reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Alicja gratuluję!! Duża dziewczynka :)

U mnie dziś wpadła w odwiedziny koleżanka, więc mam dzień zapełniony. Też mam ostatnio jakoś wisielczy nastrój. Wszystko mnie wkurza i denerwuje. Mam nadzieję, że to przez hormony..:baffled:

reklama
Biłka Nie wierzę dosłownie, że Twój wieczny optymizm się skończył :p a nawet jeśli to tylko chwilowe, niestety siedzenie samemu w domu sprzyja takiemu czemuś, ale głowa do góry, będzie lepiej- czekolada pomaga szybciej się tego pozbyć :D

Czarni To &&&& żeby dzisiaj młoda ruszyła ostro w dół ;)

Mila No ja po szpitalu się oszczędzałam, przez tydzień, później tydzień szalałam i znowu się oszczędzałam :p Wszystkiego rozkurczowego odstawić nie mogę i trzeba cierpieć, ale damy radę co by nie :p Najwyżej będą nas oksy faszerować czy czymś :D

Widzę, że Magda z UK Ze szpitala wróciła i po forum buszuje :p

Ja się dodzwoniłam w końcu do kogoś w szpitalu, kto podał mi wynik co do paciorkowca i ja też mam to cholerstwo :/ Teraz będę ściskać nogi do wtorku, żeby lekarz zdążył mi antybiotyk przepisać, bo mimo że podają przed porodem to podobno warto osłabić go wcześniej :/

Hej i ja sie witam;)

U mnie tak sobie i jestem pewna ze donosze co mnie cieszy bo mala jeszcze nie szykuje sie do dolu ;D

indziorka no to zobaczymy po porodzie choc u mnie jest tak ja mam jasne rysy a moj ciemne wiec pewnie wda sie w tatuska ;-)Moja siostra synka ma i od urodzenia do dzis wykapany tatus maly siwulek ;D

Czarni Powodzenia;)

Alicja Gratulacje;) Duzo zdrowka dla Was! ;)

Znow ja.

Troche poogarnialam ale teraz czas na krotki odpoczynek, Maz cos tam przy aucie robi a ja i Anders ogladamy bajki.
Mi dzisiaj po przysznicu odszedl czop wiec znak ze cos tam sie rusza, nie spodziewam sie dzisiaj porodu bo z Andersem mi odszedl a urodzilam dopiero 12 dni po tym.

Elisse ja mam to samo jesli chodzi o humor. Nie pamietam zebym tak sie czula w pierwszzej ciazy no ale kazda ciaza inna.

Czarni mam nadzieje ze po tez pszczolce cos sie ruszy.

no ja rozebrałam choinkę:) wytarmosiłam ją do składziku drzewa kominkowego za dom.. :) zmieniłam firanki ze świątecznych na normalne i sprzątam wszystkie ozdoby :) masakra ale się spociłam..;/

może przez pogode takie kiepskie humory mamy.. jakieś ciśnienie czy co..

Czarni - no to teraz mała wyskoczy raz dwa..:) żeby Cie tam długo nie męczyli.. powodzenia kobietko :)

Hej Laseczki,

U mnie nocka średnia, troszkę pospałam, ale nadal chodzę śnięta, więc zaraz się przytulę do podusi. Ciekawa jestem czy coś się będzie dziać u nas w weekend. Na razie się nie zanosi. Jakieś tam skurcze mam, ale takie to mam już prawie od 8 tygodni, więc wiem, że to nie to.

Alicja GRATULACJE! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy!

Indziorka Ja też się śmieję, że przenoszę. Tak to od 32 tyg. skurcze i duże prawdopodobieństwo wcześniejszego porodu, a teraz cisza.

Czarni Trzymam kciuki. POWODZENIA!

Caroline A jak Twoje stawy? Nie dokuczają?

Witajcie!!
Alicja- serdeczne gratulacje !!!!! wszytskiego dobrego dla was!!!

Czarni- trzymam kciuki zeby sie cos ruszylo i zebys nie musiala czekac jeszcze tyle na ta oxy!

Ja juz po wizycie i padam!!! ide spac bo mi sie oczy same zamykaja! do pozniej!!

ah no i moja noc okropna dzis skurcze coraz mocniej bolace! ale chyba trzeba sie juz do tego przyzwyczaic ! :( ide odespac

Ostatnia edycja:
Witam

Ja dopiero siedze przy sniadanku Z rana popedzilam kupic ta koszule do porodu Bo te co mam jest mi szkoda Hmmm dzisiaj poczulam takie bardzo delikatne pobolewanie brzucha Takie jak mialam zawsze przed okresem Czy to sa te skurcze przepowiadajace Kurcze bo nie wiem

Czarni
no to co dzisiaj za Ciebie trzymamy kciuki, aby sie w koncu Toba zajeli i moglabys juz trzymac swoje malenstwo na rekach

Czarni POWODZONKA Trzymam kciuki abys jak najszybciej miala malenstwo przy sobie

EmiliaM no nie zartuj ze Twoja lala sie z powrotemobrocila Ale jazda Trzymam jednak kciuki aby to nie byla prawda

fioletowa dziekujemy za info

Alicja Gratulacje narodzin córeczki Dużo zdrówka Wam życzę Wracaj szybko do formy

magdus30 hmmm jedzenie moja ulubiona rzecz ostatnio Jem jak glupia Nawet chyba wiecej niz moj M

Indziorka co do paciorkowca mi moj gin wczoraj powiedzial ze teraz nie ma sensu go leczyc ze dopiero przed porodem Widze ze kazdy lekarz leczy to inaczej Ale najwazniejsze zeby nasze dzieciaczki sie nie zarazily

reklama
Już. Po usg mała waży mniej więcej 3600. Lekarz który ma dziś dyżur dobija mnie trochę ale dobrze że tak mało muszę go oglądać...

Teraz to pozostało czekać na ta pszczółke nawet nie mogę sie dowiedzieć o której mniej więcej mam sie jej spodziewac. Ciężko tym lekarza cokolwiek powiedzieć...

Mam nadzieję że da mi czadu by było już po wszystkim

Do góry