reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam wszystkie mamusie :) Gratulacje dla tych które się rozpakowaly w ostatnich dniach!!

My z Julem juz w domku, poszło błyskawicznie, od przyjęcia na IP do przytulenia maleństwa minęło ok 1,5 godziny. Julo urodził sie o godz 8:00 z waga 4230 g :) był owiniety pepowina i ma złamany obojczyk, teraz grzecznie śpi w ramionach tatusia :) resztę opisze w odpowiednich wątkach jak znajdę chwile czasu. Miłego wieczoru.

reklama
Fikat, a33 gratuluje z całego serducha.

a mój mnie dzis straszliwie wkurzył. Odebrał dzis wózek i nie chce go teraz z auta przynieść bo mówi ze jest zimno i ze mu sie nie chce. A ja tyle sie naczekalam :/ ehz faceci :/. Normalnie zaraz chyba sama sie ubiore i przytargam ten karton

a33 wielkie gratulacje! Wypoczywaj ile sie da! Gratuluje corenki :-)
Filkat gratuluje! Ale duzy synus :-) - co Wy dziewczyny tak na wyscigi rodzicie???

ala
widzisz a moj mowil, zeby jeszcze dokupic jedzenia :-p wode jeszcze musze dokupic wlasnie taka z dziubkiem bo w domu mam same 2 litrowe butle. Kanapki to co najwyzej moge zrobic z pasztetem, bo to jedyne, ktore moge przelknac jeszcze po paru godzinach. Co do koloru dziecka to moj sie smieje, ze od samego wdychania tutejszego powietrza nasze dziecko bedzie czarne, ale powaznie to jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy i probowalam sobie takiego niemowlaczka wyobrazic to tylko mi sie w glowie pojawial obraz czarnych dzieci, bo tu praktycznie same czarnulki.

Ada no cos mi sie dni pomylily co do Twojego cc ;-)

Indziorka dobrze, ze pomoglo jak sie wyplakalas.

Emilia no to super, ze Ania sie nie fiknela spowrotem, na pewno kamien spadl Ci z serca.

Kurde moja Zuzka prawie sie nie rusza dzis :baffled: Normalnie to buszuje jak jakis tarzan a dzis praktycznie nic, a ja raczej nic nie robilam przez caly dzien, wiec powinnam ja czuc. Ruszyla sie tak troche gora 4 razy przez caly dzien, wiec nie wiem co o tym myslec :confused: Brzuch mam caly dzien taki bardziej napiety, nie wiem o co chodzi, ale troche sie denerwuje.

Natal do 100

Był już obchod i wiecie co wam powiem brak mi słów olewka totalna nic nie wiem praktycznie wszedł i wyszedł burczac coś pod nosem jestem tak wściekła że sie poplakalam nie wiem czy dziś coś będą ze mną robić coś tam slyszalam od położnej poczekamy jak skurcze będą częściej...

Ja ku qwa nie przyjechałam na urlop żeby polezec i czekać na cud... Wiedziałam że tak będzie co za beznadziejny lekarz nic nie powie...

Indziorka ja tez sie nie umiem doczekac chcialabym zeby po moim miala duzo wloskow ciemnych ;D( moj tak mial jak sie urodzil a teraz to ledwo co wlosy ma tak sie obcina;)) A twoja malutka napewno bedzie sliczna zdrowa dziewczynka;D

a33 serdecznie gratuluje coreczki no i tak szybkiego porodu! ;)

fikat gratulacje synusia zdrowka dla Was! ;)

Aninek no kamien z serca napewno. Moze zjedz sobie kawalek czekolady albo napij sie slodkiej herbatki i sie poloz na chwile i zobacz czy mala zacznie sie ruszac?

Czarni wspolczuje, co za baran z tego lekarza.. :dry:

Sylvanas oj moj tez mi potrafi na nerwy zadzialac, faceci to jacys tacy sa malo domyslni, mojemu jak czegos jasno nie powiesz i nie okreslisz kiedy ma co zrobic to nie zrobi.

Emilia ja tam co chwile podjadam cos slodkiego, ale to juz jej nie rusza, uzylam nawet ciezszego kalibru i zjadlam pikantna zupe i tez sobie nie wiele z tego zrobila, co za uparciuch! No teraz siedze w lozku i powiedzmy, ze juz cos bardziej czuje, wiec raczej nie bede juz panikowac, ale to i tak dziwne i do niej nie podobne. No chyba, ze zgrubla na tyle ze juz sie nie miesci.

Czarni wspolczuje, burak z tego lekarza, ale nie smutaj sie!

reklama
Basia gratulujemy - dużo zdrówka!!! :-):-):-)
aninek moja to prawie wcale się nie rusza.. dzisiaj już miałam na ktg jechać ale raczyła dupką poruszać w porę :-D
czarni współczuję tych lekarzy :-( 3maj się kochana tam dzielnie!
sylvanas ja to bym chyba się ubrała i szła po ten wózek bo taka niecierpliwa jestem.. tylko że zanim bym buta jednego ubrała to mój już by przyniósł bo wie że uparciuch ze mnie wielki :tak:
filkat super że już wszystko ok :-) oby maleństwo rosło zdrowo :-)
emiliaM super że mała pozostaje obrócona :tak: oby tak do końca! :tak:

Do góry