reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Basiu przytulam cie z całego serducha.. przykro mi ogromnie....

Hunianka ja tez wiekowo bede sie łapała na amino, ale sie nie zdecyduje... boje sie ryzyka... testów z krwi nie warto robic bo ze wzg na wiek zawsze wyjda złe, amino to ostatecznosc tylko w przypadku 100%potwierdzonej wady na usg(oczywiscie przez 2-3 niezalewznych lekarzy)

pozdrawiam was wszystkie z "leżakowa" hihi leze grzecznie :) podczytuje regularnie:)

reklama
Basiu bardzo Ci współczuję:( trzymaj się i nie poddawaj!

Jeśli chodzi o zwolnienie to ja mam właśnie problem...pracuję w przedszkolu -mam grupę 3 latków, ale czasem też pomagam w 2latkach - więc ciągłe podnoszenie, schylanie, poza tym u mnie w grupie kilkoro dzieci ma lamblie i owsiki, panuje też wirus jelitowy - wysoka gorączka + wymioty/biegunka, a na dodatek - najgorszy chyba- wirus -opryszczka, wewnętrzna, która powoduje wysoką temp. powyżej 39st. , i wiele dzieci ląduje w szpitalu...naczytałam się jakie to jest niebezpieczne dla kobiet w ciąży...a mój gin. powiedział,że w przedszkolu można pracować prawie do końca w ciąży...w pt idę do innego lekarza i mam nadzieję,że mnie jakoś uspokoi albo da zwolnienie...jestem wiecznie śpiąca i mam mdłości więc chętnie się polenię w domku;)

Cześć dziewczyny!
Mimo, że w ciąży nie jestem i jeszcze z mężem o dzidziusia się nie staramy, to każdego dnia wchodzę na to forum i was podczytuję ;-) jesteście takie sympatyczne, że ciężko zaprzestać tu wchodzić.
Co do dzieci mam ogromnie mieszane uczucie. Bardzo chciałabym już zajść w ciążę i mieć "to" za sobą, ale wiem, że jeszcze możemy z mężem spokojnie rok, nawet dwa poczekać.
No, ale ciągnie wilka do lasu :p ja na swoje szczęście jeszcze trochę poczekam, ale nie wiecie jak bardzo się cieszę, że wy już tą radość w sobie posiadacie :-)
Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze, więc się nie stresujcie.
Mam nadzieję, że nie będzie wam to przeszkadzało, jak będę was dalej podczytywać?
Pozdrawiam i szczęścia życzę :-*

Matko co się wyrabia, strasznie wam współczuje dziewczyny:(

Moja ginka powiedziała ze jak mi się znudzi chodzić do pracy to mam mówić i da zwolnienie, dobre określenie...Ja w poprzedniej ciąży puchłam i strasznie ciężko mi było w pracy wysiedzieć...

reklama
Do góry