reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Czarni Ze strony mojej mamy to się nie sprawdziło :p pierwsze porody trwały długo, a następne to wiesz z nienacka wody, rozwarcie i ledwie do szpitala dojechać :D Także w tych sprawach raczej reguły nie ma :D A ruszyć na pewno się ruszy ;) Widocznie ma jakiś powód żeby jeszcze posiedzieć chwilkę :p

Asiorek No wiesz tyle kolana razem musiałam trzymać, że może teraz nie chce puścić :p Zobaczymy :p Jak już będę w domu rodzinnym to ostatnia blokada mi minie ;) i niech się dzieje co chce :D

ej to pieczywo wasa to dobry pomysł na przegryzkę do szpitala?

reklama
Witajcie dziewczyny . Zachęcam do poparcia petycji w sprawie wprowadzenia dłuższego urlopu macierzyńskiego dla dzieci urodzonych w I kwartale bieżącego roku . Rząd chce wprowadzić zmiany dla dzieci urodzonych od 17 marca . walczymy o to by dotyczyło to dzieci urodzonych od 1 stycznia 2013 r.
link do petycji
::::::www.petycje.pl::::::
i tu wchodzicie na "gorącą listę"
Pozdrawiam i życzę lekkich porodów grudniówka/styczniówka ;-)

Strasznie fatalnie się dzisiaj czuję. Nie mogę leżeć, bo zaraz mnie wszystko rwie, a siedzieć też nie bo zaraz tyłek mi odpada trochę łażę, bo niby wtedy jest najlepiej, ale nie mam siły i tak koło się zamyka. Tragedia. Może jakąś nospę wrzucę na ząb. Nie wiem, czy to ta pogoda- pewnie to ta ciąża ;-)
Nie macie wrażenia , że ciąża tak szybko zleciała, ale ten ostatni miesiąc strasznie się wlecze...?
Natal u mnie z myśleniem też gorzej... w poniedziałek kupiłam sobie buty ( nie ma to jak w 9-tym miesiącu kupować sobie buty... ale w promocji były - 3 dni wymieniałam . Już teraz są wreszcie dobre. Mam nadzieję, że jak urodzę to rozmiar stopy drastycznie mi się nie zmieni. ;-)

magduś30- teraz jak już jesteśmy przy końcu i każda siedzi jak na szpilkach to dzień sie bardziej ciągnie bo cały czas tylko sie myśli kiedy to będzie i co to będzie.. wszystko juz męczy.. chyba wszystkie z myśleniem mamy gorzej.. :-D ja też się łapię na tym że albo łapię zawiasa albo zupełnie nie wiem co sie do mnie mówi.. w ogóle mój sie ze mnie nabija bo jak nigdy teraz może mnie robić w balona i ma chłopak taka uciechę przy tym..

asiorreek a ja mam odwrotnie od dnia terminu dni to mi wręcz uciekają nim sie obrócę a to już wieczór i yśl ze kolejny dzien zleciał i nic sie nie dzieje

tym którym zostało 2 tygodnie tydzień to sie może trochę ciągnąć bo czekają na tą 40 a potem masakra :D

green duzo zdrowka dla syneczka . Trzymam kciuki za szybki powrot do domku ;)

Indziorka dzieki za linka fajny ten aparat choc kompletnie sie nie znam na tych funkcjach ;D Musze czekac na mojego zeby On sprawdzil i wtedy zamowimy bo juz kilka typow wybralam i wlasnie tez tak funkcja filmow HD kusi ;D ale ten czas leci Ty juz konczysz 39 tydz ;0 Mi juz zaczyna sie ciagnac ten czas;)

Ide robic obiadek bo zaczynam byc glodna ;)

Alice88, A33 powodzenia dziś i szybkiego, bezbolesnego porodu
Emilia - powodzenia przy dzisiejszym obracaniu małej

Magda z uk, Marta87, Mum to be gratulacje!! Wasze maluszki już są po drugiej stronie :-)

Green flower
dobrze, że już maluszkowi jest lepiej.W szpitalu niestety różne świństwa można załapać.

U mnie w mieście szpitale zaczynają wprowadzać zakaz porodów rodzinnych i brak możliwości odwiedzania :-/. Mam nadzieję, że Lili jeszcze poczeka 2 tygodnie i będę mogła mieć oparcie w mężu. Dziś w końcu wizyta i zobaczę, co u księżniczki słychać :)

reklama
elisse-zakaz odwiedzin jak to?

magdus ja tez juz nie moge znalezc sobie miejsca,lezec nie wygodnie ani siedziec ,czesto zmieniam pozycje,bo inaczej sie nie da,krece sie po mieszkaniu i cos porobie zeby czyms sie zajac. meczarnia te ostatnie dni...

Do góry