reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

A33 i Alice powodzenia :-)
Emilia powodzenia w przekrecaniu maluszka.
Nocka przespana nie mam takich ekscesów jak wy moje dziecko ma w nosie pojawieniu sie na tym świecie.

Idę robić śniadanko bo mi już oliwia żyć nie daje nawet polezec nie da...

reklama
Alice88, A33 powodzenia dziś i życzę szybkiego rozwiązania. Trzymam kciuki dziewczyny !!!
Emilia - Tobie również powodzenia w dniu dzisiejszym.

Ada1989 - Słońce dzięki za dostęp do zamkniętego:) Dopiero pzrzed chwilą to odkryłam..:)

A tak swoją drogą, jak zobaczyłam Magde_z_UK na zdjęciu to jakbym widziała moją koleżankę z rodzinnej miejscowości. Tyle, ze tamta Madzia już kilka lat temu synka urodziła, tak mi się wydaje bynajmniej. No nic MAdzia wróci na forum to podpytam:)

ojojoj ale się dzieje;-)
Magda, Marta, Muuuum serdeczne gratulacje i dużo zdrówka i sił dla Was i dzieciaczków:-):tak:

Alice88, A33 trzymamy kciuki:tak:
Emilia powodzenia i oby wszystko poszło jak trzeba:tak:

A wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do formy, oby do porodu Was choróbska opuściły:tak:

Ja jakoś się trzymam ale czuję że to juz niedługo...z dnia na dzień coraz ciężej, skurcze łapią coraz częściej, bóle w krzyżu i dole brzucha jak na okres...i samopoczucie marne. Do tego jakiś stres i nerwy...no i chyba strach przed porodem i przed tym co będzie potem:baffled: ale pocieszam się, że nie ja jedna i już niedługo wszystkie będziemy po wszystkim;-)
Trzymajcie się ciepło;-)

czarni a u ciebie nic a nic ?! zadnych objawow przedporodowych? tak dobrze maluszkowi w brzuszku,ze nie spieszy sie mu na druga strone;-)
ja mam nadzieje,ze natalka zdecyduje sie dzis lub jutro

Alice 88-powodzenia:-)

a33- powodzenia:)
alice88- dla ciebie tez powodzenia..:)

juz dziś utulicie wasze szkraby:)

Kaja28- to cie przywitamy w gronie przenoszonych :)
magda marta muuum Gratulacje:)

EmiliaM- trzymam kciuki za powodzenie dziś..

Chorowitki wracajcie do zdrowia :)

jakos nie mam weny.. chyba za długo spałam.. bo dopiero śniadanie zjadłam.. muszę wymyślić sobie dziś jakąś robotę żeby ten dzień szybciej zleciał.. jak mnie boli skóra pod cycami na brzuchu:crazy: jakby mi ktoś nożem ciął..

Czarni mi w nocy tez sie nic nie dzieje :) pobudka na siku raz - góra dwa..maluch spokojnie sobie kopie czasem też prześpi całą noc.. Jak już urodzisz to chyba wszystkie na forum będziemy to oblewać sokiem pomarańczowym:) :-D cierpliwości Ci życzę niech Cie poród wkrótce zaskoczy :)
A może urodzisz razem ze mną w niedzielę..:) ty w piątek idziesz do szpitala - ja mam wizytę i w niedzielę mam się zgłosić w szpitalu i będzie mi wywoływać poród.. więc może będziemy się razem męczyć 13 stycznia:)

Ostatnia edycja:
Alice objawy... jakieś tam są ale nic konkretnego nieregularne skurcze bóle takie jak każda z nas nic nadzwyczajnego co by miało przepowiedzieć.

Asiorek z chęcią bym chciała by ten poród mnie zaskoczył ale już w cuda nie wierze... pozostało poczekać do piątku i zobaczyć co Ci lekarze mądrego wymyślą....

Heejka ;-)
u mnie szaro buro i ponuro.. deszcz pada i jakoś tak niefajnie jak za oknem taka aura :-( allleee emocje wczoraj nam towarzyszyły :tak: kilka dni nic a tu nagle taki wysyp jednego dnia :-D ja już zbieram się bo muszę jechać do miasta jeszcze po parę drobiazgów i umówiłam się do fryzjera więc pewnie późnym popołudniem się odezwę i podczytam co tam u Was ;-)

a33 oooo to kolejna mamusia nam się szykuje :-) powodzenia kochana i oby było szybko i bezboleśnie!!! :tak:
indziorka - o matko i córko jakie sny! też mam porzeczki niedaleko i po twojej opowieści też raczej szybko nie podejdę :-D

Marta87 i Muuum to be, Magda - gratulacje!!!! ciesze się ze wszystko ok...zdróweczka, spokoju i dobrej laktacji:)

Alice88, A33 - powodzonka! kciukasy zaciśniete!!!

reklama
Hej

U nas nocka w sumie nie taka zla, byly gorsze. Mala strasznie aktywna przez ostatnie kilka dni, myslalam ze w nocy sie przekreci bo byla w poprzek ale jak ja zmienilam pozycje to ona tez wrocila do poprzedniej. Moze to dobrze ze ona sie tak duzo rusza, moze to znaczy ze ma duzo miejsca i bedzie ja latwo przekrecic, mam taka nadzieje. Dziekuje dziewczyny za kciuki jestescie kochane, ja mam stresa, czuje sie jak [rzed jakims waznym egzaminem :sorry:

Kaja dzieki za porade na temat infekcji, ja mialam infekcje ucha na poczatku ciazy i ciagnelo mi sie przez 3 tyg, takze dlatego poszlam do lekarza, W sumie to bardziej po jakies tam zapewnienie ze jest ze mna wszystko ok. Czlowiek sie martwi jak sie tak chorobska ciagnal, zreszta sama wiesz bo tez sie mialas z chorobskiem.

Indziorka no ja juz sobie z lekarzami jak narazie daje spokoj, zobaczymy czy sie poprawi cos po urodzeniu niunki. Jesli nie to pomyslimy wtedy. Mam dosc juz widoku mojej przychodni, plus jeszcze ten szpital dzisiaj, tez mi sie niezbyt widzi tak jechac no ale niezbyt mam wybor. Pierwsza moja ciaza w porownaniu do tej byla cudowna, jedyne co mi dolegalo to bol plecow w pracy przy biurku, jak poszlam na macierzynski to bylo super a teraz non stop cos. ble

Pewnie zajrze do was dopiero wieczorkiem wiec milego dzionka zycze.

Do góry