reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Hej Mamuśki,

faktycznie jakoś tu cicho:) Myślałam, że będzie dużo do nadrobienia, a tu niespodzianka!

Czeka mnie dziś nudny dzień, tak mi się wydaje. Porządek jest, obiad się zrobi jako taki, więc może sobie coś poczytam. Najgorsze jest to, że znowu cały dzień sama...

Oj coś mi jeszcze weny brakuje..

Życzę Wam miłego dzionka! Mamusiom radości z pociech, nierozpakowanym-rozpakowania:)

reklama
Ada powodzenia dzisiaj!!!!!!!

Czarni gratulacje, w końcu się doczekałaś!!!
Medal Ci się należy za cierpliwość i wytrwałość!

Załączniki

• balony1.jpg
    balony1.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 22
Witam

Czarni gratki kochana, wkoncu tulisz swoja Nadie
a ja zazdroszcze bo u mnie coraz blizej terminu i zero skurczy, jedynie jakis tam bol krzyza.

Ada powodzenia :tak:

Indziorka tobie kochana tez powodzonka! Mam nadzieje ze juz niedlugo Julcia bedzie w twoich ramionach :tak:

U nas pierwszy snieg w tym roku spadl, ja tam sie ciesze, tesciowie znow moi panikuja ze jak my, jakby co do szpitala dojedziemy, ehh ci angole, 2 cm sniegu a oni juz panikuja. Nie w takich warunkach w PL wszystko normalnie jest i ludzie nie panikuja a tu odrazu tragedia.
Ja coraz blizej dnia porodu i kompletnie wszystkie skurcze mi odeszly i czuje sie w sumie bardzo dobrze, wczoraj okna umylam i jakas taka pelna energii jestem, nawet maz mi kupil ta wielka pilke zeby sobie na nije skakac, moze to jakos pomoze przyspieszyc porod. ZObaczymy.

Zaraz zmykam siebie i bzika ubrac i idziemy lepic balwana :-)

Hello,

Wstałam z nadzieją, że może coś się ruszy, w końcu dziś mam termin hehe :-D Ale póki co cisza. Na 2 mam spotkanie z położną, będzie pewnie robić mi ten masaż. Postaram się to znieść, jeśli ma to przyspieszyć rozwój sytuacji. Zobaczymy jak wyjdzie. Nastawienie mam pozytywne. W weekend dopieściliśmy z M mieszkanko, także wszystko jest na tip-top i możemy iść rodzić.

Marta87 Ala jest przesłodka :tak:

Mila83, Czarni GRATULACJE! :-) Wracajcie szybko do formy!
Czarni - Śliczna córeczka!

Aninek, Biłka
Też miałam taką akcję pod koniec grudnia. Czułam się mega źle, bolał mnie brzuch i zbierało mi się na wymioty:baffled: Potem było posiedzenie w wc i jakoś przeszło.

Ada Trzymam kciuki za sprawne cc! Powodzenia :happy2:

Indziorka Trzymaj się! Czekamy na wieści :tak:

Emilia U nas też pierwszy śnieg, ale tyle tylko, że pokrył dachy i trawniki. Ulice suche, bo temp. na plusie.

Hej

Jestem już w szpitalu, widzialam sie z lekarzem i anestezjologiem, wszystko mam wytlumaczone i podpisane, przede mną jak na razie tylko jedna planowana cesarka, jakąś babka z blizniakami i powiedzieli że jeżeli nie będzie żadnych wypadków to 10.30- 11 będziemy zaczynać. Na razie leze na jednoosobowej sali, jest super dużą z łazienka, tv, kanapa, ale nie wiem czy tu zostane:) i mam widoczek na lądowisko dla helikopterów :-D M wyslalam na kawę, bo i tak jeszcze chwile czekania mamy:) odezwę sie jak będę po:)

Indziorka trzymam mocno kciuki za was, ciekawe czy bedziesz pierwsza ode mnie :-)

Ada, Indziorka trzymamy kciuki!!!!

Z tymi objawami to kota można dostać, ja już byłam pewna dobry tydzień dwa temu że to już... Były porządne skurcze, mdłości i wszystkie inne atrakcje... Tyle że teraz wszystko jakoś ustało, skurcze są rzadsze, ruszam się jakoś lepiej i czuję się jakbym się cofała wstecz z tą ciążą a nie zbliżała do porodu:confused: ale może tak ma być , taka cisza przed burzą...:-D Chciałabym już być "po", póki mój jest na miejscu jeszcze, strasznie nie chcę być sama jak mnie złapie:-( no i mam nowego stresa, bo jutro przywożą nam nowe łóżko i się boję, że je zaleję jak mi wody odejdą:baffled: Mój się śmieje ze mnie że jak chcę to mnie odwiezie do szpitala zawczasu albo mam się sprężyć do jutra:sorry2::-pechhh...a mówią że ciąża to taki piękny beztroski czas hehehhe:-D Miłego dzionka;-)

-caroline- ja mam avent scd610/00 i jestem zadowolona, wszystko widac, wszystko slychac...jedyna rzecz ktora mnie wkurza to traci zasieg przy laptopie, ipdadzie, routerze itd...ale wystarczy postawic troszke dalej i jest ok

ada - trzymam kciukaski!!!

reklama
Hej Dziewczynki :-) Odzywalam sie tutaj tylko raz jakos tak wyszlo, ale czytam ciagle co Tam u was jestem na bierzaco:-)

Bardzo kibicowalam Czarni biedna tyle czasu czekalas na swoja corcie... Chcialam Ci goraco pogratulowac trzymalam za Ciebie kciuki:-)

Ja juz jestem po terminie, to juz albo dopiero 6 dni. Wkurzam sie juz najgorzej jest jak nie czuje ruchow Kornelci, ale wieczorem I w nocy nadrabia:-) Moj K smieje sie jak mowie zeby do rozsadku przemowil corce zebyjuz do nas przyszla to mowi ze juz widac ze ma charakterek po mamusi:-) Wogole nic sie nie dzieje, tylko co chwile denerwujace telefony od rodziny czy jeszcze sie tocze,czy juz urodzilam, kiedy w koncu urodze, mysle ze kazda z was teraz to przechodzi. Jutro ide do poloznej moze cos sie dowiem, ale ta opieka juz mnie troche denerwuje bo w Polsce przynajmniej name ktg chodzicie a tu nic :-( .

Gratuluje Wam mamusie rozpakowane no I powodzenia Adzie I Indziorce:-) 3mam kciuki za was:-)

Mam nadzieje ze nie zanudzilam was przynajmniej sie troszke lepiej na sercu zrobilo :-). Buziaczki dla Was I Waszych cudownych Dzieciaczkow:-)

Do góry