reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Czarni Ze strony mojej mamy to się nie sprawdziło :p pierwsze porody trwały długo, a następne to wiesz z nienacka wody, rozwarcie i ledwie do szpitala dojechać :D Także w tych sprawach raczej reguły nie ma :D A ruszyć na pewno się ruszy ;) Widocznie ma jakiś powód żeby jeszcze posiedzieć chwilkę :p

Asiorek No wiesz tyle kolana razem musiałam trzymać, że może teraz nie chce puścić :p Zobaczymy :p Jak już będę w domu rodzinnym to ostatnia blokada mi minie ;) i niech się dzieje co chce :D

ej to pieczywo wasa to dobry pomysł na przegryzkę do szpitala?

reklama
Witajcie dziewczyny . Zachęcam do poparcia petycji w sprawie wprowadzenia dłuższego urlopu macierzyńskiego dla dzieci urodzonych w I kwartale bieżącego roku . Rząd chce wprowadzić zmiany dla dzieci urodzonych od 17 marca . walczymy o to by dotyczyło to dzieci urodzonych od 1 stycznia 2013 r.
link do petycji
::::::www.petycje.pl::::::
i tu wchodzicie na "gorącą listę"
Pozdrawiam i życzę lekkich porodów grudniówka/styczniówka ;-)

Strasznie fatalnie się dzisiaj czuję. Nie mogę leżeć, bo zaraz mnie wszystko rwie, a siedzieć też nie bo zaraz tyłek mi odpada trochę łażę, bo niby wtedy jest najlepiej, ale nie mam siły i tak koło się zamyka. Tragedia. Może jakąś nospę wrzucę na ząb. Nie wiem, czy to ta pogoda- pewnie to ta ciąża ;-)
Nie macie wrażenia , że ciąża tak szybko zleciała, ale ten ostatni miesiąc strasznie się wlecze...?
Natal u mnie z myśleniem też gorzej... w poniedziałek kupiłam sobie buty ( nie ma to jak w 9-tym miesiącu kupować sobie buty... ale w promocji były - 3 dni wymieniałam . Już teraz są wreszcie dobre. Mam nadzieję, że jak urodzę to rozmiar stopy drastycznie mi się nie zmieni. ;-)

magduś30- teraz jak już jesteśmy przy końcu i każda siedzi jak na szpilkach to dzień sie bardziej ciągnie bo cały czas tylko sie myśli kiedy to będzie i co to będzie.. wszystko juz męczy.. chyba wszystkie z myśleniem mamy gorzej.. :-D ja też się łapię na tym że albo łapię zawiasa albo zupełnie nie wiem co sie do mnie mówi.. w ogóle mój sie ze mnie nabija bo jak nigdy teraz może mnie robić w balona i ma chłopak taka uciechę przy tym..

asiorreek a ja mam odwrotnie od dnia terminu dni to mi wręcz uciekają nim sie obrócę a to już wieczór i yśl ze kolejny dzien zleciał i nic sie nie dzieje

tym którym zostało 2 tygodnie tydzień to sie może trochę ciągnąć bo czekają na tą 40 a potem masakra :D

green duzo zdrowka dla syneczka . Trzymam kciuki za szybki powrot do domku ;)

Indziorka dzieki za linka fajny ten aparat choc kompletnie sie nie znam na tych funkcjach ;D Musze czekac na mojego zeby On sprawdzil i wtedy zamowimy bo juz kilka typow wybralam i wlasnie tez tak funkcja filmow HD kusi ;D ale ten czas leci Ty juz konczysz 39 tydz ;0 Mi juz zaczyna sie ciagnac ten czas;)

Ide robic obiadek bo zaczynam byc glodna ;)

Alice88, A33 powodzenia dziś i szybkiego, bezbolesnego porodu
Emilia - powodzenia przy dzisiejszym obracaniu małej

Magda z uk, Marta87, Mum to be gratulacje!! Wasze maluszki już są po drugiej stronie :-)

Green flower
dobrze, że już maluszkowi jest lepiej.W szpitalu niestety różne świństwa można załapać.

U mnie w mieście szpitale zaczynają wprowadzać zakaz porodów rodzinnych i brak możliwości odwiedzania :-/. Mam nadzieję, że Lili jeszcze poczeka 2 tygodnie i będę mogła mieć oparcie w mężu. Dziś w końcu wizyta i zobaczę, co u księżniczki słychać :)

reklama
elisse-zakaz odwiedzin jak to?

magdus ja tez juz nie moge znalezc sobie miejsca,lezec nie wygodnie ani siedziec ,czesto zmieniam pozycje,bo inaczej sie nie da,krece sie po mieszkaniu i cos porobie zeby czyms sie zajac. meczarnia te ostatnie dni...

Do góry