reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Dzień dobry :)
Mysiak leż spokojnie , leki zażywaj a wszystko bedzie dobrze . Wikcia za Ciebie też kciuki trzymam . Czekam na relację wizyty Clooe - już trwa :) . Kaja28 - bliźniaki - WOW !!!! To dopiero wiadomość . Też byłabym w szoku . Możesz zaśpiewać - " a teraz serca mam trzy ... " :) . Nigdy sie tak nie stresowałam przd pierwszą wizytą w ciąży jak teraz... Odliczam , ale to jeszcze całe 11 dni ! Jedni odliczają do Euro a ja do wizyty :).

reklama
milusia83 nie bardzo wiem jak tu sie wstawia fotki ale jak już obczaje to wstawie
dziewczyny wspólczuje tych bóli kręgosłupa
Kaja28 gratulacje, ale fajnie
ada1989 ogórkowa mniam, ale teraz mam chęć będę musiała zrobić, co do kurczy łydek też mi dokuczały w ciąży
co do zmiany mieszkanka ja mam zamiar poszukać czegoś w przyszłym roku, chcę iść na domek z ogrodem, też mam psa więc pewnie trudno będzie znaleść, nasze mieszkanie na szczęście nie jest złe ale będziemy potrzebować czegoś większego :)
bella83 mnie wczoraj też bolało jak na @ , musiałam leżeć i nospę wziełam i jakos przetrzymałam to
baska201 kciuki zaciśnięte
Wikcia2007 i Mysiak trzymam kciuki żeby plamienia przeszły
niedługo wybieram sie po owocki i muszę zrobić ciasto bo zobaczyłam wczoraj to zdjęcie i zasnąć nie mogłam heheh, wogóle w nocy zamiast spać to myślałam sobie co bym zjadła, na szczęście na myśleniu sie skończyło i pomimo wielkiego głodu nie skusiłam sie na nic do jedzenia

Ostatnia edycja:
witajcie!
U mnie wielkie ssanie w żołądku, jestem caly czas głodna:(

wikcia lekarz zlecił ci takie badania na antygen? Ja też mam niezgodnosć krwi z mężem, pierwsza córa ma krew po nim i też dostałam po porodzie zastrzyk. Na poważną wizytę idę dopiero za tydzień, ale może powinnam zrobić coś wcześniej?

Niebieska to dzielna jestes ze nic nie podjadlas ;) piecz jakies ciacho z truskawkami

swoja droga to na fajna pore roku nam teraz przypadlo duzo owocow i warzywek, maluszki beda miec naturalne witaminki ;)

czesc dziewczęta starałam sie was czytac pod moją nieobecnosc ale nie zawsze sie dało mam nadzieje ze nic sie złego tu nie działo a tylko same nowe mamusie do nas dołączyły

Witam się w przerwie między jedną i drugą pracą ze zbożówką. Mam taki wstręt do kawy sypanej, że tylko sobie pomyślę, to już niedobrze mi się robi. Ostatnio mdli mnie, jak rano wypiję też rozpuszczalną, więc pozostaje zbożówka:-D
ogólnie są dostępne testy z moczu:) ale ja chyba wolę być cierpliwa i czekać na USG, z moim maluszkiem lekarz już w 13 tc prognozował:) na chłopaka:)
O tych testach z moczu słyszałam (kosztują ponad 100 zł). Ale ten z sody chcę zrobić, żeby zobaczyć czy się sprawdzi :-D:-D
Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa ;-)
Ostatnio pytałam mojego męża czy chciałby, żeby był synuś. Powiedział, że w tamtej ciąży chciał, ale teraz jest mu obojętne :-D

Kaja28 gratuluję podwójnego szczęścia :tak::-D

Abby, lanjaa powodzenia na wizytach :-)

Ja ostatnio mam fazy na pomidory i ogóreczki kiszone. Mniaaaaammmmmmm:-D:-D

Ooo dziewczyny ratujcie... Całą noc się męczyłam... ok 1.00 obudziłam się z bólem lewej połówki głowy aż do wymiotów, potem całą noc mnie poty oblewały i było mi gorąco. W ogóle się nie wyspałam i do tej pory dziwnie się czuje, niby mnie mdli niby nie- nie wstałam jeszcze z łóżka :baffled: Mam nadzieje, że to nic groźnego dla dzidzi. Kurde gdzie tam 12 czerwiec, wiecie jak się boje tej wizyty :szok::szok:z drugiej strony wszystko w rękach matki natury.

Ja mam parcie na chleb z masłem i pomidorem, ogórki i kapuche kwaszoną, ale pomidor to normalnie szał! Mój mąż patrzy się na mnie ze zdziwieniem jak się zachwycam kanapką z pomidorem :p

Kurde w piątek egzamin i 13 go egzamin, a ja chyba coś zaczynam się kiepskawo czuć :/

Kurcze ciężko za Wami nadążyc :):)

Gratuluje bliźniaków :):) u mojego męża w rodzinie też są bliźniaki ale ja mam nadzieję, że nie padnie na Nas :):) chociaż gdyby były to też dali byśmy radę :):)

Kropka87 ja też jednego dnia miałam taką mega migrenę, że nawet cebulki włosów mnie bolały i głową ruszac nie moglam ze o wymiotach z bólu nie wspomne ale tylko raz tak miałam a że niestety leków brac nie można to przecierpiałam i modlę się żeby więcej już się to nie powtórzyło.

W zasadzie to przed ciążą miałam zrobic rezonans głowy ze względu na częste migreny ale był uszkodzony i mam nowy termin na sierpień ale nie bardzo się orientuję jak to jest w ciąży czy takie badania można robic bez szkody dla dzieciątka ?

Jeżeli chodzi o smaki to chodzą za mną czerwone porzeczki ale jeszcze nie sezon niestety :( dzisiaj kupie sobie rabarbar oraz truskawki i zrobię kompot :):) taki kwaśny :D:D

reklama
Hej dziewczyny, ja czułam się podobnie, myślałam, ze to nigdy się nie skończy mdłosci, ssanie w żołądku, bóle głowy, ale na razie (odpukać) mdłości minęły, ale nie mam ochoty na nic do jedzenia :( jakoś nic mi nie smakuje, głowa boli nadal i strasznie chce mi się spać... a w pracy raczej ciężko.
Powiedzcie mi jak sprawy sexu w ciąży u Was? My się odważyliśmy wczoraj pierwszy raz, bo na wizycie lekarka powiedziała, że wszystko jest ok.

Do góry