reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

masakra dziewczyny ale dostałam trzęsawicy.. normalnie poszłam sobie pod prysznic oporządzić się przed ginem stanęłam przed lustrem i nawet włosów uczesać nie mogłam... normalnie trzęsę się jak galareta.. caluteńka.. siedzę teraz na łóżku i nie umiem się opanować ręce nogi wszystko mi chodzi.. nie wiem czy to ze strachu czy z czego... :szok:

reklama
A33 gratulacje!! fajnie że poród dobrze wspominasz, wypoczywajcie z Marysią:-)

Indziorka na szczęscie juz bliżej niz dalej, damy rade:-) tyle sie namęczyłyśmy to jeszcze troszke wytrzymamy:)

Alicja i a33 gratuluje Natalki i Marysi
A33 pozazdrościć tylko takiego szybkiego porodu, błyskawica jesteś.
Dochodźcie teraz do siebie szybko i uczcie się siebie nawzajem.

Witajcie
ja od rana na nogach ale biegałam dzisiaj po urzędach powymieniać dokumenty i dopiero do domku zawitałam teraz.. zmęczona na całego a jeszcze muszę zaraz pralkę nastawić bo prania się uzbierało co nie miara :-(

alicja32 i a33 GRATULUJĘ DZIECIACZKÓW :-):-):-)

wieczorkiem muszę nadrobić bb bo uzbierało się tego co nie miara ;-)

Jaki ten dzień bez dziecka jest nudny... Jeszcze czekam na ta cholerna pszczółke chyba na sama noc mi ja dadzą... Na ktg skurcze są silniejsze mniejsze ale i tak cały czas nie regularne więc nadal czekamy...

czarni- jeszcze troche!! a mam takie glupie nie glupie pytanie, do ilu dochodza na tych pomiarach te' mocniejsze skurcze' ??
trzymaj sie !!!!

reklama
Aninek u nas juz sa tesciowie, przyjechali ze wzgledu na sytuacje, mysleli ze moze cersarka bedzie wiec przyjechali wczesniej. Na szczescie oni maja camping i nie spia u nas, niewiem jak oni daja rade w tym campingu ale w sumie maja w nim wszystko co i im trzeba.

A33 gratki kochana :-D

Ja juz po wizycie i mala dalej jest glowka w dol, uffff, ulzylo mi jak niewiem.. teraz tylko czekac na rozwoj sytuacji :-)

Do góry