Hej
U nas nocka w sumie nie taka zla, byly gorsze. Mala strasznie aktywna przez ostatnie kilka dni, myslalam ze w nocy sie przekreci bo byla w poprzek ale jak ja zmienilam pozycje to ona tez wrocila do poprzedniej. Moze to dobrze ze ona sie tak duzo rusza, moze to znaczy ze ma duzo miejsca i bedzie ja latwo przekrecic, mam taka nadzieje.
Dziekuje dziewczyny za kciuki jestescie kochane, ja mam stresa, czuje sie jak [rzed jakims waznym egzaminem
Kaja dzieki za porade na temat infekcji, ja mialam infekcje ucha na poczatku ciazy i ciagnelo mi sie przez 3 tyg, takze dlatego poszlam do lekarza, W sumie to bardziej po jakies tam zapewnienie ze jest ze mna wszystko ok. Czlowiek sie martwi jak sie tak chorobska ciagnal, zreszta sama wiesz bo tez sie mialas z chorobskiem.
Indziorka no ja juz sobie z lekarzami jak narazie daje spokoj, zobaczymy czy sie poprawi cos po urodzeniu niunki. Jesli nie to pomyslimy wtedy. Mam dosc juz widoku mojej przychodni, plus jeszcze ten szpital dzisiaj, tez mi sie niezbyt widzi tak jechac no ale niezbyt mam wybor. Pierwsza moja ciaza w porownaniu do tej byla cudowna, jedyne co mi dolegalo to bol plecow w pracy przy biurku, jak poszlam na macierzynski to bylo super a teraz non stop cos. ble
Pewnie zajrze do was dopiero wieczorkiem wiec milego dzionka zycze.