest chory i zaraz po cesarce zabrali nam go na oddzial noworodkowy na drugi dzien mial operacje , przezylismy szok teraz jest juz lepiej ale dalej jest w szpitalu reszte opisze jak znajde czas pozdrawiam wszystkie mamy.

Flamandka zdrówka dla maleństwa, trzymajcie się :)

YYY gdzie reszta :(((
Wszystkie na fb??? Zaraz skrobnę do którejś o zaproszenie.

U mnie czasu brak, mały pochłania sporo czasu, i jeszcze koleczki się zaczęły :(
I aktualnie pierwszych gości przyjmujemy,cioteczki chcą w końcu poznać Małego:)

Pozdrowienia

Wszystkie na fb teraz :D ja wwolnych chwilach zagladam ale ciezko bo maly :p potrzebuje juz coraz to wieicej i wieciej towarzystwa :) a w dzien robi sobie tylko jedna drzemke :p

Czesc dziewczynki
Nie pisalam bo cale dnie spedzam w szpitalu .
Urodzilam 31 stycznia synka okazalo sie ze jest chory i zaraz po cesarce zabrali nam go na oddzial noworodkowy na drugi dzien mial operacje , przezylismy szok teraz jest juz lepiej ale dalej jest w szpitalu reszte opisze jak znajde czas pozdrawiam wszystkie mamy.

dużo zdrówka dla was :* i wracajcie do nas :)

flamandka - zdróweczka w takim razie..mam nadzieje ze juz wszystko ok..jak bedziesz miala chwilke to napisz co u was slychac

reklama
Do góry