Kaja28
Fanka BB :)
Maonka GRATULACJE! Dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domku, i na forum oczywiśccie!
Caroline Współczuję zapalenia piersi. Mam nadzieję, że szybko Ci to przejdzie. Powiedz mi jakie miałaś objawy infekcji rany wewnątrz? Bo zastanawiam się czy mi się to nie zaczyna
Afja Twój Adaś ma już prawie 2 m-ce, więc pewnie ma większe wymagania i domaga się uwagi itp. Będą nas cały czas zaskakiwać nasze szkraby ;-)
Mummm Nasz Olafek miał podobnie, z trudem przychodziła kupka. Podajemu mu regularnie enzym ułatwiający trawienie laktazy (w Polsce jest to Delicol, tutaj chyba Colief) i jest dużo lepiej. Położna powiedziała, że spokojnie możemy to podawać. Dodatkowo doradziła raz dziennie ok 15ml przegotowanej wody. Czasem pokarm jest tak tłusty, że ciężko go strawić takiemu małemu brzuszkowi. Spróbuj, nie zaszkodzi, a może pomoże.
Magdus30 Z tym pępuszkiem jak podkrwawiał to normalnie kąpaliście?
Malinka Fajnie, że już w domku jesteście Pisz jak sobie radzicie.
Milusia Dużo siły i cierpliwości życzę.
U nas super nocka się trafiła. Jak syneczek zjadł po 2 w nocy, to następne karmienie mieliśmy o 6:45! Super Potem jeszcze drzemałam od 8 do 10, także się cieszę. Mam nadzieję, że uda nam się podtrzymać taki rytm. Nie umiem w dzień wypocząć tak jak w nocy.
Mam pytanko, szczególnie do mam, które rodziły SN - czy też macie lub mialyście takie uczucie, jakby siedziało Wam coś w środku w szyjce? Strasznie mnie to denerwuje, szzególnie przy chodzeniu