reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

annazuk trzymam mocno kciuki;)

glineczka to faktycznie juz sporo po terminie jestes a tu jeszcze do niedzieli czekac ale trzymam kciuki za rozwoj sytuacji ;)

reklama
HEllo :happy:

Domiska Trzymaj się dzielnie. Na pewno dasz radę z karmieniem. Trzymam kciuki :tak:

Biłka Powiem Ci, że naprawdę na tym forum fajne dziewczyny się dobrały. Życzliwe, ciepłe i można pogadać o wszystkim. Przeglądałam kilka serwisów i taka ekipa nie wszędzie się trafia. Także mam nadzieję, że jak już wszystkie zostaniemy mamusiami, to może rzadziej, ale jednak będziemy się odzywać.

Aninek Zuzia przesłodka! :-) Życzę Ci szybkiego powrotu do formy.

Anna/uk Wszystko będzie dobrze :tak: Kciukasy zaciśnięte.

Caroline Nie martw się. To tzw złośliwość rzeczy martwych ;-) Przejdzie, jak zawsze.

Asia13 Zrelaksuj się. Ostatnio przeczytałąm, że takie wyczekiwanie porodu bardzie opóźnia niż przyspiesza. Wiem, że łatwo się mówi, ale uwierz mi - tak jest lepiej. Do terminu masz jeszcze chwilkę ;-)

Magda Mam nadzieję, że MArcelkowi szybko przejdą te dolegliwości. Trzymam kciuki :tak:

Ala1911 To dobra wiadomość, że wszystko w porządku. A ile jesteś po terminie?

Marzenix Tomuś śliczniutki :happy: A jak minka śmieszna.

Glineczka Trzymam kciuki za niedzielne wywoływanie. A może do tego czasu samo się zacznie? Powodzenia!

NAd ranem miałam przerwę w spaniu, ale ptem zdrzemnęłam się jeszcze do 9:30, także nieźle. Czop chyba dalej mi odchodzi, na wkładce było trochę śluzu podbarwionego krwią. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Żeby było śmieszniej u nas zima na całego, temp na minusie i śnieg sypie od wczorajszego wieczoru nieustannie. W PL to normalne, ale w UK takiej zimy dawno nie było.

Witam

Ja juz sobie posprzatalam cale mieszkanko Jutro bede miec juz z glowy A dzisiaj padam juz z sil Pasowalo by mi upiec jeszcze jakies ciasto Ale zrobie to chyba jutro

ala1911 oj tym niektorym dzieciaczkom jakos nie spieszno na ten swiat Ale najwazniesze ze ze synkiem wszystko ok

Marzenixx jaki slodki ten Tomus Gratki

natal84 ooo to ty jestes nastepna Trzymam kciuki aby juz sie rozkrecilo i abys mogla trzymac juz swoje malenstwo

Glineczka trzymam kciuki aby oxy szybko na Ciebie zadzialalo i zeby malenstwo w koncu zdecydowalo sie wyjsc na swiat

aninek jaka sliczna Zuzia Jeszcze raz gratuluje

annna/uk kciuki zacisniete

-caroline- rzeczywiscie jakies fatum nad Wami krazy Jak nie jedno to drugie Ale pamietaj ta zla passa sie w koncu skonczy i bedzie tylko lepiej Trzymam kciuki

Magda z uk oj zeby katarek jak najszybciej minął Dla takiego malenstwa to pewnie bardzo uciazliwe

bilkabdg no ciekawa jestem jak sie ma to do genetyki Moja mama urodzila 4 dzieci i wszystkie przed terminem ok 1,5 tyg a najmlodsze miesiac przed terminem Hmmm a u mnie nic ,zero jakich kolwiek znakow zblizajacego sie porodu

Dziewczyny ostro czytam Wasze rozne rady i wskazowki zebym w razie W wiedziala co robic Dzieki za wszystkie cenne porady

natal widze kochana, że jesteś najprawdopodobniej nastepna w kolejce :-) jeszcze troszke i bedziesz tulić swoje maleństwo!

aninek
śliczny Zuziol! Wracaj szybko do Nas! Zdróweczka dla Ciebie i malutkiej. :*

Marzenixx
ojj będzie serca łamał ten Twój synek :-)

Magda_z_uk Zdrówka dla Marcelka! U nas też coś katar zaatakował, odciągamy fridą ale nosek i tak się zapycha na nowo. Nie wiem czy to nie przez za suche powietrze w domu, bo sama chodze zasmarkana jak nie wiem. Daj znać czy czosnek pomógł Marcelkowi :)

my kolejny spacerek mamy za sobą niby tylko pół godzinki a od razu umysł świeższy :-) Olinek śpi grzecznie wiec mam chwilke aby napić się herbatki i podczytać co tam u Was :)

buziaki wszystkim rozpakowanym i nierozpakowanym mamom :* :*

Kaja tylko czekac az sie rozkreci ;D

agaagaaga wiesz w sumie to ja tez nie wiem od czego zalezy kiedy kobieta urodzi teraz to pozostaje nam cierpliwosc bo dzieciaczki same zdecyduja;D

Pattinka ale fajnie ty juz na spacerki chodzisz z maluchem a My tu nadal czekamy ;)

Magdus Gratulacje ! Duzo zdrowka dla Was no i czekamy na relacje ! ;-)))

reklama
Do góry