reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

dzieki dziewczyny za info wlasnie poczytalam na ten temat na necie i rzeczywiscie nie ma co bagatelizowac takich objawow,juz mam stresa.w piatek mam wizyte to pogadam z lekarzem

reklama
Martinek prześliczna sesja małej śpiącej Helenki :-)

Ogłaszam wszem i wobec, że w końcu torbę spakowałam!!! Jeszcze tylko poduszkę-rogala muszę wyprać i dopakować. I Leonka rzeczy na wyjście mężowi przyszykować w odpowiednim miejscu. I to by było na tyle. I'm ready :-D

Biłka z tym przewijakiem, to różnie. Ja np. nie używałam przy dziewczynkach i teraz tez nie kupuję. Mi jest lepiej na kanapie. Fakt, faktem, że przy Nelci miałam, sprawdziłam i stąd wiem, że lepiej mi bez niego. Dlatego ciężko tak komuś doradzić, kto nie ma porównania. Jeśli nie kupisz i będzie Co ok bez niego, to uważam, że jest to zbędny wydatek, zwłaszcza, że maluszki szybko stają się bardzo ruchliwe i jak dla mnie, gdybym go używała, to na prawdę krótko:happy2:

Maonka gratki za spakowaną torbę!:-D

alicja- mnie tez swedzi brzuch ostatnio, dekold, ale nie jest to uporczwe swedzenie, przy tej chlo... to podobno nie wytrzymujesz drapiesz sie do krwi, ale w razie czego powiedz lekarzowi, bedziesz czula sie lepiej , ale nie denerwuj sie na przod!

Sesja malej helenki baardzo mi sie podoba!! naprawe fantastyczna!!! bedzie miala pamiatke!! ;-)

Ja jutro musze na ktg jechac , nie chce mi sie jak nie wiem 35min w autobusie wrrr..

Witam. boże czemu ja sie rozsypać nie mogę... :-(
Oczywiscie Pani dentystka nie przepracowuje sie i nowo rocznie spędziła godzinę w pracy i to rano a jutro dopiero od 14... qwa aż mi sie odechciało isc.... A z resztą jutro też nie pojadę bo mam wizytę... Jezu mówie wam nerwy takie mam jak nie wiem co.... Dobrze że to nie boli... Bo oczywiscie wczoraj bzdur naczytałam sie w internecie i płukałam wodą z solą i dlatego w nocy tak mnie wszystko bolało bo innego rozwiązania nie mam....
No też zaliczyłam wizytę z Oliwią u lekarza bo ma straszny kaszel i jak to lekarz stwierdził zdrowy kaszel.... Nic nie widać nic nie słychać a jest.... Na dziś ma ambrosol i difergan jak bedzie męczył to wziewy wykupić i wolę je bo chociaż pomagają.....

Mąż wyjechał z domku zabrał Oliwie to chociaż trochę ciszy mam ucięłabym sobie drzemkę ale to już chyba trochę za późno mimo ze wczoraj miałam taką o 21 :D

Martinek sesja rewelacja :)

No i wszystko jasne z moim macierzyńskim, choć wesoło nie jest. Otóż ok 15 nie wytrzymałam i zadzwoniłam tam. Oczywiście jak tylko się przedstawiłam, to już wiedzieli kto i po co. Odpowiedź z biura rozliczeń przyszła rano....czemu nikt zatem nie zadzwonił:confused::wściekła/y::angry::-( Mniejsza z tym. Koleś mi zaczyna tłumaczyć i już wszystko jasne. Pomylili się:eek::no: Wysłali mi po 6 tygodniach od daty złożenia wniosku błędną decyzję, bo jednak jest, jak myślałam. Po tak długim zwolnieniu moim płatnikiem jest urząd pracy, więc powinnam tam złożyć wniosek, oczywiście wcześniej dostając odmowę z pracy. Czemu zatem do diabła nikt nie sprawdził tego przed owe 6 tygodni, tylko na pałę mi wysłali decyzję, że dostanę macierzyński z pracy i jeszcze zapewniali, że będzie ok?!!! Ręce opadają. Ok. Już wiem na czym stoję, ale na kasę to sobie jeszcze poczekam....Ciekawe ile? Co z tego, że się wkurzyłam, opierniczyłam, jak koleś skruszony przeprosił. Co więcej jutro mam tam podjechać po druk, że mi nie zapłacą, żeby móc iść z nim do urzędu pracy. Więc nie dość, że zawalili, to jeszcze sama mam sobie druk odebrać, żeby zbyt długo pocztą nie szedł:eek: W głowie mi się nie mieści, że takie coś ma miejsce. Pewnie, jakbym się sama nie upomniała, to bym jeszcze dłuuuuugo na kasę czekała.....Szkoda słów:baffled:

Czarni podaję rękę....u mnie też wszystko do tyłu:baffled: Trzymaj się.

Hej

Leze właśnie w szpitalu, od wczoraj meczy mnie gorączka której nie mogę lekami zbic, do tego potworny ból głowy, nóg, pleców, kaszel że płuca wypluwam i ból w płucach, wczoraj jeszcze dało sie przeżyć ale dziś rano byłam u lekarza, powiedział że to tylko przeziębienie i żeby brać paracetamol, niestety nic sie nie polepszylo i gorączka cały czas 39 do tego słabo dzisiaj czułam ruchy dziecka więc zadzwoniłam po karetkę i tak sobie teraz leze. Ktg w porządku, lekarz mnie wybadal i to jakas infekcja, dzisiaj pewnie juz wyjde do domku więc ok. pozdrawiam:)

reklama
Ada normalnie czułam to w kościach. Czułam, ze coś się u Ciebie dzieje. Dobrze, że piszesz, ale fatalnie, że taka akcja...Mam nadzieję, że tempka w końcu spadnie i że to nic poważnego. Strasznie mocno trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej wydobrzała. Trzymaj się i o nic nie martw. Będzie dobrze:tak:

Do góry