reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

No teraz pewnie jedna za druga bedzie rodzic ja pewnie na samym koncu ;p

Czarni nigdy nie mow nigdy niespodzianki sa najlepsze ;D

a33 Alice88 dziewczyny kciuki mocno zacisniete szybkich i bez komplikacji porodow ;-)

indziorka no to mialas sen hehe;D

Ja juz po sniadanku zaraz trzeba sie ogarnac i cos porobic jakies pozadki na allegro pobuszowac za aparatem ;) Mnie tez coraz czescie lapia bole okresowe wiec to chyba dobry znak bo macica cwiczy ;)

reklama
Witam

Witam

U mnie jak zwykle nocka nie przespana
Moj M wymyslil dzisiaj kluski slaskie z sosikiem i surowka Hmmm zrobie na dwa dni A co jutro ide do gina to nie bede miala czasu nic gotowac Musze isc do sklepu po miesko -a tak mi sie nie chce ruszyc z domu No coz przynajmniej sie troszke dotlenie

a33 Juz dzisiaj i Ty bedziesz tulic swoje malenstwo Powodzonka

Alice88 Powodzonka

EmiliaM Trzymam kciuki za przekrecanie coreczki

Wróciłam z krótkiego spacerku i jestem zawiedziona:( Myślałam, że trochę mnie on ożywi, postawi na nogi, a ja jestem bardziej śpiąca niż byłam.

Czarni, mnie się xoś wydaję, że podzielę Twój los z przenoszeniem. Chociaż akurat Tobie to życzę, aby było jak najprędzej, bo to i psychicznie i fizycznie człowiek się męczy.

Wiecie co, ja się już boję do kogoś dzwonić, bo zamiast "cześć Ala!" słyszę pytanie: To już? Urodziłaś? Zaczyna się? Z jednej strony bawi, a z drugiej czasem irytuje:) Moja bateria w telefonie nie ogarnia tej kuwety:)
Telefon ładuję praktycznie codziennie:)

Indziorka - do sezonu porzeczkowego 100 razy zapomnisz o tym śnie;) Gwarantuję Ci to:) Moi rodzice mają 1,5h porzeczek i jak byłam mała, to się wszelkiego robactwa tam bałam: pająków, szczypawic,a teraz pełna olewka:) mi się śniło z kolei, ze na dwa fronty z facetami leciałam. Jeden to mój mężuś,a drugi to kolega z podstawówki, o którym właściwie zapomniałam:) Taka ze mnie sucz, się okazało:p potem gdzieś polazłam na miasto i wzięłam ze sobą torbę z ciuszkami dla Małego i gdzieś niby zapodziałam kombinezon i obaj mi zrobili awanturę. Normalnie Meksyk:p

MycześćMadzia, mum, marta gratulacjeRodzacym dziś powodzenia.My z emilkiem od poniedziałku w szpitalu. Prawdopodobnie ma gronkowiec. Dziś powinny być wyniki posiewu, najprawdopodobniej dostaliśmy prezent ze szpitala :-(. Swoje już wyplakalam najważniejsze ze jemu się polepsza dostaje antybiotyk i pewnie z tydzień tu jeszcze będziemy. Oby waszym maluchom nic nie dolegalo bo serduszko się kroi gdy dzidzius chory. Pociac bym się dała aby jemu nic nie było

Green Flower! Szkoda, że złapał gronkowca, ale jak piszesz, że już lepiej to dobrze! Ale co przeszliście to Wasze! Hania miała zapalenie płuc jak miała 2 miesiące. Do tej pory choć już jest "duża" jak jej się coś dzieje to wolałabym za nią chorować. Tak już jest z nami matkami! Zdrówka i wytrwałości- pobyt w zpitalu nie jest najprzyjemniejszym wydarzeniem. Ale dacie radę i wrócicie zdrowi do domku. 3 majcie się!

a33 i Alice88 powodzenia dzisiaj! Trzymamy mocno kciuki!!! :-)

Emilia jeszcze raz powodzenia, oby Ania sie przekrecila bezbolesnie!

Green wspolczuje bardzo, duzo zdrowenka dla Emilka i zebyscie wyszli jak najszybciej!!!

Wstalam razem z moim o 8, ale jak poszedl do pracy to wrocilam do lozka z lapkiem. I teraz cos znow mnie sennosc bierze, pogoda wstretna, wiec chyba jeszcze wtule sie w poduszke.

Wczoraj pogadalam chwile z mama i powiedziala, ze jest przeziebiona, cholerka wspolczuje, ale musi sie wykurowac koniecznie zanim tu do nas przyleci. Ma na to 2 tygodnie, mam nadzieje ze jej sie uda.

Milego dnia dziewczynki!!!

reklama
green flowers Wspolczuje bardzo Najgorsze to to jak nasze dzieciatko choruje Nie ma nic gorszego Niech Emilek wraca jak najszybciej do zdrowia Powodzonka

Do góry