reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam

Deszczyk a ty gdzie sie podziewalas? ;-)

Indziorka wspolczuje tej wyprawy pociagiem, mam nadzieje ze sie zbytnio nie umeczysz

Czarni mam nadzieje ze to nie jakies zapalenie dziasla albo jakas przetoka.. trzymam kciuki za wizyte. Glowa do gory kochana

Ala no ze stanikami to wlasnie tak jest, ja w poprzedniej ciazy kupilam sobie ladne staniki do karmienia tak okolo 30 tyg i po porodzie jak mi pokarm przyszedl okazalo sie ze staniki sa bezuzyteczne bo o 2 rozmary za male. Moze poczekaj z kupnem nowego jeszcze.

Magda powodzonka dzisiaj z zalatwianiem, mam nadzieje ze ty sie kobieto wyrobisz z tym wszystkim :-p Ale maz twoj taki obrotny ze nawet jak sie nie wyrobisz to pewnie ten wszystko zalatwi. Super jest miec takie wsparcie. Moj maz sie troche naprawil od Sylwestra. Nawet bez zadnych poganianek postrzatal kuchnie i zlozyl choinke. :shocked2:

Green ja jadlam wszystko na co mialam ochote. Jedyne co nie moglam jest to pomidorow i truskawek bo mi Andersa wysypywalo. probuj powolutku, male porcje i obserwuj Emilka. Jak nic mu sie nie bedzie dzialo to spokojnie jedz.

U mnie nocka w miare przespana, jak na moje standardy. Oko moje juz lepiej, dalej swedzi i rano zaklejone ale jak tylko zakropie to odrazu ulga, zatoki tez lepiej. Mam nadzieje ze do porodu sie wykuruje.

Milego dzionka dziewczynki :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
madziamadzia - gratuluje i zycze zdrowka, pieknej laktacji i przespanych nocy:)

muszę się pochwalić moją małą modelką:)

1553.jpg1601.jpg

Hejka
Ja się tylko witam Przeczytałam co tam u Was ,czy następna poszła już na odstrzał Oj ja nadal nie mam sił na nic Czekam na ten piękny okres wicia gniazda Hmmm ciekawe czy on mnie załapie czy do końca będę takim leniem

martinek wow jakie przepiękne zdjęcia Waszej laleczki Cudowne A jak ślicznie pozuje -mała modeleczka

Miłego dnia dziewczyny Zdrówka Wam wszystkim życzę Pozdrawiamy

Ostatnia edycja:
Hej mamuski! Wstalam o 8.00 zeby jeszcze chwilke z moim posiedziec zanim do pracy pojdzie, ale pospalabym jeszcze. Pogadalam z moim bratem, bo w piatek do nas przylatuje, wiec musialam mu wytlumaczyc jak tu dojechac i ustalic jadlospis. Musze isc dzis na zakupy a jutro zabrac sie za jakies gotowanie, problem w tym ze on miesa nie je i w ogole mamy inne smaki, no ale mam jeszcze uszka dla niego, sernik zrobie i jakies inne pysznosci.

muuum to be ale mnie na wspominki wzielo przez Ciebie, jak napisalas o tym filmie Pachnidlo, bo mi sie przypomnialo jak bylismy w Barcelonie w tym parku labiryncie, tam krecili ta scene jak jest bal i wszyscy goscie sie rozbiegaja po tym parku i maja sie szukac, kojarzysz? I az poszukalam tych fotek u mnie na facebooku :-) Chyba bym obejrzala ten film jeszcze raz.

Emilia juz zlozyliscie choinke? My chyba poczekamy jeszcze z tydzien. Mam nadzieje, ze z tym okiem szybko Ci przejdzie.

Milego dnia!

Witam dziewczyny:) U nas dzisiaj pracowity dzień, najpierw musieliśmy wykąpać psa, później większe zakupy, teraz mąż pojechał psa obciąć a ja zabieram się za ogarnięcie chatki i zrobienie ciasta:) Mąż na nockę jedzie, więc wieczór sama spędzę, ale mam "Grę o tron" do obejrzenia i fajną książkę do przeczytania, więc jakoś zleci:) Jutro do lekarza i ustalamy termin cc. Nie mogę się doczekać!

aninek to on ma z tobą dobrze :-D ja to mam problem zawsze z jadłospisem a jakbym już miała w gościach wegetarianina to już w ogóle nie wiedziałabym co przygotować :tak:
agaagaaga14 u mnie ten okres wicia gniazda trwa nadal tylko w takim zwolnionym tempie że szok.. dzisiaj odkurzyłam domek i myślałam że zasapię się przy tym! strasznie spuchłam i to pewnie zwolniło moje tempo.. dlatego dozuję sobie tą przyjemność ciągłego sprzątania :-)
martinek boooooshe jaka ona piękna słodka i rozkoszna!!!! powiedz mi lepiej w którym dniu po urodzeniu zdecydowaliście się na sesję? bo my też rozważamy ale nie chcemy aby to było zbyt wcześnie ani zbyt późno.. piękne fotki naprawdę!!!
EmiliaM obyś do porodu się podleczyła! ale jak już troszkę lepiej to chociaż jakieś światełko w tunelu już jest :-)
green flower super że dajecie sobie z maleństwem radę ;-) coraz więcej rozpakowanych więc chyba czas najwyższy dodać kolejne wątki dotyczące właśnie karmienia, pielęgnacji, i problemów z pociechami itd..
czarni współczuję Ci strasznie i tulę! jeszcze troszkę więc damy radę.. 3mam za ciebie kciuki co by chociaż lekka poprawa samopoczucia była :-(

A ja zaraz wstawiam zupkę warzywną ;-) po tych mięsistych świętach mam ochotę na coś lekkiego i w miarę strawnego :tak: więc jarzynóweczka będzie w sam raz! ja ogarniam pokoik pomału.. łóżeczko mężuś złożył przewijak też.. jak troszkę uporam się z tym bałaganem to wstawię fotki może pod koniec tygodnia ;-)
odezwę się wieczorkiem bo na 16:30 mamy szkołę rodzenia :tak:
niby termin mam na 20 stycznia ale jakoś jeszcze brzuszek mi nie opada.. ciekawa jestem kiedy ta kluska nasza zdecyduje się do nas wyjść :tak: już pomału w nocy nie daję rady.. miednica boli tak strasznie że z boku na bok się przerzucić nie mogę.. do tego kręgosłup i stawy też siadają :-( ale to chyba większość z nas tak ma :-(
miłego dnia kochane!

Aninek- oczywiscie, ze pamietam, ten koles tam zwinal te dwie blizniaczki heh, musi byc tam pieknie hmm?:tak:

Martinek- Ulala ale mala modeleczka-przepiekna dziewczynka z niej rosnie:-) uwielbiam takie zdjecia, na pewno zabiore tez swoje dziecie na taka sesje a jak nie to sprobuje wlasnych sil fotoamatorskich:-D

Ja wpadlam sie Was zapytac drogie mamy o jakies zele do mycia ciala hipoalergiczne albo do skory z problemami??? Czy polecicie mi jakies, bo hormony hormonami, ale wydaje mi sie ze moja skora sie nie polepszy jesli nie zaczne uzywac czegos delikatnego, specjalnego do skory problemowej. Obojetnie czy w UK czy w PL czy z apteki czy z drogerii. Bo poczytalam troche i zwariowalam- jak chce cos znalezc to nie moge:baffled:

reklama
Do góry