masakra dziewczyny ale dostałam trzęsawicy.. normalnie poszłam sobie pod prysznic oporządzić się przed ginem stanęłam przed lustrem i nawet włosów uczesać nie mogłam... normalnie trzęsę się jak galareta.. caluteńka.. siedzę teraz na łóżku i nie umiem się opanować ręce nogi wszystko mi chodzi.. nie wiem czy to ze strachu czy z czego...
reklama
Indziorka
Fanka BB :)
A33 Gratulacje Zdrówka dla Was i rzeczywiście szybko
Ada mnie bardziej chyba teraz boli niż wcześniej, ale to pewnie dlatego, że silniejsze skurcze i spojenie bardziej nawala ze stawami
Ja leżę i ryczę i o co mi chodzi to nie wiem :/
Ada mnie bardziej chyba teraz boli niż wcześniej, ale to pewnie dlatego, że silniejsze skurcze i spojenie bardziej nawala ze stawami
Ja leżę i ryczę i o co mi chodzi to nie wiem :/
ada1989
Mama Konradka :)
A33 gratulacje!! fajnie że poród dobrze wspominasz, wypoczywajcie z Marysią:-)
Indziorka na szczęscie juz bliżej niz dalej, damy rade:-) tyle sie namęczyłyśmy to jeszcze troszke wytrzymamy
Indziorka na szczęscie juz bliżej niz dalej, damy rade:-) tyle sie namęczyłyśmy to jeszcze troszke wytrzymamy
Indziorka
Ada Ty już tylko do poniedziałku Ja jestem zdana na humorki mego mieszkańca jak się wypłakałam to mi lepiej i znowu się pocieszam, że już niedługo
-caroline-
Witajcie
ja od rana na nogach ale biegałam dzisiaj po urzędach powymieniać dokumenty i dopiero do domku zawitałam teraz.. zmęczona na całego a jeszcze muszę zaraz pralkę nastawić bo prania się uzbierało co nie miara :-(
alicja32 i a33 GRATULUJĘ DZIECIACZKÓW :-):-):-)
wieczorkiem muszę nadrobić bb bo uzbierało się tego co nie miara ;-)
ja od rana na nogach ale biegałam dzisiaj po urzędach powymieniać dokumenty i dopiero do domku zawitałam teraz.. zmęczona na całego a jeszcze muszę zaraz pralkę nastawić bo prania się uzbierało co nie miara :-(
alicja32 i a33 GRATULUJĘ DZIECIACZKÓW :-):-):-)
wieczorkiem muszę nadrobić bb bo uzbierało się tego co nie miara ;-)
Czarni
matka wariatka :D
Jaki ten dzień bez dziecka jest nudny... Jeszcze czekam na ta cholerna pszczółke chyba na sama noc mi ja dadzą... Na ktg skurcze są silniejsze mniejsze ale i tak cały czas nie regularne więc nadal czekamy...
reklama
EmiliaM
Aninek u nas juz sa tesciowie, przyjechali ze wzgledu na sytuacje, mysleli ze moze cersarka bedzie wiec przyjechali wczesniej. Na szczescie oni maja camping i nie spia u nas, niewiem jak oni daja rade w tym campingu ale w sumie maja w nim wszystko co i im trzeba.
A33 gratki kochana
Ja juz po wizycie i mala dalej jest glowka w dol, uffff, ulzylo mi jak niewiem.. teraz tylko czekac na rozwoj sytuacji :-)
A33 gratki kochana
Ja juz po wizycie i mala dalej jest glowka w dol, uffff, ulzylo mi jak niewiem.. teraz tylko czekac na rozwoj sytuacji :-)