Hejo kochane,
Borysek rośnie, w dzień calkiem ładnie śpi, ale w nocy uwielbia buszować i popłakiwać, a potrafi naprawdę głośno.....
Mój M wpadł na pomysł, żeby nie dać mu spać wieczorami i naprawdę podziałało, jak jest obudzony i nawet płacze to wówczas całkiem ładnie śpi, tylko budzi się co godzinkę lub dwie, a to na jedzenie, a to na przebranie pieluszki...
Zadowolona jestem z angel care już chyba z 10 razy informowało nas o bezdechu dzieciaczka jak wpadliśmy z mężem to faktycznie to wycie urządzenia wybudza maluszka z głębokiego snu i nabiera powietrza....
Ogólnie starszak jest przekochany, naprawdę nie sądziłam, że taki będzie z niego dobry braciszek.....Jest grzeczny, nawet bardzo....
Ja lecę z wagi, już wazę 58 czyli mniej jak w momencie zajścia w ciążę....wysysa ze mnie wszystko mój maluszek.....
Arbuz zdróweńka...wracaj do pełni sił....
Caroline oj rób zapasy, najlepiej na warzywa, soki jabłkowe, indyka, kurczaka
Wiesz co ja bym dała, żeby mnie miednica bolała i żebym się wyspała
nawet z tym bólem kości....
Baśka ogarniajcie się
Ala1911 pod kapturek musi być bawełniana czapeczka i normalna ciepła czapa...
MAgduś 30 przeogromne gratulacje
Alicja32 mam nadzieję, że maleńka nadal taka grzeczna, bo mój na początku to aniołek
, ale teraz?
No i liczę, że dołki i płaczliwe chwile u CIebie ustały...Kochana unikam czekolady, orzechów, wzdymających, smażonych....
Miętowa śpij ile wlezie
poźniej już się nie będzie dało...
Elisse jejku męczy Cię strasznie - zdróweńka...
Mamaga cudnie czytać, że u Was oki, no i ciekawwa jestem co z tą pokrzywką?
Sylvanas ja miałam nierozpuszczane i po zdjęciu czułam się cudownie...
Gosiu no u Ciebie też już końcówka i skurczybyki bardziej dają znać o sobie, zatem trzymam kciuki za szybką akcję...
Kaja28 no niech i u CIebie się rozkręci...
Martinek no cudnie, że u Was lepiej z nockami...No to kochana musisz pieluchować, dwie pieluszki między nóżki i będzie dobrze...
Natal84 no to kochana już niebawem zobaczysz się z dzidziulkiem...
Domiśka dacie radę, nie dokarmiaj go, ale jeżeli czujesz, że musisz podzielić się karmieniem bo nie masz siły wstawać to odciągaj mleczko, no i ewentualnie MM
Aninek wracaj kochana do pełni sił...
Marzenixx piękny synyś, no to może warto nakładki laktacyjne....
PAtinko ja weranduję przy oknie...
Lanjaa to prawda o wiele szybciej drugi poród i lżej...
Biłka już niedługo będziesz tęsknić za brzusiem
trzymam kciuki za szybki rozwój akcji..
MAdziazuk no to poród całkiem sprawny i fajnie, że tk ze dziewuszki zareagowały na dzidziulka...Teraz kochana to nabieraj sił
Patinko Ty nie karmisz piersią?
Maonka mnie też takie placze biorą czasem, popłaczę chwilkę sama nie wiem czemu i jest ok...po prostu chciałabym wypocząć...
Madziamadzia dzięki Rybko za radę dzisiaj wypróbuję...
Cluue gratuluję miesiąca
Malinka no to kciuki za akcję porodową
buziakuję!!!!