reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Green- współczuję nerwów.. ale jak już małemu jest lepiej to nic tylko się cieszyć.. na pewno ma dobrą opiekę.. dobrze ze możesz być przy nim.. pozdrowienia dla Was.. trzymajcie sie ciepło:happy:

reklama
Ha a ja jeszcze pospałam i dopiero się podniosłam :p w sumie jak na razie pasuje mi takie podwójne wstawanie :p Wolę na pewno to niż spanie po dwie/ trzy godziny na dobę :/ Na szczęście już bez głupich snów :D

Ala Na pewno nie minie mi do sezonu porzeczkowego, bo są w nich pająki :D Nie ma mocy :D Ja wczoraj wyszłam do apteki i do sklepu po drodze wstąpiłam i zeszło mi to jakąś godzinę... a w obie strony pewnie jakieś 400m tylko :/ Ja już nie wiem poruszam się jak ślimak, a później zmęczona :D Już niedługo :D

Aninek Śpij jak masz sposobność i chęć ;) Ja już nie mam co do tego wyrzutów sumienia :p wiem, że jak dzień lub dwa coś odłożę- np. pranie, to świat się nie zawali :D Teraz powinnyśmy z lenistwa korzystać ile wlezie :D

Gosia Jakiego aparatu szukasz? My ostatnio kupiliśmy taki Fujifilm Finepix S2995 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD i powiem Ci, że zadowoleni jesteśmy, filmiki też dobre kręci, zoom do filmów hd jest, także jak za takie pieniądze naprawdę się opłaca, szukałam na allegro, ale ten się bardziej opłacał ;)

Czarni Nie wiem czemu co do Ciebie zrobiło mi się takie przeczucie, że wody nagle Ci chlupną i się zacznie :p Może męża do seksiku wykorzystaj? Bo schody niebezpieczne są- można dziecku dopływ tlenu odciąć :/

Asiorek Podobno właśnie tak jest- najpierw się robi wszystko żeby donosić, a później przez to wyjść nie chce, bo blokada psychiczna też dużo robi :/ Ja mimo też wyraźnych przesłanek typu skurcze itd to jednak mam wrażenie, że dotrzymam do terminu... tylko ja terminu już przenosić nie mogę i najpóźniej 22 stycznia mam być na wywołaniu...

Green Zdrówka dla Was :) Nie łam się, gronkowiec jest do zwalczenia :) No i niestety tak jest, że w szpitalach są te świństwa i mimo tego, że oni dbają o tą higienę szczególnie przy dzieciaczkach to i tak zarażenia tymi wrednymi stworkami :p Także głowa do góry i będzie dobrze ;)

Alicja Ja bym chciała, żeby młoda się w piątek zdecydowała, bo bóle w kręgosłup idące do najprzyjemniejszych nie należą, a łapią coraz mocniejsze, znaczy, że już mnie zwalić z nóg potrafią :/

EMilia Powiem Ci, że ja też daję na wstrzymanie i po prostu mimo tego, że czuję się naprawdę beznadziejnie i poprawy za bardzo nie ma to do lekarza nie pójdę, bo w poczekalni złapię kolejne zarazki, a i tak nic mi nie da jak zwykle:/ Także to się mija z celem, a zaszkodzić może ;) Oby dzisiaj CI wszystko dobrze poszło- moja księżniczka też w nocy takie harce odprawiała, jakby się chciała na świat przebić nie tędy co powinna :p

Caroline A u mnie biało :D A i tak nic mi się nie chce:p się wybieram do salonu kosmetycznego na regulację brwi i się nie udaje od hm... dwóch tygodni, a sama nienawidzę tego robić :D ja po swoim śnie to jeszcze większe zbrzydzenie do tych stawonogów mam :p

O i znowu skurcze się zaczęły, a myślałam, że dzisiaj będzie spokój...

indziorka- dobrze że ten mój lekarz jest zdania że nie pozwoli mi dłużej przenosić niż 5 dni.. (podobno wyniósł to przeświadczenie z jakiegoś szkolenia amerykańskiego..) bo chyba bym zwariowała..już teraz jak mały się trochę mniej rusza to go szturcham bo mam głupie myśli..:crazy: Dlatego szczerze współczuję Czarni nerwów i stresów..
Na pewno donosisz.. za niedługo masz już 39 tydzień :) już nic maleństwu nie grozi :)

Magduś Cukru i miodu i cytryny jest tyle, że cebuli i czosnku nie czuć :D plus zatkany nos to daję radę :D poprawy jak na razie nie ma, ale póki nos zatkany będę próbowała :D poza tym wiesz zaraz czymś intensywnym przegryzam, albo popijam ;)

Asiorek No przynajmniej tyle, że góra 5 dni... Ja mówię mam na 22 styczeń termin i to jest ostateczna data kiedy mam się zjawić w szpitalu, przez różne przypadki co przez ciążę miałam ;) ale mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłym tygodniu młoda postanowi wyjść :D znaczy wiesz ona donoszona jest o to się nie boję, bardziej przenoszenia się boję :/

indziorka - najlepiej o tym nie myśl nawet.. żeby się nie zablokować psychicznie :) :-)

wiecie co już 5 raz w tym tygodniu przekładam moją torbę do szpitala i sprawdzam czy aby wszytko mam..
a powiedzcie mi czy wasi mężczyźni do porodu mieli jakieś ubrania ze sobą czy wystarczy ten fartuch szpitalny taki..

Ostatnia edycja:
green współczuje oby wszystko szybko i szczęśliwie się skończyło :tak:

indziorka zobaczymy podobno porody zaczynają sie podobnie w pierwszej wody przebijali w pełnym rozwarciu zobaczymy albo znowu złapią skurcze albo odejdą wody ;-)

coś w końcu wydarzyć sie musi :-p

ala dlatego ja do nikogo nie dzwonie i też nie odbieram telefonów wszystko kierowane jest do mojego Ł wczoraj też tesciowa dzwoniła i żeby coś sie dowiedzieć zadzwonią do mojego :D
dzisiaj za to mojego w pracy dreczą pytaniami to powiedziałam mu żeby powiedział że niespodzianka są trojaczki dwie w nogach sie pochowały.... :/

Ostatnia edycja:
reklama
green- zdrowka dla synka!!!!!! napewno niedlugo wszytsko bedzie obrze!! szybkiego powrotu do zdrowka!!!!:tak:

a ja sie z krzesla ruszyc nie moge!!! pogoda taka ze brrrr deszcz ciemno tylko pod koldra lezec! a musze do sklepu wyjsc , bo sie okazalo ze wczoraj jak szlam do rossmana to jeszcze sobie mowilam nie zapomnij wkladek, i co? oczywiscie zapomnialam :baffled: moja glowa sie tak pusta zrobila ze az mnie to przeraza , mam nadzieje ze niedlugo te szarowki moje sie uaktywnia!!
jutro maja przyjsc do mnie kumpele , ale odmowie bo naprawde ludzie mnie mecza:baffled:, jakos nie mam ochoty...
no nic .. ruszam suie dziewczyny bo mi d...a przyrosnie:sorry:
milego!!!

Do góry