reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Indziorka- ja bym amolu nie polecila, nie tam gdzie jest stan zapalny!! kiedys tez tak myslalam i mexyk sobie w buzi zrobilam , bo ropy sie jeszcze wiecej nazbieralo..

reklama
indziorka, szok :szok::angry: ja rozumiem, że jak wprowadza się nowy system, to zawsze są kłopoty i problemy, ale w takich sytuacjach powinni też mieć w zanadrzu jakiś sprawny system rozwiązywania tych problemów. szczególnie, że wy miałyście papierkowy dowód... chamstwo :/

Witam Was ;-)

Ale ten czas szybko leci a ja coraz bardziej przerazona ;D Zreszta nie tylko ja bo cala rodzina juz czeka w gotowosci ;p Jutro musze puscic pranie kolejnych ciuszkow co chwile cos nowego sie uzbiera i tyle tego juz mam ale sie ciesze.

Dla Was chorowitki dużo zdrówka odpoczywajcie i popijajcie herbatke z cytrynka ;-)

Mamamadzia serdecznie Gratuluje ;)

Magda
no to sie nie popisali u Cb w pracy nie dosc ze pewnie biedna ledwo chodzisz to ciagle cos musisz zalatwiac ;/

Indziorka no nie dziwie Ci sie ze zestresowalas sie ciagle cos zmieniaja w ubezpieczeniu zdrowotnym ze czlowiek juz sie gubi w tym wszystkim ;/

Czarni nie zazdroszcze bolu ;/ A Ty juz widze po terminie malej w mamusiowym brzuszku chyba najlepiej choc tobie juz pewnie mega ciezko;)

Martinek sama slodycz ta twoja corcia ;D A co do wagi to imponujace a ile przytylas w ciazy?

Ja jutro mam wizyte u gina i pewnie wynik z paciorkowca wiec troche sie stresuje;/

Natal Przecież w amolu jest tyle etanolu, że niemożliwe, żeby to przez amol się stało :D 96% o ile się nie mylę :D może po prostu na jakiś składnik masz uczulenie?

Czarni Ja takie przeczucie miałam, ze cyrk będzie i niestety się nie pomyliłam, ale myślałam, że jak mam dokumenty w ręce to wszystko będzie ok, ale nie bo system nie puszcza i już, a najlepsze z tego wszystkiego jest to, że nie wszyscy są ubezpieczeni w ZUSie albo w KRUSie... np mój tata czy mój partner- i co oni nie otrzymają świadczenia zdrowotnego przez to, że nie ma ich w bazie? chociaż w ręce mają dokument ubezpieczenie potwierdzające, aż sił brak na "usprawnienia" wprowadzane w naszym kraju... Ogólnie kocham Polskę, ale nie mogę ogarnąć co ludzie rządzący z nim robią...

Oj dziewczyny a ciekawe ile lutówek z nas będzie hehehe :-p Ja już ledwo zyje, ide zaraz sie zrelaksować w kąpieli....
Czarni ostatnio mi gin mówił że u nas mało porodów teraz, więc jak coś to dawaj na Koszalin heheh, a jutro do mnie położna przychodzi to wypytam co i jak tam sie dzieje ;-)

gosiu na szczęscie już nie boli ale nie ukrywam że przeszkadza jak chcę coś zjeśc :/
a co do terminu to miną ten miesiączkowy a jutro minie ten wyznaczony przez gin a cieżko jest bo czasami mi sie wydaje że dziecko nie wie którędy ma wyjsc :D
jak zacznie kopać to brzuch rozciągnięty w każdą stronę a boli nieziemsko

ada1989 zdrowka zycze Lez i wypoczywaj

biłkabdg ja tez mam tak ostatnio ze musze sie w dzien polozyc Inaczej byla bym nie do zycia Moje cialo zachowuje sie jak w pierwszym trymestrze ,nie mam sil na nic Co do przewijaka to ja tez sie dlugo zastanawialam i stwierdzilam ze nie bede kupowala Julcie bede przewijala na lozku kolo lozeczka Takze wszystko bede miala pod reka

Magda ty to mialas nosa zeby tam zadzwonic Dobrze ze wszystko sie wyjasnilo Teraz z kasa to juz pojdzie z gorki Powodzonka

-caroline-oby ciebie nic nie wzielo Zdrowka zycze dla Was

Indziorka nie dziwie sie ze mialas nerwy Ja tez bym miala Szczegolnie w naszym stanie Ja sie ostatnio z mezem smialam ze z tym calym systemem beda problemy Ja jestem najbardziej wkurzona o ten macierzynski Przydalo by mi sie rok czasu Szczegolnie ze ja wiem ze do tej pracy juz nie wroce SZkoda ale coz ....tu w rzadzie robia co chca Najwazniejsze aby im pasowalo

Zastanawiam sie nad stojakiem pod wanienke Jak myslicie czy warto kupic

reklama
czarni widze po zdj ze Ty drobna kobitka jestes ale brzuszek masz okazaly ;) Ja jestem pare tyg za toba a juz ledwo ciagne sypie sie ;-) A moze malutka chce poczekac do jutra ;p

Do góry