elisse
Fanka BB :)
Magda z uk przy 3 dziecku już wiesz co i jak robić. Bardziej zorganizowana jesteś ja pewnie jak zombie będę chodzić Biedny Marcelek męczy się z katarkiem. Szybko załapał.
Ala1911 trzymam kciuki, by jednak coś się ruszyło.
Aninek Zuzia jest śliczna. Cukiereczek. Jak się trochę ogarniesz, to napisz coś więcej :-)
Marzenixx jaki przystojniak z Tomeczka dobrze, że dajesz radę z karmieniem.
natal84 już nie dużo zostało.
Alicja32 dużo tych zakazów do karmienia jest. Teraz piję capuccino i tak się zastanawiam, czy karmiąc będę musiała z niego zrezygnować.
Caroline nieciekawie masz z tymi ciągłymi awariami. Nie dziwię się, że masz dość.
anna/uk pewnie już masz przy sobie swoje maleństwo :-)
Glineczka u mnie tak samo wstawanie z łóżka polega na łapaniu się czegoś. Teraz najczęściej ławy stojącej przy łóżku. Trzymam kciuki, by poród w końcu się rozkręcił.
gosia081145 ciekawe, co tam u małej słychać. Do poniedziałku już niedaleko.
Kaja28 może coś się rozkręci w takim razie, skoro czop nadal odchodzi.
agaagaaga14 moja mama urodziła wszystkie dzieci sporo przed terminem. Ja się jak na razie trzymam, więc w moim przypadku to nie działa. Widzę, że mamy zbliżone terminy porodu. U mnie jak na razie tylko skurcze przepowiadające są coraz częściej i toaletę częściej odwiedzam.
Patiinka taki spacerek z maluchem to sama przyjemność
milusia83 nocny marek rośnie z Boryska. Wagąnie musisz się w takim razie przejmować. Braciszek doskonale odnalazł się w nowej sytuacji
Czarni na spokojnie sobie wszystko poukładaj
flamandka już niedługo będzie po wszystkim i odetchniesz.
EmiliaM może jedną noc miała taką mała Ania? Braciszek pokochał siostrzyczkę
Magdus30 gratuluję narodzin synka!!
Dziewczyny, Wy chciałybyście jak najszybciej urodzić a u mnie jest na odwrót :-) pokój maleństwa cały czas nie jest gotowy. Mąż właśnie kończy robić ściany w pokoju i potem jeszcze malowanie. W łazience są kładzione płytki i nawet pralki nie mam. Lepiej dla Lilianki jak jeszcze troszkę w brzuszku posiedzi. Cały czas jej to powtarzam. Poza tym może wtedy już do końca się wyleczę :-) Miłej soboty Wam życzę.
Ala1911 trzymam kciuki, by jednak coś się ruszyło.
Aninek Zuzia jest śliczna. Cukiereczek. Jak się trochę ogarniesz, to napisz coś więcej :-)
Marzenixx jaki przystojniak z Tomeczka dobrze, że dajesz radę z karmieniem.
natal84 już nie dużo zostało.
Alicja32 dużo tych zakazów do karmienia jest. Teraz piję capuccino i tak się zastanawiam, czy karmiąc będę musiała z niego zrezygnować.
Caroline nieciekawie masz z tymi ciągłymi awariami. Nie dziwię się, że masz dość.
anna/uk pewnie już masz przy sobie swoje maleństwo :-)
Glineczka u mnie tak samo wstawanie z łóżka polega na łapaniu się czegoś. Teraz najczęściej ławy stojącej przy łóżku. Trzymam kciuki, by poród w końcu się rozkręcił.
gosia081145 ciekawe, co tam u małej słychać. Do poniedziałku już niedaleko.
Kaja28 może coś się rozkręci w takim razie, skoro czop nadal odchodzi.
agaagaaga14 moja mama urodziła wszystkie dzieci sporo przed terminem. Ja się jak na razie trzymam, więc w moim przypadku to nie działa. Widzę, że mamy zbliżone terminy porodu. U mnie jak na razie tylko skurcze przepowiadające są coraz częściej i toaletę częściej odwiedzam.
Patiinka taki spacerek z maluchem to sama przyjemność
milusia83 nocny marek rośnie z Boryska. Wagąnie musisz się w takim razie przejmować. Braciszek doskonale odnalazł się w nowej sytuacji
Czarni na spokojnie sobie wszystko poukładaj
flamandka już niedługo będzie po wszystkim i odetchniesz.
EmiliaM może jedną noc miała taką mała Ania? Braciszek pokochał siostrzyczkę
Magdus30 gratuluję narodzin synka!!
Dziewczyny, Wy chciałybyście jak najszybciej urodzić a u mnie jest na odwrót :-) pokój maleństwa cały czas nie jest gotowy. Mąż właśnie kończy robić ściany w pokoju i potem jeszcze malowanie. W łazience są kładzione płytki i nawet pralki nie mam. Lepiej dla Lilianki jak jeszcze troszkę w brzuszku posiedzi. Cały czas jej to powtarzam. Poza tym może wtedy już do końca się wyleczę :-) Miłej soboty Wam życzę.