reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

witam i serdecznie dziekuje za wsparcie:-):-):happy2::happy2:
wczoraj wieczorkiem juz wypuscili nas do domku,zmeczone ale szczesliwe:-)
Natalka urodzila sie o 1.10 11.stycznia ,3780 i 55cm,zdrowa jak ryba:-):-)
pozostalym mamuskom rowniez gratuluje :-) jak bede miala chwilke wiecej to napisze jeszcze.buziaczki

reklama
Glineczka - jedziemy na tym samym wózku:)Jestem w sumie 4 dni po terminie, tzn. czwarty jest w toku, ale i tak mam dość:)
A jeszcze te pytania, które wymieniasz...sama wiesz jak jest;)

Ada - Ty juz z pewnoscią jesteś już PO, ale pogratuluję, jak oficjalna wiadomość będzie na bb:)

Indziorka - jesteśmy z Tobą:)

Natal - znam ten ból ze starym mięsem, nic fajnego. Mi przed świetami sprzedali stare żeberka, następnego dnia jak otworzyłam lodówkę, to myślałam, ze pawia puszczę. Barszczyk był wegetariański. Ogórkowa wegetariańska też jest ok:) Olej teraz babę, a jak będziesz miała ochotę i sposobność, to powiedz jej, co o tym myślisz:) Głowa do góry:)

Mam dziś 2 obiady do zrobienia. Ja sobie robię spaghetti,a mężulkowi i teściowi, ziemniaczki i filet z piersi z kurczaka:)

Czarni no kochana - mega gratulacje, nareszcie kochana, wracajcie do pełni sił...

Marzenixx i dla Ciebie gratulacje słonko, pewnie z Czarni się spotkałyście:)

Aduś kciukaski mega wielkie:)

Indziorka no i za Ciebie kciuki zaciśnięte....

Reszcie jak zwykle życzę sukcesu w rozpakowaniu:D

ja chodzę jak zombie:D tyle powiem:D
buziaki....

Ada pewnie juz tulisz Sebusia :-)

Indziorka a Ty tez juz masz corenke przy sobie??? Jesli nie to trzymam kciuki!!!

caroline ja to mam troche inne obawy, bo nawet nie tyle sie boje ze z mala nie dam rady, co raczej ze sama ze soba sobie nie dam rady, ze przewroci sie caly swiat do gory nogami i nie bede wiedziala co robic, no i jeszcze ta przeprowadzka do wloch tez mnie troche stresuje. Boje sie ze sie zaszyje w domu i nie bede chciala pozniej szukac jakiejs pracy.

Emilia u nas tez dzisiaj sypie! No elegancki balwan!

natal wspolczuje bardzo, ale fatalny dzien :no: Zrob sobie jakas przyjemnosc, zrelaksuj sie i nie mysl o tym! Tule mocno!!! :-):-)

martinek ale masz slicznego uparciuszka :-) sama slodycz!

Skorupka o wooow no to niezle czuwanie mial!

Wiecie co wczoraj wieczorem dopadly mnie skorcze, nawet byly dosyc czeste, tzn tak co 10-4 minuty, wiec nieregularne, trwaly srednio ok minute, bolaly mnie juz plecy i ogolnie wszystko na dole, spojenie, tylko cos z tym bolem jak na okres to nie bardzo. Nic juz z tego nie rozumiem, bo tak jak pisalam wczesniej, po poludniu mnie wlasnie bolalo tak mocno jak na okres i skorcze takie sobie, a potem wieczorem i w nocy na odwrot - skorcze intensywne, ale bol do zniesienia :confused: Dzis narazie wzielam paracetamol i jako tako funkcjonuje, jak sie chce cos rozkrecac to niech sie rozkreca wieczorem, albo lepiej jutro, bo jutro mam ostatnie usg.

EmiliaM no prosze balwan pierwsza klasa a synus bardzo zadowolony Super

martinek przesliczne zdjecie

M@linka ja juz dawno sie zabezpieczylam w razie w.. i pod przescieradlo dalam podklad bo nigdy nie wiadomo kiedy te wody odejda

natal84 wstydzilo by sie to babsko sprzedawac stare mieso Ja to bym poszla i jej tym miesem rzucila i zarzadala zwrotu kasy Bezczelna

Alicja32 jeszcze raz gratuluje narodzin corci

Agag- tez tak bym zrobiła ale to ode mnie 35min autobusem, może w piątek ja tam zostanę, przestałam sie i jest ok, a zupa wegetarianska będzie :)
aninek- jak będziesz miała usg powiedz o tych bólach niech ci KTG zrobią .

A mnie to tej podróży rak plecy bolą ze sie ledwo ruszam :/
do szczęścia by brakowało żebym rodzic jeszcze zaczęła :/

reklama
Hej kobitki,

A ja znowu mam takie jakby bóle z lewej strony jednego jajnika.,..wg mnie nie są to skurcze.
Bo ten ból jest dziwny i trzyma jakby non stop. Idę się położyć na troszkę, chyba tylko ja mam takie dziwne objawy....eh.

Do góry