reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
a33, filkat, baska, gratulacje dziewczyny!!!

Emilia, to teraz tylko szybko rodzić zostało, żeby mała Cię więcej nie straszyła :)

Aninek, no to full wizyt będziesz miała! żebyś tylko nie przenosiła, bo będą Cię wszyscy w szpitalu odwiedzać ;-) a propos wyglądu dzieci, to mam kuzynkę, która wyszła za mąż za Włocha, on na maksa ciemny, włosy czarne, ona też ciemna brunetka a dzieciaczki oboje blond im wyszły :)
Czarni, co za buc z tego lekarza :wściekła/y:

EmiliaM to super ze Ania nadal glowka w dol

filkat gratuluje ze juz po wszystkim Zdrowka Wam zycze Przykro mi ze Wasze malenstwo ma zlamany obojczyk

sylvanas oj ci faceci Pogon go troszke to moze przyniesie:shocked2:

Czarni oj ta nasza sluzba zdrowia Brak slow Juz dawno powinni sie za ciebie wziasc

aninek moze po prostu malenstwo nie ma juz tyle miejsca Ja jak wczoraj bylam na usg i lekarz robil te wszystkie pomiary to caly czas mowil "oj ale sie dzidzius rusza nie moge nic zmierzyc "a ja tak na prawde nawet tych ruchow nie czulam wtedy

a33,filkat,baska wielkie gratulacje Zdrowka dla Was i Waszych dzieciaczkow zycze

wow dziewczyny a33, filkat, baska gratuluje !!!!!!
czarni a jak nazywa sie lekarz??? u mnie chyba cisza, chociaz mam wrazenie ze mam skurcze co 5-6 minut...... caly czas sprawdzam......

No niestety nie udało mi sie go zmobilizować do wyjścia po wózek :/ mam cierpliwie poczekać do rana... Jeszcze godzinka i będzie mój film, chociaż tu pocieszenie. Na Polsacie "z piekła rodem" z johny deepem :) zasiąde na piłce i będę skakać 2 godziny.

Czarni - trzymaj sie dzielnie nie płacz!! Lekarz duren oby jutro miał ktoś inny dyżur, chociaż życzę żeby dziś sie rozkrecilo!!!
baska- gratulacje!!!!
a mój mały czkawką miał i czułam go po prawej stronie koło żeberka nie w dole jak zawsze i teraz leży w poprzek dalej bo czuje jak jeździ nogami! :/ nisz kurde nie ma co robić :/

reklama
sylvanas właśnie przeglądałam program tv żeby coś poszukać ciekawego i też chyba skuszę się na ten film jak polecasz :-)
marzenixx czyżby u ciebie się rozkręciło na dobre ? :-)
czarni - 3mamy kciuki za Was :tak:

A ja leże i odpoczywam bo noce coraz gorsze są.. mała układa się tylko po prawej stronie i ani jej się śni zmieniać pozycje więc czasami w nocy oddechu nie mogę złapać tak mi ciężko :-( a że rusza się baardzo mało to mamusia odczuwa ten słodki ciężar :-) dobrze że chociaż czkawke ma to wiem że u niej wszystko ok - chociaż zawsze ją dostaje jak zjem pomelo więc może cytrusy jej nie służą :szok:

Do góry